Tsumi 121 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 czy jak usunę ręcznie plik csgo z Komputer/Dysk E/steam apps/common nie uszkodzę niczego z plików systemowych,(chodzi mi oto że jak usunę czy będę mógł pobrać ponownie csa beż żadnych błędów itp.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rewoX* Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 Najlepiej odinstaluj cs i steama , usuń wszystkie foldery związane ze steam z dysku. Pobierz steama, zainstaluj wszystko od nowa i będzie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsumi 121 Posted January 29, 2015 Author Share Posted January 29, 2015 Ok. poczekam jeszcze na inne podpowiedzi i wtedy wybiorę jakąś najlepszą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega* 2,077 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 (edited) Ja usuwałem i nic się nie stało. Wszystko działało poprawnie Edited January 29, 2015 by Omega * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iss9 119 Posted January 29, 2015 Share Posted January 29, 2015 To jest folder do zapisywania plikow gry wbij jeszcze w dokumenty tam masz zapisy gry itp Jak usuniesz nic sie nie stanie , robilem tak setki raz wtedy jak bedziesz chcial znowu zainstalowac tylko uruchom daj i sie samo pobierze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności / Pomoc Udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts