Jump to content

SMILEY szuka pomocy!!!

Recommended Posts

Szczerze mówiąc to nie ma żadnych fajnych skinów do ak w takiej cenie. Do 5 euro ja bym wybrał ak blue laminate. Lekko używany wygląda jak fn i jak za troche ponad 2 euro jest ok. Zależy też od tego czy chcesz skina żeby był jak najtańszy i jak najładniejszy czy chcesz koniecznie factory new. Jak chciałbyś blue laminate to mam w eq jeszcze 2 bo mi z lounge zostały ( jeden lekko używany, bardzo ładny ) i mozemy się wymienić ( w sensie kupisz jakiś skin za cenę tego ak i się wymienimy ) . Dla mnie najtańszym ładnym skinem do ak jest redline przetestowany w boju ( są losowe wartości broni, można trafić na naprawdę ładną ) który chodzi po około 8 euro. Sam teraz używam ak jaguar bo jest to dobry skin choć drogi.

Jak chcesz tego ak blue laminate to napisz mi na steam, na pewno się dogadamy ;)

Edited by rewoX*

według mnie najlepsze skiny do ak są takie : Ak-47 | Siatka Safati Fabryczny ,Ak-47 | Czerowony i Czarny laminat oraz Jeżeli spadnie z ceny to Ak-47 | Kartel (dla mnie się bardzo podoba proszę mi tu nie pisać że wygląda jak normalny ak-47 bez skina. Bo się różni i to bardzo). Myśle że pomogłem

Edited by Dubstep

• 1 month later...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• -_- unlocked this topic