^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam Cię -_- mam tutaj do zaproponowania kilka fajnych perków i prosił bym o dokładne rozpatrzenie mojego komentarza Perk: Twardy Baniak Opis: Nie dostajesz obrażeń w głowe Perk: Granat Zamrazajacy Opis: Dostajesz 2 granaty zamrazajace Perk: Quad Damage Opis: Po uzyciu na 5-20 sekund mozesz zadac 4 razy wiecej obrazen. Perk niszczy sie po uzyciu! Perk: Wyrzucanie Broni Opis: Masz 1/7 szans na wyrzucenie broni przeciwnika Perk: Morczne Kule Opis: 15% wiecej obr, 1/15 szansy na zabranie przeciwnikowi 100exp Perk: Oczy Katsumoto Opis: 1/2 na odrodzenie się po smierci, +50hp oraz podwojny skok Perk: Tajemnica Skazanca Opis: 1/20 z AK47 Perk: Płaszcz Harrego Opis: Jesteś całkowicie niewidzialny i masz 1hp Perk: HeadShooter Opis: 1/6 na zadanie obrażeń w głowe Perk: Granat Sprawiedliwości Opis: Rzucony granat zawsze zadaje tyle obrazen ile masz aktualnie hp Perk: Szybkie buty Opis: Posiadasz auto BH Perk: Piekielne naboje Opis: Zadajesz o 15 wieksze obrazenia klasom o levelu o 30 i wiecej wiekszym niz twoj Perk: Tajemnica Kapitana Opis: 1/2 z HE Perk: Wysokie cisnienie Opis: Im mniej HP masz tym wiecej obrazen zadajesz (5 dmg za kazdy stracone 30 punktów HP) Perk: Lustrzana Zbroja Opis: Przez 3 sekundy zadane Ci obrażanie ranią przeciwnika zamiast Ciebie ( użycie C ) Perk: Mistrz Scouta Opis: 1/1 ze scouta Perk: Złodziej HP Opis: Kradniesz 5-15 HP gdy zadajesz obrażenia przeciwnikowi Perk: Tajemnica Złodzieja Opis: 1/8 szans na zabranie perku swojej ofierzę Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez -_- 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) -_- mógłbyś dodać jakiś nowe modele broni coś na podobe CS go bo te modele które są teraz nie są zbyt fajne i jeszcze perk Teleportacja co 10 sek można sie teleportować myśle że ten perk przydał by sie Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez -_- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mitsuyoo 3 Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Krynio, już jest perk "porażające naboje" który wyrzuca broń, a tak to jak najbardziej mi się podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) No dzięki -_- że się tu wypowiedziałeś bo bardzo na to czekałem No to tak. 1 - Spoczko 2 - W sumie z tym przesadziłem 3 - Spoczko 4 - Tak, tak wiem potem się pokapowałem xD 5 - Też myślę że jest to konkretna opcja na perk 6 - A jak by zrobić tam 1/2 na odrodzenie się i podwójny skok ? 7 - A 1/30 ? 8 - Spoczko 9 - Spoczko 10 - Hp osoby rzucającej "HE" ale może być tak że np. jak rzucam to zadaje połowe obrażeń od np .mojego hp 11 - Spoczko 12 - Też tak myślę 13 - Sorki za to xD 14 - Spoczko 15 - Myślę że, pomogło by to mniejszym lvl'om 16 - Spoczko 17 - Spoczko 18 - Już mniejsza z tym Dzięki z zapoznaniem się ! Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez ^_^KRYNIO^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ok czekamy z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Znowu zniknęły wszystkie klany a było ich 3 i co znowu ktoś wszedł na konta które mają hasła i usunął ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hyzy w (ogólnych) ten 1 dział - reset serwera tam o tym piszemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rispekt 15 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Widzę że sporo fajnych nowych perków jest dodane i tak ma być Miłej gry panowie spotkamy sie za 2 miesiace. Pozdrawiam Upadly 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mam prośbę żeby zmniejszyć szanse na drop 2 perków : 1- Płaszcz harry'ego, 2-Headshoter ponieważ to są 2 najlepsze perki na serwie. Na niektórych mapach bywa tak że te 2 perki ma ok polowa graczy i wtedy gra nie ma zbytnio sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 I też płaszcz się buguje i ma się 26hp moim zdaniem powinien on zniknąć bo można cały team na lajcię wyciąć :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 I też płaszcz się buguje i ma się 26hp moim zdaniem powinien on zniknąć bo można cały team na lajcię wyciąć :-( Te pozostałe 25hp to ci klan dodaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak wiem co nie zmienia faktu że z tym perkiem mając klase komandos, kapitan da się wybic cały team na lajcie już nawet cichy zabujca ma trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 No to się zdecydujcie czy chcecie czy nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Na pewno to zmień szanse na drop tych 2 perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wystarczy zmniejszyć szanse drop tych 2 perków fajnie że chwile na nich pograliśmy i już ma ich nie być no bez jaj panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Moim zdaniem wystarczy zmniejszyć szanse drop tych 2 perków fajnie że chwile na nich pograliśmy i już ma ich nie być no bez jaj panowie Niestety w codmodzie nie da się jednoznacznie dobrze ustawić szansy na drop perków jest to niby losowe a niby można coś ustawić ale nie zawsze to działa tak jakby się chciało;p. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat4lity 24 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Klasa "RUSHER" ( dodanie jej "dmg + int" , tak samo jak mam klasa "LEKARZ" ) Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Fat4lity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A lekarzem ktoś jeszcze gra? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frescooo 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wpadłem na pomysł, aby dodać kilka klas, a o to moje pomysły; Klasa: KebabInteligencja: -10Zdrowie: 10Wytrzymałość: 20Kondycja: 0Bronie: HE,AK47, GailOpis: Po naładowaniu noża ma 1/6 by zatruć swoich wrogów. Klasa: Telegrafista Inteligencja: 20Zdrowie: 5Wytrzymałość: 0Kondycja: 5Bronie: Uzi,deagleOpis: Widzi wrogów na radarze. Klasa: NinjtsuInteligencja: 10Zdrowie: 0Wytrzymałość: -10Kondycja: 10Bronie: DeagleOpis: Zmniejszona grawitacja, jego widoczność spada do 85% oraz ma 1/4 z kosy. Klasa: Uczeń RamboInteligencja: 0Zdrowie: 20Wytrzymałość: 10Kondycja: -10Bronie: M349Opis: Podsiada M249 + 3dmg z niego. Klasa: SamobojcaInteligencja: 20Zdrowie: 5Wytrzymałość: 0Kondycja: 0Bronie: M3Opis: Po naciśnięciu przycisku, zależy pod którym ma się "use" wybucha, obrażenia zależą od jego inteligencji. Klasa: Frankenstein Inteligencja: -10Zdrowie: -0Wytrzymałość: 40Kondycja: -20Bronie: M3Opis: Jest wolny, za to wytrzymały na ciosy. Ma 1/6 na odbicie pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyzy 4 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ostatnia klasa jest ciekawa można coś pomyśleć o niej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Klasa z odbijaniem pocisków jest za dobra później w taką klasę nie zawsze wchodzi AWP 1/1, dlatego odbijanie powinno być tylko w jednym perku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frescooo 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jest to 1/6 - więc bardzo mało. Radko będzie się zdarzać, że odbije AWP, jednak jest przecież minus mało kondycji, można jak coś mu odjąć jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Istnieje nie pisana zasada że w cod modzie robi się klasy wyrównane, nie widze sensu w robieniu klasy która będzie kontrowała awp 1/1 bo będzie nie równo - ale nie ja to robie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^KRYNIO^_^ 6 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Co się stało z serwerem ? to ja kasę w niego ładuje a tu nagle się z niego ffa zrobił YYY ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi