MBlazE 149 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 a może dodać takie coś , że jak zostaje tylko jeden gracz z danego teamu żywy to pisze tak na górze , że został np. 1 CT vs. TT albo tak zeby mówiło Wiesz o co chodzi xd ? wiemy o co chodzi hehehe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteAngel 17 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Witam Czy ten perk "Niewidzialność" dobrze działa? Grałem na de_dust2 użyłem go pare razy na komandosie , potem sprzedalem na rynku i zmienilem klase i dokońca mapy byłem niewidzialny ( nikt mnie nie widział ). Prosze to naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Aa, zapomniałem go zablokować. Przecież wiadome, że perk i klasa z tą samą umiejętnością się bugują. Jak znajdę czas, zablokuje to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Perk Niesmiertelność achillesa jest przesadzona.. powinna być przynajmniej 1/5 lub 1/6.. Prkatycznie kazdy strzał zabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Gotowe. Ustawiłem 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nowa propozycja na klasę masz 20/225 widzialności i masz 1/4-5 z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 To jest żart ? Można najwyżej zrobić ale to popsuje całą grę, klasa w jakimś stopniu mało widoczna, statystyki ujemne, i jakieś pistolety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Przecież jest Cichy Zabójca Xd nie widać go prawie wcale i z kosy ma 1/4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Nie wiem po co robić jakiegoś następnego nożownika , jedna klasa wystarczy bo jest prawie idealnie zrobiona , mało widoczna ale 1/2 z kosy i tyle wystarczy , nie wiem po co by robić jakąś następną, jak robić jakąś klase to proponuje Policjant , bronie usp/deagle , tarcza i można ewentualnie dać tej klasie +3dmg∫ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Okej, do jutra powinno byc naprawione Dalej jest to samo, nie można wymienić się perkiem. I jak chcę siąść na specta, to niby jestem a jak jest nowa runda, to mnie wrzuca do CT albo TT... Nie wiem co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Można by dodać perk który ma 1/1 z scouta jest 1/1 awp to czemu nie mozna i 1/1 Scouta ? perk by się nazywał Mistrz Scouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dalej jest to samo, nie można wymienić się perkiem. I jak chcę siąść na specta, to niby jestem a jak jest nowa runda, to mnie wrzuca do CT albo TT... Nie wiem co się dzieje. Musisz poczekać z tą wymianą, bo sam nie jestem w stanie na razie jej naprawić. Pewnie PTB cię wrzuca do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wymiana perków powinna działać po zmianie mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 HaQ'u na pewno by się nie sprawdził, jest szybki do przeładowania w porównaniu do AWP, więc każdy by wybrał scouta. Ja zmniejszylbym AWP na 1/1-2 Ciekawiej by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Buźka, /wymien nadal nie działa. Pisze że zamieniłeś się perkiem ale perki zostają u graczy i się nie zmieniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siekatroniks 9 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dawaj dawaj ja ogólnie popieram to co napisał HaQ może i scouter jest szybki w przeładowaniu ale było by trochę ciekawiej a awki nie ma co zmieniać gdyż jest to broń którą nie każdy potrafi się tak dobrze posługiwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Mogłoby być ewentualnie 1/2 scout bo 1/1 to by była przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Buźka, znudziły się nam świąteczne roundsoundy w kółko lecą 4/5 piosenek. Zrobiłem swoją paczkę roundsoundów z 29 piosenkami. Przesłuchajcie i napiszcie które roundsoundy wam pasują z tych, buźka postaraj się jak najwięcej ich dodać żeby nie leciało w kółko to samo http://www58.zippyshare.com/v/75784756/file.html Czekam na wypowiedzi graczy ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) jestem za jakaś fajną muze daj przeslucham i dam znac to mogą być : 1 , 3 , 7 , 8 , 12 , 15 , 16 , 17, 18 , 19 , Edytowane 28 Grudnia 2014 przez Pauulyn. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Również za nowymi nutkami jestem. Świąt już nie ma a lecą jeszcze jakieś kolendy Osobiście mi się podobają 5, 8, 9, 12, 16, 18, 20, 24, 26 z B!Nl4DEN'owskiej rs listy A tak ode mnie to proponuję tą nutke Edytowane 29 Grudnia 2014 przez retry 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Blend ty to jesteś szalony xDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaQ 4k4 B!Nl4DEN 34 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dawaj Dawaj i po co ten spam? Mówiłem, że macie się wypowiadać w związku z rs lub innymi propozycjami nabijasz posty sobie tylko powinieneś dostać warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nutki dobre , od razu je zyngować na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawaj dawaj nie przestawaj 17 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Nie nabijam sobie postów bo nie mam po co. Nie będę żadnym adminem bo się nie nadaje, gdyż nie ogarniam amx. Napisałem sobie tylko po to żeby skomentować komentarz Bl3nda. Na dodatek propo tematu, nie działa kupowanie granatów. Proszę o naprawę tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Poprawiono wymiane perków - proszę sprawdzić klany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi