MaDn3sS 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Imię:Michał Wiek: 14 Staż na forum:pełne 2 miesiące będą 5.01.13 Doświadczenie w moderowaniu:Dobre, z kolegą mam własne forum minecraft Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?:mogę poświęcić bardzo dużo czasu.Właściwie gdy włączam komputer to jestem na forum po 3-5 h. Dlaczego właśnie Ty: ponieważ jestem dosyć doświadczony i na pewno jestem w stanie każdemu pomóc. Hmmm wnieść co bym mógł to tylko to że każdy z moderatorów by miał łatwiej ponieważ zawszę tą pomoc ode mnie by otrzymał w sensie że pomagałbym mu zamykać stare tematy, pomóc w zwalczaniu ze spamem, pomóc w walce z trollingiem. Mógłbym też wnieść naukę niezbyt doświadczonych moderatorów lub tych którzy mają trochę miej lat ponieważ według mnie czasem ten 14 latek jest mądrzejszy jak 18 ... Także jestem miły. NIe jestem zbytnio konfliktowy i jestem ogarnięty.Znam większość ludzi na tym forum a oni znają mnie. Na forum jestem długo.Przed cofnięciem postów miałęm ich grubo ponad 200 Wymagania : 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - dogadałem się z -_- 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) -jest 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) -jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) -jest 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - tak 8/10 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo)-oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie wiem , ale mnie jakos to podanie nie przekonuje , jak narazie na NIE ale moge zmienic zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 @EDITOk. Jestem na tak. Starasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na razie nie. Coś nie przekonuje mnie podanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Niee , przekonuje mnie twoje podanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tropiciel, wypowiedzi muszą byc uzasadnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na NieNie przekonuje mnie Twoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na nie, pisałeś podanie na buźka zamknął to po co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na NIE.-Reklamujesz swoje podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie. Opinie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 @ EDITNa nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak dla mnie powinieneś już warna dostać. Był Paweł i sprawdzał. Kto miał dostać ten dostał, zostały 3 podania nierozpatrzone więc czekaj cierpliwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wcześniej składałeś podania - wszyscy byli na nie. Nie wiem czego znów oczekujesz. Jak dla mnie zachowujesz się zbyt dziecinnie na moderatora + dawniejsza sytuacja. Przykro mi, ale ja na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ech ale wy się czepiacie tych podani o estetykę itp a tu za bardzo nie chodzi o to lecz o udzielanie się na forum zachowanie itpJa bym ci dał szansę bo się starasz na forum jesteś już jakiś czas jesteś aktywny tylko popraw trochę zachowanie wiesz o co chodzi.. ja jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jestem na tak. Dodałeś coś od siebie a nie tak jak każdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wiesz że jak edytowałes i poprawiłeś to wypowiedzi się nie zmienią ?Liczy się 1 post a nie edytowany -_-Malboro jak jak każdy ? Każdy co niby dodał od siebie ? Dodał cos od siebie bo miał chyba z 6 głosow na nie bo mało napisane.Nie ma moderatorów młodszych od Cb , Ty byłbyś najmłodszym: Lol - 18 , skrillex - 18 (niedługo) , Lewy - 17 (chyba) , snowy - 16 i cała administracja (J@ i H@) + 16 :)PS: Madnes niektórzy 13-14 latkowie są "mądrzejsi" (Bardziej kulturalni itp.) ale nie Ty :)Prosiłem Cię na dr żebyś zmienił mapę bo jest zepsuta kolejka - nic , dalej gra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 skrillex - 18 (niedługo)Jak coś to 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyQ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak , długo jest na forum od listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na tak, długo siedzi na forum oraz posiada doświadczenie moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zmieniam zdanie . Tak , podanie przekonujące , wiek dobry .tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na tak, powinni ci dać szansę, bo niektórzy wypowiadają się i są na nie, a sami nie są święci-tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi