KoTek 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie chodzi mi o bety chodzi mi o darmowe skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Z tego co wiem to nie ma pluginu na podmiane skinow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jest Wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 @kotek powiem to jeszcze raz To nie serwer 4FUN.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) Można by dodać komende !me prosze nie pisać że po śmierci widac ile dmg się zadało bo o tym wiem, ta komenda może ukazać jaki łączny dmg zadało się w danej rundzie. Zapominiałem o edytuj :/ Edytowane 20 Kwietnia 2015 przez Dubstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Nie chodzi mi o bety chodzi mi o darmowe skiny Nie potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 no ale przez to bedzie wiecej vipow wiecej kasy na serwer itp ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 nie nie będzie, to jest zbędę tylko by serwer crashowało znając życie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 @KoTeK Kiedy ty zrozumiesz że nie jest to serwer 4FUN? Przestań dawać te bezsensowne propozycje i nabijać w ten sposób posty. Brakuję tylko tego,żebyś zaproponował jakieś lasery i to już byłby chyba twoj wymarzony serwer. Jesli lubisz serwery gdzie jest nasrane zbędnych pluginów,to czas przerzucić się na 4FUN. Jeśli ktoś chce skiny,to po prostu je kupuje i nie potrzebne są żadne pluginy .. Jeśli chcesz sobie poskakać na bh,to wchodzisz na Deathrun.. Moja propozycja: Stworzenie tematu 'elita serwera',rozreklamowanie go na serwerze i zachęcenie graczy do głosowania.. Myślę że w jakiś sposób urozmaiciło by to dział dd2 na forum. Chciałbym żeby wyglądało to mniej więcej tak jak tutaj: http://forum.cs-classic.pl/topic/34030-elita-serwera-ffa-wyniki/?hl=elita Tylko że każdy miałby prawo uzupełnić samodzielnie tabele i na koniec (np. po tygodniu) zliczane były by głosy i dana osoba na danym stanowisku zajmowała by przytoczone przez graczy wyróżnienie. Napiszcie co o tym myślicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem jak najbardziej za! Świetny pomysł i miłe urozmaicenie. Neta mi zlagowało i 2 razy się wysłało :/ Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Fookuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fookuss 2 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Moja propozycja: Stworzenie tematu 'elita serwera',rozreklamowanie go na serwerze i zachęcenie graczy do głosowania.. Myślę że w jakiś sposób urozmaiciło by to dział dd2 na forum. Chciałbym żeby wyglądało to mniej więcej tak jak tutaj: http://forum.cs-classic.pl/topic/34030-elita-serwera-ffa-wyniki/?hl=elita Tylko że każdy miałby prawo uzupełnić samodzielnie tabele i na koniec (np. po tygodniu) zliczane były by głosy i dana osoba na danym stanowisku zajmowała by przytoczone przez graczy wyróżnienie. Napiszcie co o tym myślicie Jestem jak najbardziej za! Świetny pomysł i miłe urozmaicenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Uważam, że jest to słaby pomysł. Jeżeli ktoś ma ochotę posiadać jakiś skin to go zakupuje sobie ew. zbiera broń po graczu, rozumiem że pewnie miałeś na myśli to, że nie każdy wydaje pieniądze na gry, a sam byś chciał zagrać z jakimiś skinem jednak licz się z tym Kotek, że taki plugin nawet gdyby go dodano to mógłby spowodować problemy np. gdyby coś nie działało itp. i mogłoby to jedynie utrudniać grę, a nie ją urozmaicić. Sam pomysł fakt faktem, zły nie jest, ale uważam że Only DD2 nie jest mapą na tego typu dodatki. Pozdrawiam, Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlitheJaguar 3 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Myśle, że top akcje mogą byc dobrym pomysłem, bo ostatnio duzo osob robi naprawe niezłe playsy, można to wstawic na YouTube lub gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 @BlitheJaguar NIEZŁE PLAYSY NP. TAKIE Z D EAGLEM Moim zdaniem ciekawy pomysł,tylko jakieś nagrody za to muszą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Top akcje mogą być w sumie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Moze jakies rangi ? (Admin,Opiekun,Wlasciciel) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ciagle beznadziejne pomysly... Ktos bedzie lamac regulamin, a zobaczy tabele, a tam admina. Ogarnoe soe, a jak wyjdzie to bedzie robic to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Kotek tylko po co? Co zmienią te rangi? Będzie jedynie tak jak mówi Kardzio, a nie każdy w końcu wie kto jest adminem, a kto nie i jest nam o wiele łatwiej złapać osobę która łamie regulamin kiedy jesteśmy po prostu "VIP'ami", a dodatkowo nie widzę potrzeby na dodawanie takich rang. Karol specjalnie nie dodawał tego, kiedyś już takowe były i sami admini mówili, że lepiej je usunąć ze względu na to, że osoby łamiące regulamin po wejściu admina zamieniają się w "aniołka". Dlatego jestem na nie. Pozdrawiam, Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 czegoś takiego nigdy nie było na dd2.... Po kiego jakieś rangi na serwerze? Czemu ma to służyć? W sumie można by trochę Vip zmienić w sensie -_- ma vipa którego można zmieniać, Można też zrobisz Vip raz Super Vipa tylko nie wiem czy to dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Super vip moze byc calkiem fajny tylko ze te +hp dla ludzi troche zle dziala Moja propozycja : Jakis licznik bomby by sie troche przydal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Moim zdaniem svip nie ma sensu. Bylby za 20 lub 30 zl, mialby 120/30 hp, kevlar i helm i co? Moze darmowe bronie. To jest bez sensu Co do licznika jak dla mnie jest nie potrzebny. Na mm nie ma pokazanego licznika, to juz jest wyczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 nie ma czegoś takiego jak menu darmowych broni do cs:go a hp można by było już usunąć tylko dać mu jakieś pierdołu, ja ten plugin o ile bym go dostał od karola to mógłbym go poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu 1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Co do Vipów i 110HP Kotek ma w pewnym sensie rację. Sam się przekonałem kupując vipa, że nie zawsze wychodzi to na dobre. Na serwerze gra się znacznie lepiej dostajesz 10HP gratis, granaty i kamizelkę. Później Vip idzie zagrać MM, a tam... czegoś brakuje Dlatego ja teraz Vipa nie kupuję. Wydaje mi się, że Vip powinien mieć takie samo wyposażenie oraz ilość HP jak pozostali gracze. Oczywiście musi się czymś wyróżniać, nie wiem tylko jeszcze czym to można zastąpić, aby ludzi go kupowali Jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja tam nie mam problemu Tu otwieram (hehe), na faceitach (hehe x2) i na mixach z dubstepem i pridem (hehe x5) . Ale tak serio, jesli ten serv mialby byc podobmy do mm to nie mialby 24 slotow, rsow i innych. Nie mialby jak na siebie zarobic. Na mm nikt ciebie nie wywala za rezerwacje slota Dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoTek 1 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Przydalo by sie zmniejszyc hp vipa do 105 dodac dodatkowy defuse 2. troche wiecej ammo do m4a1-s usp-s p2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi