Gryzik 6 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 1. Nick: Gryzik2. Imię: Mateusz 3. Wiek**: 204. Poziom na Diablo**: 315. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 6. Mikrofon(Tak/Nie) Tak7. Składka(Tak/Nie)**: Tak8. Link do swojego GT** : http://www.gametracker.com/player/Gryzik/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Gram w cs już dosyć sporo, odróżniam czita od dobrego gracza. Nie spinam się nie obrażam. Mogę pomóc materialnie jak i w pilnowaniu serwera : ) 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2901061711. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2 godz dziennie w weekendy wiele dłużej 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze od 16-18/19 weekendy - od rana do wieczora 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 7 lat z przerwami 14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Oczywiscie ze na tak. Prawilna mordeczka z dawnego teamu, na diablo u nas od dawna, jak mowi ze wraca to znaczy ze znow bedzie nol lajf. Wiek, gdy trzebabylo pomocy to byles pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exel. 16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jestem na tak + Doświadczenie + Wiek + Staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 (edytowane) Na tak^^. Jak jeszcze grałem to zawsze jak wbiłem to i Gryzik był . Fajnie się z nim gada no i na pewno ogarnie ;]. Edytowane 25 Grudnia 2014 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo 15 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wymagania i doświadczenie jest, więc nie ma o czym gadać. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Pewnie pamiętam mordę z dawnego diablo noł lajfił ostro , pomagał , miły , kulturalny oczywiście że na tak ') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyJude07 6 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Znany wszystkim graczom, którzy są troche dluzej z serwerami cs-classic,+ogarniety+wiek+składka+forumJak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuty 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 doswiadczenie , wiek i skladka . jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LiLekS Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jestem na tak . +godzinki +były gracz +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Jeśli zawiedziesz mnie obecnością na serwerze, w co wątpię to admina Ci odbiorę na razie dostaniesz szansę. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaphiR;3 359 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi