Tsumi 121 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 czy jak usunę ręcznie plik csgo z Komputer/Dysk E/steam apps/common nie uszkodzę niczego z plików systemowych,(chodzi mi oto że jak usunę czy będę mógł pobrać ponownie csa beż żadnych błędów itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rewoX* Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Najlepiej odinstaluj cs i steama , usuń wszystkie foldery związane ze steam z dysku. Pobierz steama, zainstaluj wszystko od nowa i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ok. poczekam jeszcze na inne podpowiedzi i wtedy wybiorę jakąś najlepszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) Ja usuwałem i nic się nie stało. Wszystko działało poprawnie Edytowane 29 Stycznia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 To jest folder do zapisywania plikow gry wbij jeszcze w dokumenty tam masz zapisy gry itp Jak usuniesz nic sie nie stanie , robilem tak setki raz wtedy jak bedziesz chcial znowu zainstalowac tylko uruchom daj i sie samo pobierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi