aver 1 488 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Karol zgadza się na zrobienie znów "elity sieci", jednak aby odbyło się to bez nagród gdyż to bezsensowne. Akurat zbliża się koniec miesiąca to 1 października mogą pojawić się wyniki. Ps. tym razem nie bój się tym trochę po spamować, im więcej osób się wypowie tym lepiej :hurra: Dobry pomysł. Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 A można dokładniej wzór tej elity? Bo mam propozycję co dodać do tej elity ale nie wiem czy juź jest. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kategorie:1. Najbardziej aktywna osoba na forum:2. Najbardziej pomocny użytkownik:3. Największy spamer:4. Największe poczucie humoru:5. Największa mądrala na forum:6. Najbardziej poważna osoba:7. Najbardziej kreatywna osoba: 8. Najbardziej pracowita osoba (MODERATOR):9. Najbardziej pracowita osoba (UBTEAM):10. Najbardziej pracowita osoba (OPIEKUN SERWERA):11. Najbardziej pracowita osoba (REDAKTOR):12. Najbardziej pracowita osoba (GAMER):13. Najbardziej pracowita osoba (ADMIN): Jockerek, opcja edytuj z aktualną propozycją co dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Pozwoliłem zainspirować się tym pomysłem: http://forum.cs-classic.pl/topic/30679-konkurs-walentynkowy-serwera-ffa/Można zrobić konkurs na wiersze o CS-classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Proponuję wierszyk ale z kryteriami. Na przykład, że w wierszyku muszą się znaleźć wyrazy takie jak: Karol,Classic, Moderator, Serwery... Tak do 10 słów na luzie można by dać Będzie to trudniejsze niż zwykłe napisanie wierszyka. A co do nagród to wciąż żal mi kasy na CS GO więc rad będę mogąc brać udział w bojach o tenże klucz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husarz 4 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Witam , można zrobić konkurs na najlepszy screen z c.s-a na serwerach cs-classic , jeśli jest to nieaktualne to sorki Lub na zrobienie bannera przedstawiającego cs-classic , to tyle z mojej strony , dziękuję . Pozdrawiam ! Edytowane 22 Października 2015 przez Husarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanjy 242 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Myślałam trochę na temat jakiegoś konkursu i jedyny pomysł jaki mi wpadł do głowy to 1 z 10. Miało by to polegać na tym ze administracja wymyśla pytania z każdej dziedziny czy to historia czy religia nie ważne. Cały konkurs miałby się odbyć na ts3, zebralibyście 10 osób każdej z nich dalibyście numerek. następnie nałożylibyście im po 3 szanse takie rangi chyba rozumiecie o co mi chodzi. Następnie odpowiedź błędna szansa stracona, komu się pierwszemu zaświeci mikrofon ten odpowiada. Pozdrawiam;] ewentualnie zeby nie bylo za duzo krzyku na ts3 moga pisac na czacie np " 1" wtedy kto pierwszy napisze "1" dostanie od was moc głosu i odpowie na zadawane przez was pytanie. Edytowane 22 Października 2015 przez Melanjy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisPL 7 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Myślę, że dosyć fajnym konkursem jest poskładanie się w drużyny 5-osobowe (druzyn takich po 5 osob musi byc np20-25) a następnie turniej na najlepsza drużynę 1Miejsce) (cała drużyna otrzymuje) - S'vipa na 3miesiace 2Miejsce -s'vip na miesiac 3-vip na miesiac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 @KrisPL Miałem właśnie o tym pisać ) Jestem jak najbardziej za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Kris nareszcie mądrze piszesz. Jestem za, tylko jak miałyby wyglądać drużyny? Każdy serwer osobno czy można takie mieszane? W dodatku jak miałoby to się odbyć, między graczami CSC czy tak ogólnie że każdy może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Patrzcie wcześniej, takie "konkursy" miały już miejsce wcześniej i nic z tego nie wychodziło bo gracze sobie ignorowali to. Z tego co mi wiadomo narazie takich rozgrywek nikt nie przewiduje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisPL 7 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Takie zawody niemusza byc przecierz za tydzien lub 2 . Np taki turniej odbędzie się w styczniu lub lutym a do tego czasu kazda drużyna powinna zglosić się na forum do tematu przeznaczonego właśnie na taki to turniej. Myślę, że byłoby dużo chętnych za takie nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hero000 19 Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Moim zdaniem można zrobić konkurs: (Dla grafików). Polegał by on na tym: Kto zrobi najlepsze logo dla sieci Cs-Classic Wygrywa jakąś nagrodę w postaci VIPa na forum lub serwerze. Mam nadzieję że pomysł się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Chętnie wziełabym udział w konkursie graficznym , o stworzeniu wierszyka lub jakiegoś ciekawego screena z gry... Albo nawet i śmiesznego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko 56 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Moim zdaniem można zrobić konkurs: (Dla grafików). Polegał by on na tym: Kto zrobi najlepsze logo dla sieci Cs-Classic Wygrywa jakąś nagrodę w postaci VIPa na forum lub serwerze. Mam nadzieję że pomysł się spodoba Byłoby to niesprawiedliwe dla początkujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquu ;* 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Fajny byłby konkurs o wygranie cs'a,skinów Nie mam pomysłu jakby to wygrać ale np. jakiś fanart z napisem CS-CLASSIC, zaopatrzenie w jego twórczość,kreatywność. Nie musi to być wygranie cs'a ale nie wszyscy posiadają cs:go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mam pytanie, byłby ktoś chętny do udziału w konkursie graficznym? Do wygrania byłaby ranga na forum "Donator", a konkurs polegałby na zrobieniu najlepszego avataru oraz sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Jak coś porządnego wymyślicie zostane sponsorem nie na jakieś badziewa tylko na porządne nagrody typu słuchawki , klawiatury , myszki , podkładki. Czekam kotki <3 // Edytowane 20 Listopada 2015 przez Omєga * 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Ja bym proponował żeby było max 4/6 drużyn po np 5os. i Gra polegałaby na tym że gramy na bf drużynowo { taki turniej }.Drużyna z 1 miesjcem : Vip na 15 dni na wybranym serwie CS1.6 .Drużyna z 2 miejscem : Vip na 3dni na wybranym serwerze CS1.6.Drużyna z 3 miejscem : Vip na 15dni na BF2 . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Drużyny odpadają, nie wypali. Było to poruszane już wcześniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKSIOO ! 17 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam . Składam propozycje na.... Na Świąteczny konkurs na ts3 . Nagrody na wybranym serwie ! 1.6/CS:GO !Konkurs polegałby na tym , żeby każdy zaśpiewał/Wyrecytował/Zagrał Coś świątecznego ! 1.Miejsce - VIP 30d 2.Miejsce- VIP 15dBo przecież Całe forum liczy się jako grono przyjaciół 3.Miejsce - VIP 3dA Taka wspólna zabawa [ konkurs ] umiliła by Świąteczny Nastrój . Konkurs odbył by się 20 Grudnia tak przed Świętami i Wigilją . Oczywiście to propozycja ,więc ADMINISTRACJA ma prawo jej nie przyjąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako 26 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam . Składam propozycje na.... Na Świąteczny konkurs na ts3 . Nagrody na wybranym serwie ! 1.6/CS:GO ! Konkurs polegałby na tym , żeby każdy zaśpiewał/Wyrecytował/Zagrał Coś świątecznego ! 1.Miejsce - VIP 30d 2.Miejsce- VIP 15d Bo przecież Całe forum liczy się jako grono przyjaciół 3.Miejsce - VIP 3d A Taka wspólna zabawa [ konkurs ] umiliła by Świąteczny Nastrój . Konkurs odbył by się 20 Grudnia tak przed Świętami i Wigilją . Oczywiście to propozycja ,więc ADMINISTRACJA ma prawo jej nie przyjąć . Vip 30 dni to przesada... I konkursem jest Karaoke z tego co wiem 20 grudnia to czas kiedy ludzie się przygotowują na Święta i Wigilie. Według mnie karaoke mogłoby się odbyć za kilka dni np w Mikołaja i nagroda to VIP na 20-14-7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Proponuję konkurs świątecznych zdjęć. Tworzymy temat, w którym ludzie będą podsyłać Swoje świąteczne zdjęcia- nagrody są do ustalenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam , Proponuje wileki konkurs ,,Serwer moim nałogiem,, chodzi o bycie na serwerze jak najdłużej [Konkurs dotyczy tylko serwerów 1,6], konkurs powinien trwać tydzien , proponuje też zrobić temat o tym konkursie żeby gracze wrzucali swój czas na serwerze dzięki stronie ,,http://www.gametracker.com/,, Proponowane Nagrody: 1-miejsce:VIP 120dni (jeśli przesada to 60 dni) , Rezerwacja nicku 2-miejsce:VIP 30dni ,Rezerwacja nicku 3-miejsce: Rezerwacja Nicku , Lub jedna z klas premium na serwerach CoD W takim razie proponuje ten konkurs na CoD 350 i CoD 201 Edytowane 27 Stycznia 2016 przez XxBananaxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam , Proponuje wileki konkurs ,,Serwer moim nałogiem,, chodzi o bycie na serwerze jak najdłużej [Konkurs dotyczy tylko serwerów 1,6], konkurs powinien trwać tydzien , proponuje też zrobić temat o tym konkursie żeby gracze wrzucali swój czas na serwerze dzięki stronie ,,http://www.gametracker.com/,, Proponowane Nagrody: 1-miejsce:VIP 120dni (jeśli przesada to 60 dni) , Rezerwacja nicku 2-miejsce:VIP 30dni ,Rezerwacja nicku 3-miejsce: Rezerwacja Nicku , Lub jedna z klas premium na serwerach CoD Nie przesadzasz? Możesz złożyć taką propozycję konkursu na serwerze na którym grasz, to są ogólnikowo forumowe konkursy, które nie polegają na VIP'ach i premkach. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi