Tsumi 121 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Otóż wczoraj miałem master guradiana już zostały 2 rangi do wbicia, mojej wcześniejszej rangi. Po zakończeniu meczu moja ranga znikneła i pisało że moja ranga została przedawaniona z powodu długiej przerwy. A takie coś się dostaje po miesiącu przerwy nie po wygranej grze. Oczywiście pisało że jak wygram moja ranga zostanie przywrócona, więc zagrałem wygrałem ze statami 46-7-11 i jeden +ACE, i dostałem range tylko że Gold nove 4 !?!?! więc oco w tym chodzi ? Z jakiego powodu Valve zabrało mi 3 rangi ? Nie wiem czy musze pisac do pomocy technicznej steam żeby odzyskać tą straconą rangę prosze o pilną pomoc. Edytowane 6 Stycznia 2015 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) najprawdopodobniej miałeś w drużynie cheatera, i valve zamiast cię banować odebrało ci rangę + dało słabszą, też tak miałem Edytowane 6 Stycznia 2015 przez naxiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Grałem ze znajomymi z miasta, nikt nic nie miał. Ale żeby aż 4 rangi zabrać ? Czas poświęcony na wygrane mecze poszedl sie yhhhmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi