-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Siemanko, siema, witam, cześć. Mam problem doradzicie mi jakiego skina wybrać do akacza najlepiej do 5 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Red laminate , redline , black laminate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 redline jest ponad 5 Euro, zwlaszcza w dobrym stanie xD Proponuje laminate chyba jeden z tanszych i ladniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Szczerze mówiąc to nie ma żadnych fajnych skinów do ak w takiej cenie. Do 5 euro ja bym wybrał ak blue laminate. Lekko używany wygląda jak fn i jak za troche ponad 2 euro jest ok. Zależy też od tego czy chcesz skina żeby był jak najtańszy i jak najładniejszy czy chcesz koniecznie factory new. Jak chciałbyś blue laminate to mam w eq jeszcze 2 bo mi z lounge zostały ( jeden lekko używany, bardzo ładny ) i mozemy się wymienić ( w sensie kupisz jakiś skin za cenę tego ak i się wymienimy ) . Dla mnie najtańszym ładnym skinem do ak jest redline przetestowany w boju ( są losowe wartości broni, można trafić na naprawdę ładną ) który chodzi po około 8 euro. Sam teraz używam ak jaguar bo jest to dobry skin choć drogi. Jak chcesz tego ak blue laminate to napisz mi na steam, na pewno się dogadamy Edytowane 20 Stycznia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) według mnie najlepsze skiny do ak są takie : Ak-47 | Siatka Safati Fabryczny ,Ak-47 | Czerowony i Czarny laminat oraz Jeżeli spadnie z ceny to Ak-47 | Kartel (dla mnie się bardzo podoba proszę mi tu nie pisać że wygląda jak normalny ak-47 bez skina. Bo się różni i to bardzo). Myśle że pomogłem Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Dubstep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 jest jeszcze Ak-47 Szmaragdowe pręgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi