Tsumi 121 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) Otóż wczoraj miałem master guradiana już zostały 2 rangi do wbicia, mojej wcześniejszej rangi. Po zakończeniu meczu moja ranga znikneła i pisało że moja ranga została przedawaniona z powodu długiej przerwy. A takie coś się dostaje po miesiącu przerwy nie po wygranej grze. Oczywiście pisało że jak wygram moja ranga zostanie przywrócona, więc zagrałem wygrałem ze statami 46-7-11 i jeden +ACE, i dostałem range tylko że Gold nove 4 !?!?! więc oco w tym chodzi ? Z jakiego powodu Valve zabrało mi 3 rangi ? Nie wiem czy musze pisac do pomocy technicznej steam żeby odzyskać tą straconą rangę prosze o pilną pomoc. Edited January 6, 2015 by Dubstep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 (edited) najprawdopodobniej miałeś w drużynie cheatera, i valve zamiast cię banować odebrało ci rangę + dało słabszą, też tak miałem Edited January 6, 2015 by naxiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsumi 121 Posted January 6, 2015 Author Share Posted January 6, 2015 Grałem ze znajomymi z miasta, nikt nic nie miał. Ale żeby aż 4 rangi zabrać ? Czas poświęcony na wygrane mecze poszedl sie yhhhmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts