InnVis 181 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Imię:Dawid Wiek:21 Kontakt :gg/ts/forum Twój nick na TS3 :Cwaniak Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Wiec tak przesiaduję troszku na ts i często nowi użytkownicy nie sa albo zarejestrowani albo chcą kanał a nie ma żadnego z Admina, wiem ze macie już adminów na ts ale bardzo chciał bym tą rangę i pomóc obecnym :-0 Kontakt z administracją: (w skali 1-10):9 Ile czasu spędzasz na TS3:4-6h Czy posiadasz admina na innym TS3?:Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):8-9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: między dobrym a bardzo dobrym Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jestem na tak, miły ogarnięty i aktywność też się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 (edytowane) na tak, świetnie się z nim dogaduje, ogarnięty i wymagania są Edytowane 9 Grudnia 2014 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wymagania spełnia więc czemu nie, jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby z BRAZZERS 27 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Na tak, na pewno sobie poradzi, da się z nim dogadać, ogarnia temat, dużo czasu spędza przy csie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jestem na TAK, wymagania spełnione a ktoś do pomocy się przyda Na tak, na pewno sobie poradzi, da się z nim dogadać, ogarnia temat, dużo czasu spędza przy csie. Ale tu nie chodzi o cs'a tylko o TS'a 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 no chybaś Cwaniak sprosty Ty za twarz z góry nie powinieneś mieć Adma na ts'ie a co dopiero na bf2 :D a tak poważnie to jestem na tak, morda ogarnia i umie dogadać, znaczy się pomóc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Cwaniak i admin na ts ? Przecież ja już nie wejdę na tego ts'a T_T jak mnie nie z kickuje za twarzowe to zbanuje za głos XD Nie no na poważnie. Sporo znam Cwaniaka jest Cwany z tym [t], ale sprosta oraz jest ogarnięty i spoko kolesiem więc na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ja na ts jestem w sumie codziennie, ale wiem, że jeszcze jeden administrator przyda sie do pomocy. Jestem na tak bo Cwaniaka znam już długo i jest kulturalny i pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak. +ogarnięty +Wiek +czas na ts - Nie zapłacił twarzowego... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak. Często bywa na tsie, ogarnięty, wiek, wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi