Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam, W tym temacie proszę pisać propozycje dotyczące serwera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 proponował bym dodanie vipa i svipa oraz proponował bym dodanie pluingu który daje możliwość kupienia broni dla więzniów za punkty JB.(czyli,że jak więzień się respi to odrazu mu wsyskakuje menu z zakupem broni i punkty JB resetowane są po zmianie mapy pkt JB zdobywa się za zabicie klawisza(CT) np. latarka-daje x więcej dmg kosztuje 5 pkt.JB tym broń jest droższa tym zadajesz więcej DMG. noż-daje x dmg kosztuje 8 pkt JB kaset-daje x dmg kosztuje 14 pkt JB miecz-daje x dmg kosztuje 18 pkt JB piła łańcuchowa-daje x dmg kosztuje 25 pkt JB Vip-posiada: -2 dodatkowe skoki, -100 armoru, -2x więcej kasy za zabicie, -mniejszą grawitację Svip-posiada -3 dodatkowe skoki -150HP -100 armoru -3x więcej kasy za zabicie -mniejszą grawitację -auto bh 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 - Dodatkowy skok w powietrzu - Więcej HP jako wiezien oraz straznik. - +100 Armoru (z Helmem)! - Nowy model VIP jako wiezien! - Lom, ktory zadaje wiecej obrazen! - Mazak w CT ( bind "klawisz" "+paint" ) - Prefix [Mafiozo] przed nickiem - Przekazywanie respektu - Nie wylosujesz w ruletce niczego zlego! - Kupisz w sklepie nowe rzeczy [Dobre i Drogie!] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Moja propozycja jest taka żebyś wyznaczył 2-3 osoby na klawisza (aktywne) oczywiście,chyba że będziesz chciał więcej.A do czego zmierzam grałem na JB troszku i przychodzili dzieciaki i wchodziły do ct i do było troszke wkurzające.Polecam żeby wejście do ct było możliwe po 3h przegranych na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 ruletka,czapki,zabawy typu kaczki,kd,dzieci wojny,gangi,chowany,ganiany itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Moja propozycja jest taka żebyś wyznaczył 2-3 osoby na klawisza (aktywne) oczywiście,chyba że będziesz chciał więcej.A do czego zmierzam grałem na JB troszku i przychodzili dzieciaki i wchodziły do ct i do było troszke wkurzające.Polecam żeby wejście do ct było możliwe po 3h przegranych na serwie Dlatego są też potrzebni admini ruletka,czapki,zabawy typu kaczki,kd,dzieci wojny,gangi,chowany,ganiany itp Nie rozumiem o co Ci chodzi, to wszystko jest na tym Jailbreaku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 proponuje dodać spadochron ponieważ jak zeskakuje się z terarium traci się hp czy z innej wysokośći :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Moja propozycja jest taka żebyś wyznaczył 2-3 osoby na klawisza (aktywne) oczywiście,chyba że będziesz chciał więcej.A do czego zmierzam grałem na JB troszku i przychodzili dzieciaki i wchodziły do ct i do było troszke wkurzające.Polecam żeby wejście do ct było możliwe po 3h przegranych na serwie Ty chyba nie wiesz co piszesz Jeżeli ja jestem ogarnięty, wchodzę na serwer i nie ma ogarniętych osób na stanowisko Klawisza, to teraz mam czekać 3h żebym mógł dojść do ct??? Bez sens Na serwerze są potrzebni admini... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywa 12 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 1.Dodaj SVIP'owi eliminator rozrzutu w ct gdy wybiera bron np: Wgraj eliminator rozrzutu do M4a1 lub AKA xD 2.Dodaj do ct dla VIP'A lub SVIP'A złote bronie np:VIP ma do wyboru 2 złote bronie a SVIP a do wyboru 4 złote bronie ! 3.Dodaj Ruletke najlepiej pod przycisk f9 xD 4.Czapki dla VIP i SVIPA ! i zwykłe tylko ładne nie jakieś kutasy lub Kosmita -,- , normalne czapki NP:SuperMan lub Spiderman ! 5.Dodaj taki plugin ze jak ktoś chce przejść do ct to musi przegrać 3-4h na serwerze ! i po 3-4 godz moze wejsc xD 6.Dodaj VOTEBAN ! ( Bardzo potrzebny na Jail'ach. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja proponuje dodać blokadę do Ct na max 3 osoby czyli jak jest komplet klawiszy (3 osoby to nikt nie może wejść) bo pełno botów wchodzi do ct i nie ogarnia i zabija bez powodu i przypomne o spadochronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 1.Dodaj SVIP'owi eliminator rozrzutu w ct gdy wybiera bron np: Wgraj eliminator rozrzutu do M4a1 lub AKA xD 2.Dodaj do ct dla VIP'A lub SVIP'A złote bronie np:VIP ma do wyboru 2 złote bronie a SVIP a do wyboru 4 złote bronie ! 3.Dodaj Ruletke najlepiej pod przycisk f9 xD 4.Czapki dla VIP i SVIPA ! i zwykłe tylko ładne nie jakieś kutasy lub Kosmita -,- , normalne czapki NP:SuperMan lub Spiderman ! 5.Dodaj taki plugin ze jak ktoś chce przejść do ct to musi przegrać 3-4h na serwerze ! i po 3-4 godz moze wejsc xD 6.Dodaj VOTEBAN ! ( Bardzo potrzebny na Jail'ach. ) 1. Na serwerze nie ma s.vip 2. Odpada, nie ma s.vip 3. przecież jest ruletka 4. - 5. Jest taki plugin 6. Tylko że on najczęsciej kończy się tym, że gracze się nawzajem banują, wolę zebrać tam grupkę adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Proponuje zmienić model piłki ponieważ obecny model jest zbugowany i nie da się grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Grając w Ruletke " /Ruletka " Wylosowałem 250hp, a stało się tak że zostało mi 1hp A nie 250hp niżej ss @ edit I proponuję zmienić tą zasadę Dlatego że pierwszy raz spotykam się z taką zasadą na JB, na wielu wielu serwerach JB jest po prostu Bezruch i Totalny bezruch co niżej wyjaśniłem, bez trzymania celownika w dół. A poza tym jak można na Bezruchu Stać w miejscu z trzymanym w dół celownikiem i móc się rozglądać i te sprawy? Głupota. 3.10 Prowadzący ma prawo do wydania rozkazu bezruchu oraz totalny bezruch Bezruch ~ Stanie w miejscu z trzymanym w dół celownikiem. Możliwe jest rozglądanie się, kucanie w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić Totalny bezruch ~ Stanie w miejscu z trzymaniem maksymalnie w dół celownikiem. Zakazane jest jakiekolwiek ruszanie się, rozglądanie, kucanie itp w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić Na 3.10 Prowadzący ma prawo do wydania rozkazu bezruchu oraz totalny bezruch Bezruch ~ Stanie w miejscu. Możliwe jest rozglądanie się, kucanie,skakanie w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić Totalny bezruch ~ Stanie w miejscu. Zakazane jest jakiekolwiek ruszanie się, rozglądanie, kucanie,skakanie itp w przeciwnym razie Klawisz ma prawo zabić. Edytowane 2 Września 2015 przez Puchatkowy Alkoholik☺ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Poprawiono błędy w zabawie kaczki z awp oraz proszę sprawdzić czy dalej te Hp się buguje w ruletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Hp się już nie buguje, zostaje kwestia piłki nożnej, możliwości zrespienia graczy dla adminów,tego Freeday dla jednego gracza (karol wiesz o co chodzi) i tego pkt w regulaminie UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 możliwości zrespienia graczy dla adminów, już jest taka możliwość wpisując na sayu komendę /ozyw i tam wybierasz gracza którego chcesz ożywić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 O 16:40 dwa KRASZE były 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Proponuję dodać plugin bulletdamage taki jaki jest na DD2, przyda się na killday'ach. Gdy dzisiaj Nessię skanowałem to musiałem iść na "ślepo" żeby ją trafić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Problem z plikiem jl_piramid txt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 8.5 Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu bądź bez mutacji: Ban permanentny na CT Zmienić to na 8.5 Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu bądź bez mutacji: Ban 30 - 3h Ban permamentny kto to wymyślił bez przesady.... 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 8.5 Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu bądź bez mutacji: Ban permanentny na CT Zmienić to na 8.5 Wchodzenie do CT bez sprawnego mikrofonu bądź bez mutacji: Ban 30 - 3h Ban permamentny kto to wymyślił bez przesady.... Buźka. Ja bym dała też tak jak napisałeś ewentualnie po którymś razie permanentny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Buźka. Ja bym dała też tak jak napisałeś ewentualnie po którymś razie permanentny ;d No wiesz... dziwiło mnie to, bo wchodzę na serwer i jeden z adminów (Zygi) z miejsca permy wali ludziom. To ja im dałem ub bo myślałem, że się pomylił, potem sapał do mnie, groził mi skargą itp... myślę pogrzało faceta. To sprawdzam regulamin i patrze PERM i takie tylko WTF? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Proponuję aby admin widział to co gracze piszą po śmierci. Gdy gracze się wyzywają, są niekulturalni na czacie to w zasadzie nie mozemy zareagować, jedynie gdy admin również nie żyje. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 (edytowane) Ja mam inny problem i nie wiem czy to wina serwera czy adminów będących klawiszami. Dzisiaj parę razy klawisze wydający polecenia byli przeze mnie proszeni o powtórzenie lub napisanie polecenia, bo mówiłem, że niektórych nie słyszę zbyt dobrze. Rewox, Tymbarkowa i Karol byli do zrozumienia, inni klawisze, z którymi grałem są nie wyraźni. Moje pytanie brzmi, czy jak klawisze wydają polecenia to w zamian nie słyszą i nie widzą tego co więźniowie piszą, czy do klawiszy nie dociera to, że ich nie wyraźnie słychać i to olewają?? Jako propozycję składam, by za klawiszy brali się osoby które coś ogarniają i słyszą lub widzą to co piszą więźniowie. Edytowane 3 Września 2015 przez Corey Graves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 No wiesz... dziwiło mnie to, bo wchodzę na serwer i jeden z adminów (Zygi) z miejsca permy wali ludziom. To ja im dałem ub bo myślałem, że się pomylił, potem sapał do mnie, groził mi skargą itp... myślę pogrzało faceta. To sprawdzam regulamin i patrze PERM i takie tylko WTF? xD Bo ma być perm, ale tutaj chodzi że ban permanentny na wejście do CT... Gracz wtedy nie będzie mógł wejść do CT Ja mam inny problem i nie wiem czy to wina serwera czy adminów będących klawiszami. Dzisiaj parę razy klawisze wydający polecenia byli przeze mnie proszeni o powtórzenie lub napisanie polecenia, bo mówiłem, że niektórych nie słyszę zbyt dobrze. Rewox, Tymbarkowa i Karol byli do zrozumienia, inni klawisze, z którymi grałem są nie wyraźni. Moje pytanie brzmi, czy jak klawisze wydają polecenia to w zamian nie słyszą i nie widzą tego co więźniowie piszą, czy do klawiszy nie dociera to, że ich nie wyraźnie słychać i to olewają?? Jako propozycję składam, by za klawiszy brali się osoby które coś ogarniają i słyszą lub widzą to co piszą więźniowie. To wina ich cs'a, pliki csxguard do usunięcia. Proponuję aby admin widział to co gracze piszą po śmierci. Gdy gracze się wyzywają, są niekulturalni na czacie to w zasadzie nie mozemy zareagować, jedynie gdy admin również nie żyje. Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi