NexT. 315 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam Mam propozycję która dotyczy prac domowych.Wczoraj dostałem projekt do zrobienia i pomyślałem że wstawie to na forum i mi pomożecie, lecz nie ma takiego działu. Proponuję dodać dział "Prace domowe" A działy GTA,FIFA,LOL ?! to co ?! Oczywiście wynagrodzenie w w postaci vipka jak kto chce lub like Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 według mnie można było by takie coś zrobić jestem za to też bym miał juz 2 projekty do wstawienia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 jestem za, pomoc życzliwych i inteligentnych ludzi zawsze przydatna XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) hahahha XD to jest forum o cs, nie o twoich pracach domowych taki dział to tylko śmiecenie, poza tym to jest mnóstwo innych stronek, gdzie można prosić o pomoc z zadaniem itd co za głupi pomysł... serio XD jak już naprawdę chcesz, żeby ktoś stąd ci pomógł z tym, to napisz w dziale pogaduchy i tyle ;x ps. zacznijcie sami odrabiać xd powodzenia Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Mashiro * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Wcześniej był jakiś podobny temat to został odrzucony, ponieważ to nieodpowiednie rzeczy na forum o csie / innych grach itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tak szczerze, to komu by się chciało robić czyjąś pracę domową? Jak Mashiro napisała, to jest forum o cs, a nie o pracach domowych. A działy GTA,FIFA,LOL ?! to co ?! To są gry, zupełnie inna bajka. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Tak szczerze, to komu by się chciało robić czyjąś pracę domową? Jak Mashiro napisała, to jest forum o cs, a nie o pracach domowych. To są gry, zupełnie inna bajka. Jestem na nie. Ja tam czasem zaglądam na zadane.pl by porobić zadania z matmy Pomysł.. oryginalny, ale czy cieszyłby się zainteresowaniem? Wątpię W sumie to jestem na tak xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nie rozumiem dlaczego chcecie żeby na naszym forum powstawało multum subforum, które po tygodniu-dwóch stałyby puste, poza tym tak jak Mashiro * napisała "zacznijcie odrabiać sami", a jeśli nawet nie chce wam się to jest strona zadanie.pl polecam w gimbazie często z niej korzystałem. Co do pomysłu jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pomoc na forum to jest dobre więcej osób będzie siedziało na forum bo będziemy pomagać w jakiś sposób i nie mówię tu tylko o cs i innych grach, ale lecz o prac domowych czy innym zajęć Jestem ZA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja to widzę tak - dużo tematów z oczekiwaniem pomocy i żadnego chętnego do robienia tych zadań. Na zadane to się dobrze sprawuje, bo jak chcesz zadać pytanie to musisz też pomóc paru innym osobom. To na bank tu nie wypali. Na nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Jestem za, chetnie pomoge nawet za plusa . Gdyby nie bylo aktywnosci w tamtym dziale mozna go przeciez usunac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wynagrodzenie w postaci doładowania? XD kolejna głupota /\up Ale po co zakładać ten dział, skoro i tak sam przypuszczasz, że aktywność zniknie? Ludzie, macie specjalne stronki, poświęcone w pełni pracom domowym, nawet macie wiele gotowców xd Załóżmy, że ktoś prosi o wypracowanie, to ludzie zamiast pomóc i tak większość wklei wam te z neta xD Wiadomo, że teraz wielu z was powie "ja będę aktywny w tym dziale", ale nie zapominajcie, że było to już przerabiane i nie zostało wprowadzone wiadomo czemu ;d Nie wiem czemu nie sprawdziłeś czy taka propka już była Nie widziałam nigdy na żadnym z forum sieci serwerów takiego działu, bo to nie na to miejsce xD Jak już serio chcecie tej pomocy do szkoły to piszcie w pogaduchach, a jak będzie tym większe zainteresowanie, dużo tematów itd,to można propkę napisać jeszcze raz,tym razem z udowodnieniem, że to się utrzyma i będzie fajne xd Przykład; ja już zakładałam w pogaduchach zwykłą ankietę do szkoły, to nawet taką prostą rzeczą mało osób się zainteresowało ;p Ps. ten pomysł "wynagrodzenie to doładowanie" mnie rozwalił XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Proponuję w hydepark dodac jeden dział: Pomoc za plusa (bez naliczania postów, co szkodzi? ) będzie to ogólna pomoc nie tylko z pracami domowymi, to jest najlepsze wyjście - aktywnośc będzie jakaś na pewno. Nie raz ktoś chce, żeby np. na FB mu zalajkowac, zaprosic do grupy steam itd. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Fakel 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Również jestem za dodaniem działu '' Pomoc za Plusa ''. Nic nie zaszkodzi dodanie takiego działu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgadzam się z opinią wyżej, dział "Pomoc za plusa" mógłby przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) hahaha zajebisty pomysł xd Mi się swoich prac domowych nie chce odrabiać a co dopiero kogoś W internecie jest ogrom stron na których możesz się zarejestrować i wpisać treść zadania, czy jakiś tam wypracowań... To jest forum cs-classic a nie cs-pracadomowa.... A jak sobie nie radzicie to proponuję zmienić szkołę Dodajcie jeszcze rangę Nauczyciel xD Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Mako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Tylko że ten dział też pewnie stałby pusty, albo byłby rzadko odwiedzany, więc nie wiem czy jest sens go tworzyć. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A można spróbować prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Jestem na NIE jeżeli chodzi o " Pomoc za plusa " i zaraz wszystkie możliwe pytania i prośby o pomoc zaczną się tam pojawiać, ponieważ nikomu nie będzie się chciało rozdzielać jeżeli będzie pytanie o sprzęt komputerowy / problem w grze i nie będzie pisał w odpowiednim do tego wyznaczonym dziale, tylko po prostu w tym "Pomoc za Plus". Jak już coś tworzyć to lepiej, żeby było sprecyzowane co tam ma się znaleźć. @FAKEL "Fakel (Dzisiaj, 15:25): Do działu Pomoc za Plusa stworzyłbym regulamin, mylisz się, byłyby tam tylko pomoce dotyczące zalajkowania gdzieś tam na FB, czy zaproszeniu do grupy steam, czy pracy domowej." Nie mylę się, tylko taka sama akcja była na innym forum i tak się stało więc tylko napisałem jak może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Maja 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Propozycja na razie przyjęta, ale zobaczymy kiedy zostanie dodana. Fakel zobowiązał się do napisania regulaminu, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt 0 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 spk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi