KaLiBeReK 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Imię:Marcin Wiek: 14 (za 27 dni 15 lat ) Staż na forum:Jestem tu od 31 grudnia , a to jest 5 dni Doświadczenie w moderowaniu: Miałem 1 raz Moderatora na innej sieci , która upadła . Szczerze powiem ogarniałem , wiem jak dać ostrzeżenie , zamknąć temat itp. Miałem też ok. 10 razy Admina , też na innej sieci , także wiedziałem co i jak . Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?:Jeśli pozwoli na to czas to 2-3 h Dlaczego właśnie Ty:Jestem miły , kulturalny , ściśle staram się przestrzegać regulamin , stosować poprawną interpunkcję i ortografię . Staram się pomagać graczom jak mogę , chcę pomagać serwerowni . Staram się być najczęściej tak , jak tylko mogę . 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - 14 , ale za 27 dni 15 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - 57 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - 14,1 - szybko nadrabiam godziny 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) 2-3 h 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) - Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na nie, jesteś 5 dni na forum, mało aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie.... Aktywnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na nieAKtywnośćWiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Na nie .. aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Jestem na nie dlatego bo nie jesteś aktywny nie udzielasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Godzin: 14,3. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. Sry , na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 jestem na nie. nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Senrox, Nie udzielam się ? Udzielam się w dziale serwera na którym gram , a jak nie ma żadnych tematów to udzielam się w innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Kaliberku kochany.Jesteś na forum od 31 grudnia(około tygodnia),Nie masz 30h,Szybko nabite posty.Jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 za krotko na forum .. wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyQ 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na nie .Powody @ UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Na nie. Aktywność i wiek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 70 postow w 5 dni , troche duzo czyli maly spam , i 5 dni na forum i juz modka to sa zarty ?Jak narazie pozostaje na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Wymagania to wymagania- nie, chodzi mi o aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Jestem na nie, nie spełniasz wymagań, jesteś za mało aktywny - krótki staż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 CLOSE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi