Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Z okazji Walentynek przygotowaliśmy dla was niespodziankę. Pewnie zastanawiacie się jaką. Otóż 14 lutego KLASY PREMIUM oraz VIP będzie dostępny dla każdego gracza ZA DARMO ! Nie chcę co chwile powtarzac eventów z dropem prezentów, czy też powiększanie dropu złota itp. Dlatego szykujcie się na ostrą grę 14 lutego ! VIPA dostajecie automatycznie, a klasy PREMIUM będą dostępne i będziecie mogli na nich grac za darmo. Mam nadzieję, że tego typu EVENT się wam spodoba. Pozdrawiam. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Masakracja 58 Posted February 2, 2015 Share Posted February 2, 2015 Wszystko okej, ale czy to ma sens skoro planowany jest reset? Chyba, że restart będzie przed walentynkami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 4, 2015 Author Share Posted February 4, 2015 (edited) Nie ma szans by reset był przed walentynkami. Dopiero od niedzieli będę zaczynał wszystko -_- spisywac do roboty, gdyż teraz nie mam czasu i głowy na to. P.S: Ci, którzy się nie namyślili jeszcze na VIPA i PREMKE to będą mieli na to okazję. Edited February 4, 2015 by Fakel Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaJo xD 0 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 A jak dlugo ten event bedzie trwal btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izako 12 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 a jak długo masz walentynki btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lato ~wOw~ [t] 729 Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Walentynki, kiedy są ? .. Przez cały dzień - 14 luty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaJo xD 0 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 nie no myslalem ze ze 2 dni wiekszosc osob nie bedzie mialo czasu grac w dzien walentynek tak mi sie bynajmniej wydaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts