Politechnik 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Witam! Panowie i panie chcialbym się z wami pożegnac ponieważ nie mam już tyle czasu na csa są ważniejsze rzeczy tylko olewalem je, ale teraz to zrozumialem i musze nadrobic ten czas. Myślę ,że fajnie nam razem było, może będe was odwiedzial ale bardziej jako USER, Paweł(-_-) dalej bedzie prowadził sieć i mam nadzięję ,że mu pomożecie Serwer Call Of Duty 8 k będzie prowadzil moj najlepszy ziomuś (BOT) Krypton ;p Pamiętajcie ,że ja nie odchodze tylko z sieci, tylko pomalu koncze z cs ... Poznałem tutaj wielu spoko ludzi i dziękuje za mile spędzony czas : Krypton -_- NiezłyLoL Fantasia Agusia Snowy Diglett Aniol I cala reszta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablox9 505 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Byles osoba naprawde wazna , wielka szkoda ze odchodzisz Zycze ci naprawde jak najlepszego zycia , zeby wszystko sie ukladalo jak najlepiej dla cb jak i twojej rodziny , ukochanej , dzieci , i wszystkich twojich najbliszych osob. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krypton 984 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Szkoda a kto to wszytko ogarnie bez cb to nie bedzie to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dav3 130 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Wielka strata... :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mefisto^^ Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ty nie odchodź szkoda cb ty zawsze ogarniałeś ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ojj szkoda ; cccc , bede tęsknić .. ja Paffciowi i Kryptonowi pomoge , spokojnieee :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaLiBeReK 4 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Szkoda , że odchodzisz . Fajnie , jakbyś został ; / Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Dawid? Ty? Nie wyobrażam sobie tej sieci bez Ciebie, to Ty mnie na nią przyprowadziłeś. Na szczęście mamy kontakt i mam nadzieję, że się zobaczymy jeszcze na treningach Trzymaj się ziomek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Politechnik 0 Posted January 7, 2013 Author Share Posted January 7, 2013 niezlyLOL., Przyda im się pomoc Dziękuje Ci za razem spędzony czas na SB ;p [ Dodano: 2013-01-07, 21:27 ] sn0wy`, Trenować ręcznej nie przestane, czekam aż wrócisz do ręcznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Daffi[t]ek, wrócę tylko po tym jak napisze te nieszczęsne egzaminy gimnazjalne, czyli jeszcze w kwietniu:)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Szkoda... Zycze wszystkiego najlepszego Pozdro ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fixer 7 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Nie znałem cie za dobrze prawie wcale ale dobrą masz opinie ;] Powodzenia tam w życiu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 Szkoda, jesteś na prawdę spoko będzie bez cb smutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`SkiLL'eD ;** 0 Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 ojj Dawidek , jaka szkoda pamiętam stare dobre czasy nom ale tak się wszystko kończy, ja sam miałem przerwę z 5 miechów od cs'a ale wróciłem na cs'a jakże i tu ( Bez Cs'a nie da się żyć !! ) . Powodzenia Staryy ^^.Nie martw się Pomogę Pawłowi i Kryptonowi jak zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 NIeeeeee rób tego ( a wiec życze ci aby wszystko ci się ułożyło w życiu i abyś dołaczył do reprezentacji POLSKI w piłkę reczną. Ja Pomogę Pawłowi i Kryptonowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Po mimo to że dokuczać sobie lubimy szkoda mi cb bo byłeś osobą pierdolniętą(w dobrym znaczeniu tego słowa) to żegnam będe robił co tylko mogę aby pomóc Kryptonowi i -_-...Wbij czasem do nas na ts'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Szkoda , ale powodzenia w życiu , zdrowia i szczęścia oraz dużo dzieci (Ale pamiętaj , po 18 xD) Zapewne jeszcze wrócisz do CSa jak i na cs-classic Semi, zgadzam się z tym że był osobą Pierdolniętą (Oczywiście pozytywnie pierdolnięty) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Effcia 25 Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 No i po co odchodzisz? ;x. Szkoda.., będzie całkiem inaczej bez Ciebie :c. Ale no, życzę powodzenia w życiu, w szkole i w piłce ręcznej . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,969 Posted January 8, 2013 Root Share Posted January 8, 2013 No niestety,żegnamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts