Shino 1 881 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 @, skąd wiesz, jak 2 odbiegła od mangi jak ciapaty od pracy, a 3 ma podążać tym tropem? Ciekawe porównanie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 W sensie mangi historia jest ciekawa bo Aninie ssie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Mang nie czytam, bo nie mam xd, a po angielskiemu zaczynam i szybko mi się nudzi rozkminanie gdy nie znam jakiegoś słowa xd Co do anime rozumiem, że fanom mangi może nie przypaść do gustu, ale anime TG samo w sobie jest dobre, powiązanie z mangą to nie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) I tak najlepszym co mogą zrobić to albo zakończyć serie albo zrobić jakąś filmówkę która wszystko może naprostować. Shino satanisto 666 ;9 Edytowane 30 Października 2016 przez Jan Christian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 czy tylko ja słyszałem tak powierzchownie czy 3 część rewolucja Leloucha ma być w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mnie się wydaje że oni nie podali jeszcze daty wydania tego anime. Pamiętaj że mają być jeszcze filmówki streszczające 2 pierwsze sezony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czekaj na oficjalne newsy mordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam takie pytanie. Gdy robicie sobie maraton z anime (w sensie ze dużo na raz oglądacie odcinków) to przewijacie opening? Bo mi się to często zdarza. Chce poznać waszą opinie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja przewijam openingi nawet wtedy, gdy nie robię maratonu, a oglądam ten jeden odcinek na tydzień/miesiąc :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No u mnie to jest strasznie jak oglądam One Piece z 30 odcinków i cały czas ten sam opening XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zależy jaki opening, jak mi się bardzo podoba to nie przewijam, jak jest słaby to always xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 gdyby tak policzyć 2 tys odcinków po 1,5 minuty czasami więcej to już jest ładnych kilka dni w plecy ^^ wiec lepiej przewijać niż słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Z czego sa sygnaturka? Jakiś fanart?Mi się kojarzy z Berserkiem :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Ale u kogo sygnatura ? u mnie ze starego nicku DarKAngeL itp więc demonek się spodobał , mam kilka podobnych do tego ale tylko tutaj rozdzielczość tego pasuje Edytowane 19 Stycznia 2017 przez iss9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 No właśnie spodobał się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 WTF code geass season 3 czy ktoś ogólnie ogarnia o co b teraz w 3 części czy on nie został czasem zabity ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Szach mat son goku maskotka na igrzyskach olimpijski 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 XD Właśnie został zabity, al kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ile on razy już został zabity ?! Smocze kule od czegoś są ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Poleci mi ktoś jakieś długie dobre anime. Najlepiej nie bijatyka bo takich mam narazie dosyć xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Chcialbym poznac wasze opinie o Campione. Co myslicie? ^^ tylko bez spoilerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 14 minut temu, ex.! napisał: Chcialbym poznac wasze opinie o Campione. Co myslicie? ^^ tylko bez spoilerow No jakby to, w ogóle się nie reklamuję xD Jeden z najlepszych w swoim gatunku. On jest czempionem. Tylko on potrafi zabić niebiańskie istoty i odebrać im ich boskie moce. On jest królem, dysponuje boską mocą, którą sobie przywłaszczył, więc wszyscy muszą być mu posłuszni. Jest demonem, którego nie pokona żaden śmiertelnik. Zwie się Campione! Kusanagi Godou jest Campione! "Campione" to tytuł nadawany tym, którym udało się zabić boga. Jest królem królów. Jest demonem, który nie może być przez nikogo kontrolowany. To jest niekończąca się opowieść o młodym człowieku, który stał się Campione oraz o otaczających go kobietach, wraz z jeszcze niewidzianymi bogami i królami demonów, którzy żyją na całym świecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 CHAMSKA REKLAMA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex.! 107 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Dzieki @Freelancer ^^ ogladnalem cale i potwierdzam - mega ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 polecam obejrzeć koniec cg r2 po japońsku coś ciekawego jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi