Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie. Konkurs polega na zrobieniu 20 rs'ów świątecznych / zimowych - grudniowych. Zasady: - RS'y nie mogą byc dłuższe niż 15-17 sekund, - RS'ów ma byc 20, - RS'y mają byc spakowane, - RS'y muszą byc związane ze świętami / zimą / grudniem - Czas na zrobienie macie do 30.11.2014 r. Nagrody: [ 1 Miejsce: VIP 2 miesiące + Premium 1 miesiące ] [ 2 Miejsce: VIP 2 miesiące + Premium na 2 tygodnie ] [ 3 Miejsce: VIP na 2 miesiące ] Wzór: Nick z serwera: Download: Zapraszam do udziału, Pozdrawiam. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Mam zapytanie, czy paczkę można wsyłać na PW, aby inni nie kpiowali/wzorowali się np, na mojej paczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Tak. Można, ale 30.11 trzeba ją tutaj z wzorem wkleic. Mała pomyłka zaszła, napisałem, że rs'y mają byc zrobione do 30 grudnia Mają byc one zrobione i wstawione do 30 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Vip obowiazuje tylko na serwerze Diablo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 tak ,bo to jest konkurs serwera diablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Paczka RoundSound'ów od Masakracji Świąteczny klimacik Nick z serwera: Masakracja Download:http://adf.ly/uTHwW Edytowane 22 Listopada 2014 przez Masakracja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ma ktoś jeszcze zamiar brac udział w konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mogę zrobić drugą paczke jak będzie mi się nudziło xD To będzie konkurencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Mam pytanie ja moge zrobic ale mogl bym przekazac komus nagrode bo jak nie to w sumie nie mam po co robic chyba ze Fakel bylbys w stanie zamienic nagrode na jakis skin do cs:go albo kase w sklepiku czy na steam ? Paczka RoundSound'ów od Masakracji Świąteczny klimacik Nick z serwera: Masakracja Download:http://adf.ly/uTHwW Masakra nastepnym razem wrzuc na zippyshare bo na speedy jest limit i nie chce sie czekac az sie pobierze Edytowane 23 Listopada 2014 przez Magnetar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 wrzuciłem specjalnie na ten hosting bo wiele osób, które liczyło że coś skopiuje ode mnie musi poczekać nieco dłużej. Więc niektórym by się odechciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Magnetar możesz zrobic i nagrodę oddac komuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Fakel świątecznych to mi sie nie chce robić bo i tak są same gówna ale nie wiem jakies energiczne na wiosne czy wczesniej moge zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Na święta gówna? Chodzi o to żeby wprowadzić świąteczny klimat na serwer i aby czuć że zbliżają się święta, oraz okazać czym są święta. Że to nie tylko dostawanie prezentów itp, ale spędzanie wspólnego czasu itp. Edit: Rozumiem że rodzaj muzyki, który jest głównie słuchany w święta Ci nie pasuje, ale nie należy tego tak porównywać, bo każdy ma inny gust. Są liczne mixy i remixy piosenek świątecznych, więc tak jak mówisz są energiczne itp. Nie trzeba używać standardowego "Last Christmas" itp, tylko przetrzepać intenety i znaleźć coś Edytowane 23 Listopada 2014 przez Masakracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Wiem i tak szukalem remixoe electro badz dubstep swiatecznych ale skoro ja z tego nic nie mam to mi sie nie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Chciałbym abyś zrobił to chociaż dla fun'u, bo jeśli nikt inny nie zgłosi się na konkurs to będzie bez sensu.Ja jako jedyny wykonałem prace. A tu liczy się rywalizacja i wspólna zabawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HS SHOOTER 0 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Nick z serwera: Bije banie na zawolanieDownload: Pomp Edyszyn v3.rar Moja paczuszka jest troszke inna .Postanowiłem zrobić 50/50 jest muzyka normalna oraz swiąteczna tak aby każdy był zadowolony Dodam że nie spełnia wymagań bo mam 18 a nie 20 ale wstawie Pozdrawiam Edytowane 28 Listopada 2014 przez HS SHOOTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Pierwsze Miejsce: Maskracja Drugie Miejsce: HS SHOOTER Po odbiór nagró proszę pisac na PW ze wzorem: Nick: Hasło: Gdzie wygrałeś nagrody?: Jakie nagrody: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Konkurs zakończony. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi