Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Imprezy , sport , melanż , spanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Żyję ^^. Chodzę do szkoły, w weekendy razem z kolegami gramy w piłkę nożną, chodzę po mieście . Ogólnie to zależy od pory roku i pogody ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No i mam nadzieję, że będziesz żył W zimę coś ciekawego robisz, jak leży kupa śniegu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 No i mam nadzieję, że będziesz żył W zimę coś ciekawego robisz, jak leży kupa śniegu? A co można robić gdy leży śnieg ;d oczywiście sanki, śnieżki itp. Na lodowisko też się chodzi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 lubie posmigac pare godzinek na deni jezdzic na tripy zapalic co czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Uczę się , biore aktywnie siędze na forum cs-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Aktualnie zajmuję się grą w piłkę nożną i bieganiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiteez 1 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) ja najczęściej jak nie gram to jeżdżę na moto albo gram w piłkę nożną Edytowane 27 Stycznia 2015 przez Skiteez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Invalid 4 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Niestety ale hazard, czasem boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Pisać, pisać i jeszcze raz pisać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Po za kompem : -szkoła (nauka) -sport : Piłka nożna ,bieganie,siłownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DontKillMe 20 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Piłka nożna (treningi, mecze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 - Chodzę na siłkę - Piłka nożna w weekendy treningi , mecze - "zajmuje" się kobietą ;d - Opiekuje się serwerem NDM - Zajmuje się forum Hmmm więcej nie pamiętam ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Spędzam czas ze znajomymi. Gram w piłkę nożną z kolegami, teraz sie cieplo zrobilo wiec super będzie *,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) - Gram w piłkę nożną (rozrywka, mecze, treningi, turnieje) - Gram w szachy. - Siedzę na forum. - Jak trzeba przeprowadzam wywiady dla CSC. No i oczywiście spędzam czas z dziewczyną, czy ziomkami Edytowane 27 Lutego 2015 przez Porczop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 -Oczywiście na pierwszym miejscu jest u mnie Piłka nożna którą trenuje i gram ! <3 -W Weekendy lubię spotkać się z znajomymi przy jakimś alko (najlepiej) -Odkąd co jestem z wami na forum to siedzę codziennie prawie po parę godzin! -Zajmuję się adminowaniem na onlydd2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Latam na BMX / bo jazdą tego nazwać nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) To będzie ciekawe słuchajcie... ide spać. Edytowane 26 Lutego 2015 przez UsmiechnijSieJakSMILEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perelka69 21 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Jeżeli tylko warunki pozwalają, każdą wolną chwilę spędzam na nartach To jest coś co kocham W lecie gała i siatka Z mniej aktywnych rzeczy to spotykanie ze znajomymi, przy alko i jakimś gibonku A oprócz tego studiuje Nierozłączną częścią mojego życia jest muzyka, towarzyszy mi praktycznie wszędzie jeżeli jest tylko taka możliwość Edytowane 27 Lutego 2015 przez Perelka69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Kiedyś nożną trenowałem teraz to tylko dla rozrywki gram a tak to na siłownie chodzę Edytowane 27 Lutego 2015 przez THWALAZAUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi