Ph4nt0m 71 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nic, bo nie masz zapewne dowodów na to, że posiadałeś taki lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 @up synuś /codtop15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 To piszesz do James0v. na PW tatuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Dobra kupiłem już premke, ale dzięki za uwagę kolego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nie chcę widzieć tutaj żadnych dyskusji i chciałbym abyś takie odzywki MBlazE jak "synuś" zostawił dla siebie. Ostrzegam pierwszy i ostatni raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Propozycje klas: Wieprz Bronie: AK47, deagle, he Opis: Po użyciu posiada Betonowe Ciało na 10 sekund (można użyć raz na runde) Twardziel Bronie: Aug, deagle, He, FB Opis: Nie otrzymuje obrazen w głowe. Kameleon Bronie: AK47, famas, usp/glock Opis: Posiada kamuflaż (90/255) Obrońca Bronie: M249, deagle Opis: Odbija 3 pociski na runde, +5dmg z krowy. Śmieciarz Bronie: Mp5, deagle Opis: Posiada 3 HE (Zwiększone obrażenia od inteligencji) / Co 15 sekund dostaje HE (Zwiększone obrażenia od inteligencji) Rusher Bronie: M3, deagle Opis: Posiada 1/5 z M3 Legolas Bronie: Scout, mp5 Opis: Widzi niewidzialnych, 1/3 ze scouta ( to 1/3 moznaby w sumie odpuscić, do dyskusji) Szaleniec Bronie: Mp5, deagle Opis: Posiada bezlik ammo. Wampir Bronie: M4A1, deagle Opis: Odzyskuje losowo 5-20% zadanych obrażeń Propozycje perków Lustrzany byt Opis: Ładujesz za pomocą flasha (max 3 pociski). Po naładowaniu odbijasz obrażenia, które powinienes otrzymać ( otrzymuje je przeciwnik). Plecak sapera Otrzymujesz HE, gdy zginiesz wytwarzasz wokół siebie niewielki wybuch, który zadaje 100 (+int) obrażeń. (Wiem że jest autodestrukcja, ale tutaj działa to odrobine inaczej) Proponuje usunąć jeden z perków dajacych dmg do broni. Chodzi mi tutaj głównie o : Złote naboje, Prawą reke rambo, Platynowe naboje.Każdy z nich dodaje nam srednio prawie taką samą ilosć obrażeń do broni. Moja propozycja to usunac Złote naboje lub PRR, oba moga dawac tyle samo, a max roznica miedzy dodatkowymi obrazeniami to 10. Można prosić o przesledzenie i analizę ww. propozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) @up James0v powinien jakąś z tych klas dodać Proponuje dodać komendę /freelvl który daje 25lv największy lvl to około 190 :/ Oraz proponuje edytować spis adminów klasa: Lekki snajper hp: 10 wytrz: 0 int: -5 kon: -10 Bronie: scout Spec: 80dmg(+15%int) ze scouta Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dopiero w środę rozpatrzę wasze propozycje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Butu Szturmowego psuja również ciche kroki w klasie Cichy, ptosilbym o zablokowanie perku na tej klasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) @up jeszcze defuser : ) Tajemnica Taktyka to samo robi więc też buguje kroki Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Friko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Dodane zostały takowe klasy: Legolas Bronie: Scout, mp5 Opis: 1/2 ze scouta, 1/5 na zrespienie się u wroga w jego przebraniu. Obrońca Bronie: M249, deagle Opis: Odbija 3 pociski na runde, +5dmg z krowy. Szaleniec Bronie: Mp5, deagle Opis: Posiada bezlik ammo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Czapka psuje niewidke, bo normalnie ja widac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymon132 2 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Chciałbym zgosic bug, w okresie świątecznym zostały dodane czapki mikołaja na klasie cichy ja widać colkowicie proszę o załatwienie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Macie możliwość ściągania czapki pod komendą Edytowane 24 Grudnia 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Można prosić o komendę? Sprawdziłem chyba wszystkie możliwe a czapka jak sterczała tak sterczy... @edit Nieważne, działa /czapka ;P @@Edit Komenda nie wyłącza czapki, nadal ja widac Edytowane 25 Grudnia 2015 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Można prosić o komendę? Sprawdziłem chyba wszystkie możliwe a czapka jak sterczała tak sterczy... @edit Nieważne, działa /czapka ;P @@Edit Komenda nie wyłącza czapki, nadal ja widac Ciężko mi to sprawdzić ponieważ nikt nie wyraża chęci pomocy, a chcę to testować ponieważ może być tak, że trzeba wpisywać to co rundę albo tak, że w ogóle to nie działa. Poinformuję o postępach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Nie wiem, czy to zamierzone, ale czasami dropiom podwójne paczki, tzn. w normalnej formie i w formie prezentu, zamiast tylko w formie prezentu, jak to prawdopodobnie bylo założone, a co za tym idzie, drop również sie dubluje. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nie wiem, czy to zamierzone, ale czasami dropiom podwójne paczki, tzn. w normalnej formie i w formie prezentu, zamiast tylko w formie prezentu, jak to prawdopodobnie bylo założone, a co za tym idzie, drop również sie dubluje. To premia świąteczna! :mikolaj: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Proponuje event sylwestrowy, mianowicie 31 grudnia aż do godziny 0:00 podwójny exp, można by sie tez zastanowic nad podwójnymi monetami, ale może bez przesady ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Można prosić o komendę? Sprawdziłem chyba wszystkie możliwe a czapka jak sterczała tak sterczy... @edit Nieważne, działa /czapka ;P @@Edit Komenda nie wyłącza czapki, nadal ja widac Czapki zostały zablokowane na klasie Cichy, w razie dalszych błędów proszę pisać tutaj. Proponuje event sylwestrowy, mianowicie 31 grudnia aż do godziny 0:00 podwójny exp, można by sie tez zastanowic nad podwójnymi monetami, ale może bez przesady ^^ No nie wiem, nie wiem. Zastanowię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Czapkę nadal widac na klasie cichy, poza tym blokuje jeszcze perki z niewidką. Edit Nie działają misje, chyba ze zostały wylaczone specjalnie Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Shikkibane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Czapkę nadal widac na klasie cichy, poza tym blokuje jeszcze perki z niewidką. Edit Nie działają misje, chyba ze zostały wylaczone specjalnie Koniec świąt, czapek nie ma xd. Misje są wyrzucone umyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Chciałbym wiedzieć, co na obecną chwilę chcielibyście widzieć na serwerze, co zmienić co dodać. Jestem otwarty na wszelkie propozycje i zachęcam do większej aktywności, budujmy cały czas razem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Moim zdaniem wypadałoby troche przeczyścić perki, dużo bezsensownych, smieciowych perkow. Poza tym usunąć wszelkie 1/X na zabójstwo, ale tylko w KLASACH (tj. Legolas, bezsensu jest to ze 1lvl Legolasa potrafi rozwalic kogoś, kto ma lvl 300, tutaj mój błąd, nie przemyślałem tego do konca przy propozycji klasy.) Co bym w nim zmienił? Usunąć 1/2 ze scoouta, dajac mu albo dmg z inta albo opis : Widzi niewidzialnych. Nie wiem które klasy maja jeszcze 1/x, nie mam czasu tego teraz sprawdzić. Wprowadzić komendę /freeexp badz 25 lbl na start, nowi gracze nie mają juz szans na wejście do gry Wprowadzić komendę /monety, ktora dawalaby możliwości: 1. Sprawdź obecny stan monet 2. Przekaż monety innemu graczowi (wielu ludzi prosi o pożyczki monet, zwykle załatwia się to wtedy przez rynek) 3. Sprawdź stan monet innego gracza (opcjonalne) Nie widziałem tego na żadnym serwerze, a skoro jest to unikat, no to why not. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Shikkibane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymon132 2 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Jestem też za tym by zlikwidować klasy z 1/?, gram często i widzę np klasa legolas 1/2 że scoulta a praktycznie zawsze zabija jeżeli chodzi o to to jestem zaa. Z montenami również jestem za gracze często chcą się wymieci, lider klanu nie ma pojęcia czy dana osoba która jest w klanie ma monety i nie chce wpłacić, moim zdaniem to dobry pomysł. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez cymon132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi