Tsumi 121 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 czy jak usunę ręcznie plik csgo z Komputer/Dysk E/steam apps/common nie uszkodzę niczego z plików systemowych,(chodzi mi oto że jak usunę czy będę mógł pobrać ponownie csa beż żadnych błędów itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Najlepiej odinstaluj cs i steama , usuń wszystkie foldery związane ze steam z dysku. Pobierz steama, zainstaluj wszystko od nowa i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ok. poczekam jeszcze na inne podpowiedzi i wtedy wybiorę jakąś najlepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ja usuwałem i nic się nie stało. Wszystko działało poprawnie Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 To jest folder do zapisywania plikow gry wbij jeszcze w dokumenty tam masz zapisy gry itp Jak usuniesz nic sie nie stanie , robilem tak setki raz wtedy jak bedziesz chcial znowu zainstalowac tylko uruchom daj i sie samo pobierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi