Pride 544 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Może jakaś komenda !resetscore? wiele graczy tego potrzebuje Plugin dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Proponuje dodać w regulaminie serwera zakaz grupowego raszu do 1,45 min (grupowy rasz zaczyna się od +3 graczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Proponuje dodać w regulaminie serwera zakaz grupowego raszu do 1,45 min (grupowy rasz zaczyna się od +3 graczy) To raczej nie przejdzie... Przydała by się komenda, aby wyłączyć muzykę na koniec rundy. Niektórych to denerwuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jest taka komenda, chyba !res powiadomienie nawet wyskakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To jest serwer dd2 a nie TP więc po co strefy raszu, wiadomo że dd2 to podtyp ffa a na tego typu serwerach nie ma antyraszchuJa proponuję zrobić comiesięczny konkurs statystyk na serwerze 1 miejsce vip na miesiąc, może to przynieść wiele dobrego dla serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Proponuje dodać w regulaminie serwera zakaz grupowego raszu do 1,45 min (grupowy rasz zaczyna się od +3 graczy) Mówiłem już wcześniej, że nie będzie. To jest serwer dd2 a nie TP więc po co strefy raszu, wiadomo że dd2 to podtyp ffa a na tego typu serwerach nie ma antyraszchu Ja proponuję zrobić comiesięczny konkurs statystyk na serwerze 1 miejsce vip na miesiąc, może to przynieść wiele dobrego dla serwera. Na pewno będzie jakiś konkurs Trzeba chwilkę poczekać :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Moze cos do latwiejszego bhopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Po co ? Jest server deathrun, a odd2 to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Moze cos do latwiejszego bhopa ? Odpada, zbyt duże ułatwienie. To nie serwer do skakania lecz do strzelania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EyKeyEy 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Moim zdaniem na ten czas serwerowi nic nie brakuje.To z afkującymi mogą robić admini : Ten afk Nick ok kick i załatwione. Jedynie co mnie irytuje to to że wbijają ludzie i przez 2 mapy 1-2-16 czy inne ale to co ludzie grają to trudno niech sobie grają. Serwer jest git ja z reguły od 1.6 osiedlam się na jednym serwerze i to jest zawse dobry serwer Jakby temu coś brakowało to by mnie tu teraz nie było ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Co myślicie o utworzenie tematu w sprawie rsów w tym dziale. To znaczy (np. ja) Utworzę Temat w dziale propozycje pt. Propozycję Rsów czyli każdy gracz np. może wkleić nutke/rs który/ą można by wgrać na serwer. Według mnie to jest duże ułatwienie pracy np dla opiekuna serwera bo nie musiał by szukać fajnych nutek do wycięcia czy gotowych do wgrania rsów bo miał by już wypisane w tym temacie nutki i rsy, taki temat bardzo by ułatwiał sprawe. Co o tym myślicie ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 To opiekun powinnien zatwierdzic. Zrobic temat i przypiac do ogolnego dzialu. Ale masz racje mi sie rsy znudzily. A co do propozycji to powinny byc angielsko jezyczne propozycje ze wzgledu na obcokrajowcow grajacych na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 @Damian nie mówie że ja miałbym założyć taki temat, tylko napisałem "Naprzykład Ja" mam na myśli opiekuna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 albo cos np jak jakis gracz wchodzi na serwer to go wita i pisze poloczony a moze byc dziewczyna to warto to zmienic na poloczony/poloczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ... Nie ma co na siłę szukać, myślę, że nikt nie czuje się z tego powodu obrażony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zbędny plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 albo cos moze na latwiejsze bhop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 to jest serwer do treningów, więc po co tam bh? ułatwienie gry... zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Nie ma co szukać ulepszeń na siłę, kotek napisz jak wpadniesz na dobry pomysł. A propo dust 2 night, skoro nie ma pluginu na zmianę mapy w określonych godzinach, to może dodać go do rotacji map? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem można odświeżać rs'y co tydzień Sam mógłbym zając się robieniem paczek,nie ma problemu. Nie które kawałki po dłuższym czasie się nudzą,a gdyby bylo odświeżane to zawsze było by moim zdaniem przyjemniej Co do reszty,moim zdaniem wszystko jest w jak najlepszym porządku i tak jak Varian napisał nie ma co szukasz ulepszeń na siłe Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Kamil™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 @Kamil Jeśli masz jakąś gotową paczkę lub przykładowe utwory to możesz wrzucić do tego tematu -> TEMAT Planuję zmieniać RS'y co 2 tygodnie - miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1.Może jakis plugin na darmowe skiny ? np ak vulcan 2. i jakis plugin na bety ze np jak jest 1v1 tt vs ct to wpisuje sie bet t/ct ilosc pieniazkow co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1. Można, ale średnio to potrzebne. 2. Po co? To serwer turniejowy, ludzie mają się uczyć grać, twoje propozycje są na serwer 4fun... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1. to bylo by mozna wgrac bo niektorzy gracze nie maja pieniedzy na skiny to mozna tutaj wgrac taki plugin ;D wiecej vipow wtedy bylo 2. bym radzil usunac +10 hp bo niekotrzy gracze narzekaja ze vipy czasami nie dedaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 @KoTeK Zrozum że to serwer Turniejowy DD2 a nie jakiś 4FUN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi