Politechnik 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam! Panowie i panie chcialbym się z wami pożegnac ponieważ nie mam już tyle czasu na csa są ważniejsze rzeczy tylko olewalem je, ale teraz to zrozumialem i musze nadrobic ten czas. Myślę ,że fajnie nam razem było, może będe was odwiedzial ale bardziej jako USER, Paweł(-_-) dalej bedzie prowadził sieć i mam nadzięję ,że mu pomożecie Serwer Call Of Duty 8 k będzie prowadzil moj najlepszy ziomuś (BOT) Krypton ;p Pamiętajcie ,że ja nie odchodze tylko z sieci, tylko pomalu koncze z cs ... Poznałem tutaj wielu spoko ludzi i dziękuje za mile spędzony czas : Krypton -_- NiezłyLoL Fantasia Agusia Snowy Diglett Aniol I cala reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Byles osoba naprawde wazna , wielka szkoda ze odchodzisz Zycze ci naprawde jak najlepszego zycia , zeby wszystko sie ukladalo jak najlepiej dla cb jak i twojej rodziny , ukochanej , dzieci , i wszystkich twojich najbliszych osob. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szkoda a kto to wszytko ogarnie bez cb to nie bedzie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Wielka strata... :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ty nie odchodź szkoda cb ty zawsze ogarniałeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ojj szkoda ; cccc , bede tęsknić .. ja Paffciowi i Kryptonowi pomoge , spokojnieee :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szkoda , że odchodzisz . Fajnie , jakbyś został ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Dawid? Ty? Nie wyobrażam sobie tej sieci bez Ciebie, to Ty mnie na nią przyprowadziłeś. Na szczęście mamy kontakt i mam nadzieję, że się zobaczymy jeszcze na treningach Trzymaj się ziomek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 niezlyLOL., Przyda im się pomoc Dziękuje Ci za razem spędzony czas na SB ;p [ Dodano: 2013-01-07, 21:27 ] sn0wy`, Trenować ręcznej nie przestane, czekam aż wrócisz do ręcznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Daffi[t]ek, wrócę tylko po tym jak napisze te nieszczęsne egzaminy gimnazjalne, czyli jeszcze w kwietniu:)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szkoda... Zycze wszystkiego najlepszego Pozdro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Nie znałem cie za dobrze prawie wcale ale dobrą masz opinie ;] Powodzenia tam w życiu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Szkoda, jesteś na prawdę spoko będzie bez cb smutno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`SkiLL'eD ;** 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 ojj Dawidek , jaka szkoda pamiętam stare dobre czasy nom ale tak się wszystko kończy, ja sam miałem przerwę z 5 miechów od cs'a ale wróciłem na cs'a jakże i tu ( Bez Cs'a nie da się żyć !! ) . Powodzenia Staryy ^^.Nie martw się Pomogę Pawłowi i Kryptonowi jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 NIeeeeee rób tego ( a wiec życze ci aby wszystko ci się ułożyło w życiu i abyś dołaczył do reprezentacji POLSKI w piłkę reczną. Ja Pomogę Pawłowi i Kryptonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Po mimo to że dokuczać sobie lubimy szkoda mi cb bo byłeś osobą pierdolniętą(w dobrym znaczeniu tego słowa) to żegnam będe robił co tylko mogę aby pomóc Kryptonowi i -_-...Wbij czasem do nas na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Szkoda , ale powodzenia w życiu , zdrowia i szczęścia oraz dużo dzieci (Ale pamiętaj , po 18 xD) Zapewne jeszcze wrócisz do CSa jak i na cs-classic Semi, zgadzam się z tym że był osobą Pierdolniętą (Oczywiście pozytywnie pierdolnięty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No i po co odchodzisz? ;x. Szkoda.., będzie całkiem inaczej bez Ciebie :c. Ale no, życzę powodzenia w życiu, w szkole i w piłce ręcznej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 No niestety,żegnamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi