Besi523 3 023 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Oj mały błąd :'D Ale wiesz to jednak inna sytuacja tu nie grasz 5vs5 tylko vs 2 razy więcej sojuszników jak i przeciwników. stąd uważam, ze na takim serwerze z !nb najlepiej mieć to zbindowane niz wpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow 3 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 1.Dodać tego bota AFK 2.Dodać Wiecej komend typu /hp itd 3.Chciałem kupić vipa za psc lub paypal ,lecz tylko sms wiec jak najbardziej by sie taka płatność przydała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dodac mirage na odd2? Haha xd ODD2 - Only De_Dust2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 No i co z tą skróconą komendą?Minął miesiąc i nadal nie została zmodyfikowana.Chodzi mi o !nb zamiast !noblock 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 @Wojtek a co to za problem napisać noblock ? Szczerze mówiąc nie ma potrzeby modyfikacji pluginu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Nie wszyscy mają tą komendę zbindowaną a większość nowych graczy wpisuje !nb co nie daje rezultatu.Rozmawiałem z Pridem powiedział ,że nie potrafi tego zrobić więc po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 @Wojtek Pride nie nie potrafi, tylko dobrze wie, że nie ma sensu tego robić ponieważ jest wszechwiedzący i nadmądry. Nie głoś tutaj herezji, bo Cię na stosie spalimy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Okej przepraszam za kłamstwo. PRIDE TO BÓG 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jestem za poprawieniem u@, bo w momencie gdy pisze to VIP widzą to wszyscy gracze, co czasami robi problemy na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 A może by tak zrobić reset rankingu? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Reset będzie robiony przy okazji konkursu - czyli niedługo Co do VIP'a postaram się coś z tym zaradzić, ale nie wiem czy cokolwiek da się zrobić, ponieważ jest to powodowane przez jego TAG [VIP] z tego co wiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Może w końcu zostanie zablokowana autocampa do kupna ? ^^ Bo ostatniego czasu jakiś szał na serwie, chyba w związku z konkursem a admin nie zawsze na serwie jest. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Przecież autokampa jest zablokowana, może ją kupić tylko VIP, ponieważ ma immunitet. Teoretycznie więc może kupić autokampę, ale praktycznie zostanie za to zbanowany. Nie da się jej zablokować dla VIP'a, bo jeśli zablokuję autokampę dla vipa, to tym samym zablokuję mu możliwość kupowania AWP poza limitem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Okej, to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
マテウシュ ♡ / ★Mati★ 16 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Chciałbym złożyć propozycję aby Vip miał równe 100Hp Pozdrawiam Mati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Temat z VIP'em był poruszany niejednokrotnie. VIP to nie jest zwykły gracz. Ktoś za to w końcu za to płaci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckMyLittlePussy 1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam was , mam do zaproponowania troche dzwięków np po strzeleniu hs'a [ Głowy ] Były takie stare dzwięki typu HeadShoot , MultiKill , Coś typu " Robisz wrażenie " albo po zabiciu nożem np Dziabnął cie widziałeś Mam nadzieje że wiecie o co chodzi ) Takie dzwięki dodają własnie takiego uroku serwera takie jest moje zdanie :)A co wy na to ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Moim zdaniem są to niepotrzebne bajery. Zobaczymy co Dawid o tym sądzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Widziałam to na jakimś serwerze, nie jestem przekonana do tego, sama do tego podchodziłam sceptycznie. Według mnie wielu osobom by to przeszkadzało, przez pierwsze minuty było to fajne, ale na dłuższą metę zaczynało to przeszkadzać chociażby by usłyszeć kroki przeciwników gdy inna osoba robiła sobie "triple", Ty nie słyszałeś nic. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eprosik 4 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jak dla mnie niepotrzebne takie dźwieki ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Absolutnie jestem na nie. Dobrze, jest tak jak jest. Tak jak Besi napisała to by przeszkadzało innym słyszeć kroki przeciwnika, a także info od sojusznika. Jak dla mnie serwer jest na wysokim poziomie bardzo przyjemnie się gra, na serwerze mamy dobrą nutę w postaci rs`ów i myślę, że więcej bajerów nie jest potrzebne. Sam pomysł jest fajny, też widziałam takie coś na serwerze, ale na dłuższą metę to nie jest dobre. Więc myślę, że nie ma sensu tego dodawać, "zaśmiecać" serwer na chwilę. Więcej korowodu z tym niż pożytku dla serwera i graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Moim zdaniem jest to nie potrzebne, gdyż gracze, którzy żyją mogą nie usłyszeć przez to kroków przeciwnika. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dobry pomysł na 4Fun, ale na DD2 raczej tego nie zobaczysz. Tak jak użytkownicy napisali wyżej zagłuszałoby to dźwięki strzałów i kroków więc bardziej by przeszkadzało w grze niż ją umilało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Zaktualizowano VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam. Chciałbym wam przedstawić propozycję która może się okazać pomocna na serwerze. Otóż mam na myśli blokade na bombsite B jeśli jest mniej niż 5 graczy. Czyli jeśli jest 4 graczy gramy na 1 bsa i na B nie można plantować paki. Co on tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi