Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z okazji Walentynek przygotowaliśmy dla was niespodziankę. Pewnie zastanawiacie się jaką. Otóż 14 lutego KLASY PREMIUM oraz VIP będzie dostępny dla każdego gracza ZA DARMO ! Nie chcę co chwile powtarzac eventów z dropem prezentów, czy też powiększanie dropu złota itp. Dlatego szykujcie się na ostrą grę 14 lutego ! VIPA dostajecie automatycznie, a klasy PREMIUM będą dostępne i będziecie mogli na nich grac za darmo. Mam nadzieję, że tego typu EVENT się wam spodoba. Pozdrawiam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Wszystko okej, ale czy to ma sens skoro planowany jest reset? Chyba, że restart będzie przed walentynkami. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Nie ma szans by reset był przed walentynkami. Dopiero od niedzieli będę zaczynał wszystko -_- spisywac do roboty, gdyż teraz nie mam czasu i głowy na to. P.S: Ci, którzy się nie namyślili jeszcze na VIPA i PREMKE to będą mieli na to okazję. Edytowane 4 Lutego 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo xD 0 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A jak dlugo ten event bedzie trwal btw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izako 12 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 a jak długo masz walentynki btw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Walentynki, kiedy są ? .. Przez cały dzień - 14 luty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJo xD 0 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 nie no myslalem ze ze 2 dni wiekszosc osob nie bedzie mialo czasu grac w dzien walentynek tak mi sie bynajmniej wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi