Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 (edited) Witajcie. Konkurs polega na zrobieniu 20 rs'ów świątecznych / zimowych - grudniowych. Zasady: - RS'y nie mogą byc dłuższe niż 15-17 sekund, - RS'ów ma byc 20, - RS'y mają byc spakowane, - RS'y muszą byc związane ze świętami / zimą / grudniem - Czas na zrobienie macie do 30.11.2014 r. Nagrody: [ 1 Miejsce: VIP 2 miesiące + Premium 1 miesiące ] [ 2 Miejsce: VIP 2 miesiące + Premium na 2 tygodnie ] [ 3 Miejsce: VIP na 2 miesiące ] Wzór: Nick z serwera: Download: Zapraszam do udziału, Pozdrawiam. Edited November 20, 2014 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Mam zapytanie, czy paczkę można wsyłać na PW, aby inni nie kpiowali/wzorowali się np, na mojej paczce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 20, 2014 Author Share Posted November 20, 2014 Tak. Można, ale 30.11 trzeba ją tutaj z wzorem wkleic. Mała pomyłka zaszła, napisałem, że rs'y mają byc zrobione do 30 grudnia Mają byc one zrobione i wstawione do 30 listopada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDWELL 425 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 Vip obowiazuje tylko na serwerze Diablo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaphiR;3 359 Posted November 20, 2014 Share Posted November 20, 2014 tak ,bo to jest konkurs serwera diablo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 (edited) Paczka RoundSound'ów od Masakracji Świąteczny klimacik Nick z serwera: Masakracja Download:http://adf.ly/uTHwW Edited November 22, 2014 by Masakracja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Ma ktoś jeszcze zamiar brac udział w konkursie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Mogę zrobić drugą paczke jak będzie mi się nudziło xD To będzie konkurencja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman 45 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 (edited) Mam pytanie ja moge zrobic ale mogl bym przekazac komus nagrode bo jak nie to w sumie nie mam po co robic chyba ze Fakel bylbys w stanie zamienic nagrode na jakis skin do cs:go albo kase w sklepiku czy na steam ? Paczka RoundSound'ów od Masakracji Świąteczny klimacik Nick z serwera: Masakracja Download:http://adf.ly/uTHwW Masakra nastepnym razem wrzuc na zippyshare bo na speedy jest limit i nie chce sie czekac az sie pobierze Edited November 23, 2014 by Magnetar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 wrzuciłem specjalnie na ten hosting bo wiele osób, które liczyło że coś skopiuje ode mnie musi poczekać nieco dłużej. Więc niektórym by się odechciało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Magnetar możesz zrobic i nagrodę oddac komuś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman 45 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Fakel świątecznych to mi sie nie chce robić bo i tak są same gówna ale nie wiem jakies energiczne na wiosne czy wczesniej moge zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 (edited) Na święta gówna? Chodzi o to żeby wprowadzić świąteczny klimat na serwer i aby czuć że zbliżają się święta, oraz okazać czym są święta. Że to nie tylko dostawanie prezentów itp, ale spędzanie wspólnego czasu itp. Edit: Rozumiem że rodzaj muzyki, który jest głównie słuchany w święta Ci nie pasuje, ale nie należy tego tak porównywać, bo każdy ma inny gust. Są liczne mixy i remixy piosenek świątecznych, więc tak jak mówisz są energiczne itp. Nie trzeba używać standardowego "Last Christmas" itp, tylko przetrzepać intenety i znaleźć coś Edited November 23, 2014 by Masakracja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajman 45 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Wiem i tak szukalem remixoe electro badz dubstep swiatecznych ale skoro ja z tego nic nie mam to mi sie nie oplaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted November 23, 2014 Share Posted November 23, 2014 Chciałbym abyś zrobił to chociaż dla fun'u, bo jeśli nikt inny nie zgłosi się na konkurs to będzie bez sensu.Ja jako jedyny wykonałem prace. A tu liczy się rywalizacja i wspólna zabawa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HS SHOOTER 0 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 (edited) Nick z serwera: Bije banie na zawolanieDownload: Pomp Edyszyn v3.rar Moja paczuszka jest troszke inna .Postanowiłem zrobić 50/50 jest muzyka normalna oraz swiąteczna tak aby każdy był zadowolony Dodam że nie spełnia wymagań bo mam 18 a nie 20 ale wstawie Pozdrawiam Edited November 28, 2014 by HS SHOOTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Pierwsze Miejsce: Maskracja Drugie Miejsce: HS SHOOTER Po odbiór nagró proszę pisac na PW ze wzorem: Nick: Hasło: Gdzie wygrałeś nagrody?: Jakie nagrody: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Konkurs zakończony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts