Jump to content

Aktualizacja Csa 1 kwietnia [Dziś]

Tsumi

Recommended Posts

Moim zdaniem w csgo przestanie grać 15% graczy z powodu tej aktualizacji, po każdym update ten cs staje sie większym gównem [sory za te słowo ale nie da się inaczej tego nazwać]

Mniejsza szybkość chodzenia - Dobra ujdzie

Smouki mocniejsze - dobra dam rade

Wolniejsze Chodzenie w zoomie w awo i autolamie - To jest już PO RA ŻKA

Tec - BDB zrobili z ammo

Moim zdaniem grać teraz awp nie ma sensu, już lepiej ze scoutem biegać

ktoś przestanie, a ktoś nowy dojdzie 

jednemu to przypasuje, jednemu nie xd

mi to tam lata i tak nie umiem grać z awp xdxd

@\/

hahahahahxd 

Edited by Mashiro *
  • Like 2

Najgorsze w tym zoomie  jest to że jak się włączy tego zooma i się zaczyna chodzić to on  stopniowo przyszpiesza, lepiej jakby odrazu była stała prękość tak jak wcześniej

Tylko marudzić potraficie :v update jak update. Przyzwyczaicie się i nikt nawet nie będzie pamiętał o zmianach. Nie ma tragedii.

Mnie osobiście tylko zmartwiła cena m4a1s z 3,1 na 3,2.

• Like 1

Guest rewoX*

ten update wniósł bardzo dużo do gry a to chodzenie w zoom przypuszczam, że pewnie zostanie usunięte po płaczu dużej ilości graczy ;p
ja na ten update bardzo duzo czekałem ;)

Teraz tylko czekac az jeszcze znerfia glocka deserta barety i usp i zaczniemy latac z kosami i jeszcze te tontrakty ze StatTrakow bo teraz wszystko idzie w gore juz sie temu Gabenowi pierdoli w glowie od tych pieniedzy i juz nie co zrobic z ta gra a polepszyli pm'y (chyba mp9,mp7 i mac-10 czy jakos tak) ktorymi i tak prawie nikt nie gra ta gra robi sie coraz gorsza i do tego jeszcze ten ticrate + czity

To awp mnie dobija,jakas porazka! nie wiem czym ono zawinilo,że je postanowili "ulepszyc"na gorsze,każda aktualizacja tego csa to jedno wielkie gowno taka prawda

No mi się podoba ta aktualizacja :) tak w ogóle to co zrobili z tym tec-iem bo nie zwróciłem uwagi?

Edit: uuuu ostro, no ale może to i lepiej :).

Edited by ziomm

Powiedz mi jak mamy nie narzekać? Ja, grając w teamie tylko awp, miałem ogarnięty movement itd, ale teraz na zoomie to co umiałem, stało się kompletnie nie użyteczne. Moim zdaniem już lepiej noscopy walić, wtedy przynajmniej mamy jakąś szanse na ucieczkę przed ostrzałem wroga. Tec to w sumie wszystko jedno, czy będzie mieć 32, 24 lub 12 ammo. Najbardziej bezczelne ze strony volvo jest dodanie statrack swapperów, to jest tani rzut na kasę.

Edited by Klon

Dla mnie bez sensu bylo zwiekszenie ceny m4a1-s do 3200+400 za defa + full kevlar to cena 4600 a w TT kupujac kalacha za 2700 + full kevlar to 3700 z czego ak zadaje wiekszy dmg co z tego ze wiekszosc map jast pod CT ale to jest roznica 900 to jest prawie full zestaw granatow (He,2xflash,Smoke) za 1000 taki balans jest do dupy i tu nie ma nic do rzeczy wieksza celnosc m4a1-s jak ono ma 60 naboi a inne maja 120 niech jeszcze gaben zabierze wiecej ammo tej m4 to sie bedzie teraz gralo tylko scout,famas i pm i fo tego masz zwalona AWP ktora glownie sie zabija na zasadzie wychylenia sie z sciany np. a teraz zanim sie wychylisz masz praktycznie deda albo nie zdazysz sie schowac idz pan w Chuj jak ma byc wiecej takich aktualizacji to tylko pobrac wh lub aima na mm powkurwiac ludzi i czekac na Vac bana

Po następnym Update zauważyłem Bug AWP. Gdy się kuca w zoomie oraz jak sie wykona strzał nie wyłączając zooma i nie wstawając przez 2 sek idzie się szybciej niż na nożu

Valve Mistrzem Update

• Like 1

Zauwazcie to,że np nie ma szans kogos zabic z mida na dd2 jak chcesz oddac szybki strzał z awp na resp TT po prostu będziesz za wolny! wczoraj jak gralem na awp turniejowy to myślałem ze mnie szlak trafi....i dlaczego to m4a1-s jest takie drogie?nie dośc ze ma mało ammo to jeszcze podniesli cene,a ak kosztuje 2700 i ma wiekszy DMG i lepsze jest..bez sensu ta gra się robi:(za niedługo będzie awp kosztowac 7 k ...

Guest rewoX*

@up snajper po stronie ct miał zawsze mniejsze szanse na dd2 na midzie. Poza tym jest to zawsze jakieś urealnienie gry. A co do m4a1 mi to nie przeszkadza. Jak chcecie tańszą to trzeba się nauczyć grać m4a4. Tam macie 30 naboi w magazynku, rozrzut całkiem podobny do rozrzutu w ak a jeszcze strzela szybciej od kałacha. Tyle narzekania o nic.

Zauwazcie to,że np nie ma szans kogos zabic z mida na dd2 jak chcesz oddac szybki strzał z awp na resp TT po prostu będziesz za wolny! wczoraj jak gralem na awp turniejowy to myślałem ze mnie szlak trafi....i dlaczego to m4a1-s jest takie drogie?nie dośc ze ma mało ammo to jeszcze podniesli cene,a ak kosztuje 2700 i ma wiekszy DMG i lepsze jest..bez sensu ta gra się robi:(za niedługo będzie awp kosztowac 7 k ...

Nie prawda wczoraj normalnie zabijałem na ESEA i no mojej randze (Supreme / Global)

Powiedz mi jak mamy nie narzekać? Ja, grając w teamie tylko awp, miałem ogarnięty movement itd, ale teraz na zoomie to co umiałem, stało się kompletnie nie użyteczne. Moim zdaniem już lepiej noscopy walić, wtedy przynajmniej mamy jakąś szanse na ucieczkę przed ostrzałem wroga. Tec to w sumie wszystko jedno, czy będzie mieć 32, 24 lub 12 ammo. Najbardziej bezczelne ze strony volvo jest dodanie statrack swapperów, to jest tani rzut na kasę.

To jaki to jest team i jakie są twoje umiejętności, że nagle nie umiesz strzelać z awp? Nie użyteczne? Movment na scopie jest teraz identyczny jak w 1.6. Bardzo dobrze się strzela, wystarczy się przyzwyczaić. "Szansa na ucieczkę?" No nie bądź śmieszny, wyłączysz scope i się odsuwasz. Naprawdę nie wiem jakie są twoje umiejętności skoro tak narzekasz. Nie widzę problemu w graniu awp. Co do stattrak toolkita zgadzam się w 100%.

Edited by SzeregowiecPL

Guest rewoX*

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: brak aktywności

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• -_- unlocked this topic