Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Witajcie. Jak już zauważyliście, ode mnie pomysłowych eventów możecie oczekiwac na każde Święta !Może małe objaśnienie.Mikołajki – zeświecczona nazwa dnia Świętego Mikołaja obchodzonego 6 grudnia w Polsce, obchodzona na cześć świętego biskupa Mikołaja z Miry.Obecność Świętego Mikołaja zapowiada nadejście świąt Bożego Narodzenia.W dniu tym Święty Mikołaj (właściwie osoba przebrana za niego) przynosi dzieciom prezenty. Zazwyczaj są to drobne upominki, słodycze lub małe zabawki.Osoby dorosłe również obdarowują swoich bliskich. Źródło: WikipediaWięc tak.Od 5 grudnia od godziny 18:00 do 7 grudnia do godziny 18:00 będziemy mieli 1/4 szans że wyleci nam prezent po zabiciu wroga. Nagrody będą trochę inne niż drop z dyń. Będzie też miała zmiana dotycząca dropu run z prezentów. Z prezentów można będzie zdobyc dwie runy mianowicie: - Runa: Większa szansa na zdobycie złota - Runa: Większa szansa na zdobycie many. Te dwie RUNY będzie można zdobyc tylko na EVENTACH. 29 Listopada o godzinie 16:00 odbędzie się na serwerze losowanie. Losowanie będzie polegało na: Gdy admin napiszę na say @@ Losowanie zaczete ! Napisz numerek od 1 do 30 na say ! To wtedy piszecie na sayu JEDNORAZOWO numerek. Uwaga: Pierwszy poprawny numerek wygrywa. Uwaga: Jeśli gracz napiszę więcej niż 1 numerek to nie będzie on brany pod uwagę. Losowanie będzie robione na stronie random.org 30 Listopada o godzinie 18:00 będzie rozdawał na serwerze prezenty. Każdy gracz dostanie drobny upominek. ( Dlaczego nie 6 grudnia? Gdyż wtedy nie będzie mnie w domu ) 29-30 Listopada o godzinie 15:00 rozpocznie się EVENT: Pytania będą dotyczące sieci cs-classic, oraz na pewno dotyczące naszego Diablo Moda i ogólnie z cs 1.6 Pytania będą zadawane na forum, a odpowiedzi będziecie musieli kierowac do mnie na PW. Trzy pierwsze osoby, które odpowiedzą poprawnie na pytanie dostają punkty. 1 Miejsce = 5 pkt 2 Miejsce = 4 pkt 3 Miejsce = 3 pkt Pytań będzie minimum 5, maximum 8. Od 21 listopada od godziny 18:00 pojawi się na serwerze świąteczny, zimowy, grudniowy klimat. - Będzie padał śnieg ( Dla testu, jeśli będzie powodowało to lagi, to usunę ) - Paka będzie zamieniona losowo na choinkę, bałwana, prezent. - Śnieżne granaty ( podmienione modele granatów na kulę ) - Każdy gracz będzie posiadał czapkę mikołaja. Pozdrawiam. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 czapka mikołaja to lipa. nie będzie można się schować za skrzynkami bo ci pompon będzie wystawał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 fajnie a , ninja co czapka niewidka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Z czapką mają racje chłopaki. Ja zamiast tego dałbym po prostu mapy ze śniegiem. Takie jak de_dust2_snow czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ups, co do czapek to nie pomyślałem, macie racje. Tu mi najbardziej chodzi o ninje bo przecież jak dodam czapki to będzie widac im głowy. Śnieżnych mapach nie będzie, chyba że się zastanowię nad 2-3 max, bo ninje by nie miały życia. 18:00 - AKTUALIZACJA: - Dodanie zapowiedzi NOWYCH EVENTÓW zapraszam do czytania 1 postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Czemu tylko te 2 runy z prezentów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Czemu tylko te 2 runy z prezentów ? Mamy dodac wszystkie? Nie wiem po prostu chcę żebyście mieli raz na jakiś czas runę, którą można zdobyc tylko na eventach, a tak to będzie trudniej je zdobyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja mam pytanie. Czy z prezentów będą dropić tylko i wyłącznie te dwie runy? Bo jeśli tak to ja bym to urozmaicił, i dodał też drop 1-2 złota 2-3 many i do tego jakiś losowy exp np 10-25. Do tego dodać możliwość pustego prezentu z komunikatem "Byłeś niegrzeczny dlatego nic nie otrzymałeś". Mówię o tym żeby nie było z byt łatwo pozyskać te rzeczy, aby ludzie musieli się trochę natrudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Ja mam pytanie. Czy z prezentów będą dropić tylko i wyłącznie te dwie runy? Bo jeśli tak to ja bym to urozmaicił, i dodał też drop 1-2 złota 2-3 many i do tego jakiś losowy exp np 10-25. Do tego dodać możliwość pustego prezentu z komunikatem "Byłeś niegrzeczny dlatego nic nie otrzymałeś". Mówię o tym żeby nie było z byt łatwo pozyskać te rzeczy, aby ludzie musieli się trochę natrudzić. Kto grał w trakcie eventu halloween to wie jaki był drop. Nie będą dropic tylko i wyłącznie te 2 runy z prezentów. Będą też inne nagrody exp,mana,zloto,kamienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz 3 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dodał bym mimo wszystko kilka świątecznych map , zimowych i wcale nie jest tak że tam ninja życia nie ma. Z doświadczenia wiem, że ja są dobrze dobrane mapy nawet zimówki to gra się tak samo ninjy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 W dniu tym Święty Mikołaj (właściwie osoba przebrana za niego) przynosi dzieciom prezenty. Zazwyczaj są to drobne upominki, słodycze lub małe zabawki. Nie oszukuj i nie niszcz nikomu dzieciństwa! Mikołaj istnieje i lata saniami ciągniętymi przez renifery! Widzę, że mamy zamiar wprowadzić jednakowy plugin na serwer: "Winter Environment" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dodał bym mimo wszystko kilka świątecznych map , zimowych i wcale nie jest tak że tam ninja życia nie ma. Z doświadczenia wiem, że ja są dobrze dobrane mapy nawet zimówki to gra się tak samo ninjy. Dodam parę takich map. W dniu tym Święty Mikołaj (właściwie osoba przebrana za niego) przynosi dzieciom prezenty. Zazwyczaj są to drobne upominki, słodycze lub małe zabawki. Nie oszukuj i nie niszcz nikomu dzieciństwa! Mikołaj istnieje i lata saniami ciągniętymi przez renifery! Widzę, że mamy zamiar wprowadzić jednakowy plugin na serwer: "Winter Environment" Dobra ! Ale w tym czasie Święty Mikołaj nie będzie jak miał przyleciec ! Nie ma śniega jeszcze ! Dlatego, ja go będę zastępował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Klimat świąteczny został już wgrany parę dni temu. Quiz przełożony - zaczyna się on jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 na cs_estate bałwany się bugują i nie można ich "oddać" czyli wygrać rundy przez wykonywanie celów mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Usunę mapę na czas klimatu bo i tak mało komu się ta mapa podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie ma już modeli śnieżek zamiast granatów? Nie wiem czy prosiaczek. usunąłeś te modele czy po prostu się zbugowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Usunąłem, powodowały bug - wyrzucone bronie na ziemie były nie widoczne tak samo paka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Losowanie odbędzie się o godzinie 18:00 bo mam mały problem i nie mogę teraz o 16 tego zrobic. QUIZ uważam za zaczęty. Pytanie pierwsze: - Czy posiada u nas na serwerze Diablo jakaś klasa umiejętnośc, która spowalnia gracza? ( SKILL ) Odpowiedzi piszecie TYLKO I WYŁĄCZNIE DO MNIE NA PW ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nie ma chętnych na QUIZA więc zostaje on odwołany, dla jednej osoby nie będę robił eventu ... Kolejny EVENT - 5-7 grudzień drop prezentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigmatyczny 46 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ogłaszałem jeszcze na serwerze ,ale teraz ludzie są zbyt leniwi by wejść na forum ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 niektórzy w weekendy mają szkołę i jak wyjeżdżają z domciu o 4 a wracają o 22 to niespecjalnie mają jak brać udział w jakichkolwiek quizach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Dziś zostaną wgrane świąteczne rs'y . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Te mikołajki na serwerze będą tak jak planował prosiak, czy coś się zmieniło w związku ze zmianą opiekuna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nie nic sie nie zmienia to nadal jest zadanie prosiaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek ADRIAN~ 1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi