Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wasze propozycje konkursów

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przesadzasz? Możesz złożyć taką propozycję konkursu na serwerze na którym grasz, to są ogólnikowo forumowe konkursy, które nie polegają na VIP'ach i premkach.

W takim razie proponuje ten konkurs na CoD 350 i CoD 201

• 5 tygodni później...

Proponuję konkurs na Miss i Mistera forum. Powiedzmy, że temat "pokażcie swoje mordeczki" się marnuje, kiedy tak naprawdę mógłby się zamienić w konkurs.
Chyba nie muszę tłumaczyć na czym by to polegało. Po prostu wrzucamy Swoje zdjęcie do konkursu i wyczekujemy na "lajki" bądź opinię Jury, myślę że będzie dobra zabawa w kreatywność i fotografię typu "selfie".

• Like 5

• 2 tygodnie później...

Mam propozycje konkursu, który byłby połączony między wszystkimi naszymi serwerami cs 1.6.

Chodzi w nim o to, że osoba, która bierze udział podaje link do swoich gt serwerów i w jednym ustalonym dniu ma przegrać na każdym serwerze x min jeśli to zrobi wygrywa VIP'a na dowolnym serwerze.

Edytowane przez NeO12
  • Like 2

• 3 tygodnie później...

Pomysł konkursu najlepszy strzelec. Na serwerze jakimś (ustalonym) gracze mają strzelić w ciągu dnia jak najwięcej hs. Gracz, który wygra dostaje nagrodę. Vipa na forum lub wybranym serwerze lub inną nagrodę.

http://sketchtoy.com/

Może konkurs związany ze stroną, do ktorej link podałam wyżej.

Bedzie trzeba narysowac cos zwiazanego z naszą siecią, serwerami, lub cos w tym stylu...

Zeby udowodnic, ze praca nalezy do nas bedzie trzeba tez napisac swoj nick z forum oraz CS-CLASSIC.PL

Edytowane przez Landrynka

• 1 miesiąc temu...

Witam serdecznie
Dzialam juz na forum od roku i tak troszeczke brakuje mi konkursow
Ostatnio widzialem ze juz jeden trwa
Ale mam propozycje na troche inny konkurs a raczej plebiscyt 
Wiem ze jako admin niszowego moda mamy niewielkie szanse ale mozna zrobic plebiscyt/konkurs na najlepszego administratora w obrebie kazdego serwera a wybierac beda gracze 
Nagroda bedzie swiadomosc ze ktos bedzie docenial nasza prace i zaangazowanie
Pozdrawiam serdecznie 
L@NdryN3K

Witam serdecznie

Dzialam juz na forum od roku i tak troszeczke brakuje mi konkursow

Ostatnio widzialem ze juz jeden trwa

Ale mam propozycje na troche inny konkurs a raczej plebiscyt 

Wiem ze jako admin niszowego moda mamy niewielkie szanse ale mozna zrobic plebiscyt/konkurs na najlepszego administratora w obrebie kazdego serwera a wybierac beda gracze 

Nagroda bedzie swiadomosc ze ktos bedzie docenial nasza prace i zaangazowanie

Pozdrawiam serdecznie 

L@NdryN3K

Brakuje Ci konkursów? Kolego co chwile są konkursy robione na sieci. Nie pamiętam czy kiedykolwiek było tyle konkursów co jest organizowane od kilku miesięcy.

Co do Twojego "plebiscytu"...

Kiedyś wymyśliłam na serwer FFA elite. Od tamtej pory jest robiona na praktycznie każdym serwerze i tam również WYBIERANY JEST NAJLEPSZY ADMIN. Polecam rozglądać się po forum

Edytowane przez Tymbarkowa
  • Like 3

Ja osobiście chciałbym, aby był turniej pomiędzy serwerami. Ale wiadomo to jest propozycja. Trzeba to ugadać, bo co do czego to nie ma drużyn :/

Jestem podobnego zdania ale nie turniej serwerowy tylko turniej 1v1 każdy kto chce wziąć udział to bierze miejsc 30,

1. np. dostanie VIP na 2 mies na wybranym serwerze 

2. np. dostanie VIP na 1 mies na wybranym serwerze 

3. np dostanie VIP na 2 tygodnie na wybranym serwerze

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Ja mam propozycję taką (może już była), że konkurs drużynowy. Chodzi mi o takie coś: Bierzemy 6 lub ileś osób z COD:MODA, 6 lub ileś z AIM/AWP i wchodzimy na serwer oDD2 i gramy turniej. Ale... trzeba wyłączyć serwer z gry, można np. kickać graczy którzy wchodzą, lub przenieść na specta :)

Jest to taka mała propozycja :)

Witam, otóż mam dla was do zaoferowania konkurs pt: "Rymowanka". Na czym będzie on polegał? Otóż każdy uczestnik tego konkursu będzie musiał zrobić Rymowankę o sieci cs-classic.pl Myślę, że jest to naprawdę spontaniczny i humorystyczny konkurs, w którym każdy będzie miał równe szanse, bez zbędnego ścigania się kto "pierwszy ten lepszy".

• Like 1

Witam, otóż mam dla was do zaoferowania konkurs pt: "Rymowanka". Na czym będzie on polegał? Otóż każdy uczestnik tego konkursu będzie musiał zrobić Rymowankę o sieci cs-classic.pl Myślę, że jest to naprawdę spontaniczny i humorystyczny konkurs, w którym każdy będzie miał równe szanse, bez zbędnego ścigania się kto "pierwszy ten lepszy".

Było już coś takiego.

Chyba na święta jakąś piosenke było można ułożyć czy coś.

W każdym razie było to coś związane z piosenkami.

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel

Mam na PSC prawie 200 zł, co prawda prawie całość jest z mojego boost'a i miała służyć do czego innego, lecz zdecydowałem, że można coś za to zorganizować (raczej niczego nie opłacę za PSC : /), a wiec pytanie leci do Was.
Jaki konkurs by Was interesował? Podzielony na serwery, a może jakiś ogólny na całą siec?

• Like 3

Konkurs: Zagadki logiczne
Czas trwania: 4 tygodnie. Co tydzień nowe zagadki. Na rozwiązanie ich użytkownicy mieliby tydzień czasu
Nagroda: Dla trzech osób z największą ilością punktów.

Ja bym proponował coś grubszego, żeby więcej ludzi ściągnąć na sieć, na przykład 1x 100zł i 2x50zł + jakieś vipy do tego, grubsze wygrane zachęcą więcej osób do brania udziału w konkursie.  Dobrze by było jakby konkurs opierał się na reklamowaniu sieci czy coś, jakiś film na yt czy coś takiego, na razie nie mam pomysłu.

Widziałam na pewnym forum dosyć fajną i aktywną zabawę...

Osoby, które mają redaktora wstawiają zdjęcie jakiegoś aktora/piosenkarki - whatever, tak aby nie można było wyszukać zdjęcia w google (w sensie, że zmienić kolor całego zdjęcia na zielono czy coś w ten deseń) i osoby biorące udział mieliby za zadanie podać pełne imię i nazwisko danej osoby ze zdjęcia =) za każde poprawne odgadnięcie +2 punkty do tabelki itd... (kto pierwszy ten lepszy)

Zdjęcie by się wstawiało codziennie o różnych godzinach.

Ah no i zasada - nie można edytować swojego posta, wiadomo.

Co do zgarniętych punktów - można coś wymyślić na co można je wymienić mejbi?

Widziałam, że w zabawie chętnie brali udział, więc może się sprawdzi i tu? ;)

Coś typu "x pytań o forum"?

Wymyślone zostaje ileś tam pytań (mejbi 100?), o danej godzinie zostaje dodany post z pytaniami. Pod tym postem dodaje się odpowiedzi, ale ten post jest ukryty (żeby inni nie ogarnęli odpowiedzi kumacie?xD).

Później po godzinie/dniu/tygodniu odkrywa się posty i osoba, która odpowie pierwsza prawidłowo na wszystkie pytania dostaje główną nagrodę xD trza by było dopracować #późna #godzina

Ogólnie wydaje mi się, że fajnie jeśli by był to konkurs o forum, nie koniecznie musi być taki, ale żeby było powiązanie.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności