Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wasze propozycje konkursów

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

Karol zgadza się na zrobienie znów "elity sieci", jednak aby odbyło się to bez nagród gdyż to bezsensowne. Akurat zbliża się koniec miesiąca to 1 października mogą pojawić się wyniki. 

Ps. tym razem nie bój się tym trochę po spamować, im więcej osób się wypowie tym lepiej :hurra:

Dobry pomysł.

Jestem za. :D

• Like 1

Kategorie:
1. Najbardziej aktywna osoba na forum:
2. Najbardziej pomocny użytkownik:
3. Największy spamer:
4. Największe poczucie humoru:
5. Największa mądrala na forum:
6. Najbardziej poważna osoba:
7. Najbardziej kreatywna osoba:

8. Najbardziej pracowita osoba (MODERATOR):
9. Najbardziej pracowita osoba (UBTEAM):
10. Najbardziej pracowita osoba (OPIEKUN SERWERA):
11. Najbardziej pracowita osoba (REDAKTOR):
12. Najbardziej pracowita osoba (GAMER):
13. Najbardziej pracowita osoba (ADMIN):

Jockerek, opcja edytuj z aktualną propozycją co dodać. 

Proponuję wierszyk ale z kryteriami. 

Na przykład, że w wierszyku muszą się znaleźć wyrazy takie jak: Karol,Classic, Moderator, Serwery... Tak do 10 słów na luzie można by dać :P

Będzie to trudniejsze niż zwykłe napisanie wierszyka. :D

A co do nagród to wciąż żal mi kasy na CS GO więc rad będę mogąc brać udział w bojach o tenże klucz. :D

• Like 1

• 4 tygodnie później...

Witam , można zrobić konkurs na najlepszy screen z c.s-a na serwerach cs-classic , jeśli jest to nieaktualne to sorki ;):3

Lub na zrobienie bannera przedstawiającego cs-classic , to tyle z mojej strony , dziękuję . Pozdrawiam ! :D

Edytowane przez Husarz

Myślałam trochę na temat jakiegoś konkursu i jedyny pomysł jaki mi wpadł do głowy to 1 z 10. Miało by to polegać na tym ze administracja wymyśla pytania z każdej dziedziny czy to historia czy religia nie ważne. Cały konkurs miałby się odbyć na ts3, zebralibyście 10 osób każdej z nich dalibyście numerek. następnie nałożylibyście im po 3 szanse takie rangi chyba rozumiecie o co mi chodzi. Następnie odpowiedź błędna szansa stracona, komu się pierwszemu zaświeci mikrofon ten odpowiada. 

Pozdrawiam;] 

ewentualnie zeby nie bylo za duzo krzyku na ts3 moga pisac na czacie np " 1" wtedy kto pierwszy napisze "1" dostanie od was moc głosu i odpowie na zadawane przez was pytanie.

Edytowane przez Melanjy

Myślę, że dosyć fajnym konkursem jest poskładanie się w drużyny 5-osobowe (druzyn takich po 5 osob musi byc np20-25) a następnie turniej na najlepsza drużynę

1Miejsce) (cała drużyna otrzymuje) - S'vipa na 3miesiace

2Miejsce -s'vip na miesiac

3-vip na miesiac

• Like 1

Kris nareszcie mądrze piszesz.

Jestem za, tylko jak miałyby wyglądać drużyny? Każdy serwer osobno czy można takie mieszane? W dodatku jak miałoby to się odbyć, między graczami CSC czy tak ogólnie że każdy może? 

Patrzcie wcześniej, takie "konkursy" miały już miejsce wcześniej i nic z tego nie wychodziło bo gracze sobie ignorowali to.

Z tego co mi wiadomo narazie takich rozgrywek nikt nie przewiduje. 

• Like 1

Takie zawody niemusza byc przecierz za tydzien lub 2 . Np taki turniej odbędzie się w styczniu lub lutym a do tego czasu kazda drużyna powinna zglosić się na forum do tematu przeznaczonego właśnie na taki to turniej. Myślę, że byłoby dużo chętnych za takie nagrody :D

Moim zdaniem można zrobić konkurs: (Dla grafików). Polegał by on na tym: Kto zrobi najlepsze logo dla sieci Cs-Classic Wygrywa jakąś nagrodę w postaci VIPa na forum lub serwerze. Mam nadzieję że pomysł się spodoba :)

• 2 tygodnie później...

Moim zdaniem można zrobić konkurs: (Dla grafików). Polegał by on na tym: Kto zrobi najlepsze logo dla sieci Cs-Classic Wygrywa jakąś nagrodę w postaci VIPa na forum lub serwerze. Mam nadzieję że pomysł się spodoba :)

Byłoby to niesprawiedliwe dla początkujących.

Fajny byłby konkurs o wygranie cs'a,skinów

Nie mam pomysłu jakby to wygrać ale np. jakiś fanart z napisem CS-CLASSIC, zaopatrzenie w jego twórczość,kreatywność.

Nie musi to być wygranie cs'a ale nie wszyscy posiadają cs:go.

Jak coś porządnego wymyślicie zostane sponsorem nie na jakieś badziewa tylko na porządne nagrody typu słuchawki , klawiatury , myszki , podkładki. 

Czekam kotki <3

// 

Edytowane przez Omєga *
  • Like 5

• 2 tygodnie później...

Ja bym proponował żeby było max 4/6 drużyn po np 5os. i Gra polegałaby na tym że gramy na bf drużynowo { taki turniej }.

Drużyna z 1 miesjcem : Vip na 15 dni na wybranym serwie CS1.6 .
Drużyna z 2 miejscem : Vip na 3dni na wybranym serwerze CS1.6.
Drużyna z 3 miejscem : Vip na 15dni na BF2 .

• Like 1

Witam . Składam propozycje na.... :3 Na Świąteczny konkurs na ts3 .     Nagrody na wybranym serwie ! 1.6/CS:GO !
Konkurs polegałby na tym , żeby każdy zaśpiewał/Wyrecytował/Zagrał Coś świątecznego !             1.Miejsce - VIP 30d
                                                                                                                                                                                 2.Miejsce- VIP 15d
Bo przecież Całe forum liczy się jako grono przyjaciół  :D                                                                           3.Miejsce - VIP 3d

A Taka wspólna zabawa [ konkurs ] umiliła by Świąteczny Nastrój .

Konkurs odbył by się 20 Grudnia tak przed Świętami i Wigilją .

Oczywiście to propozycja ,więc ADMINISTRACJA ma prawo jej nie przyjąć .

Witam . Składam propozycje na.... :3 Na Świąteczny konkurs na ts3 .     Nagrody na wybranym serwie ! 1.6/CS:GO !

Konkurs polegałby na tym , żeby każdy zaśpiewał/Wyrecytował/Zagrał Coś świątecznego !             1.Miejsce - VIP 30d

2.Miejsce- VIP 15d

Bo przecież Całe forum liczy się jako grono przyjaciół  :D                                                                           3.Miejsce - VIP 3d

A Taka wspólna zabawa [ konkurs ] umiliła by Świąteczny Nastrój .

Konkurs odbył by się 20 Grudnia tak przed Świętami i Wigilją .

Oczywiście to propozycja ,więc ADMINISTRACJA ma prawo jej nie przyjąć .

Vip 30 dni to przesada... I konkursem jest Karaoke z tego co wiem

20 grudnia to czas kiedy ludzie się przygotowują na Święta i Wigilie.

Według mnie karaoke mogłoby się odbyć za kilka dni np w Mikołaja i nagroda to VIP na 20-14-7 dni

Proponuję konkurs świątecznych zdjęć.

Tworzymy temat, w którym ludzie będą podsyłać Swoje świąteczne zdjęcia- nagrody są do ustalenia.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Witam , Proponuje wileki konkurs ,,Serwer moim nałogiem,, chodzi o bycie na serwerze jak najdłużej [Konkurs dotyczy tylko serwerów 1,6], konkurs powinien trwać tydzien , proponuje też zrobić temat o tym konkursie żeby gracze wrzucali swój czas na serwerze dzięki stronie ,,http://www.gametracker.com/,, 

Proponowane Nagrody:

1-miejsce:VIP 120dni (jeśli przesada to 60 dni) , Rezerwacja nicku

2-miejsce:VIP 30dni ,Rezerwacja nicku

3-miejsce: Rezerwacja Nicku , Lub jedna z klas premium na serwerach CoD

W takim razie proponuje ten konkurs na CoD 350 i CoD 201

Edytowane przez XxBananaxX

Witam , Proponuje wileki konkurs ,,Serwer moim nałogiem,, chodzi o bycie na serwerze jak najdłużej [Konkurs dotyczy tylko serwerów 1,6], konkurs powinien trwać tydzien , proponuje też zrobić temat o tym konkursie żeby gracze wrzucali swój czas na serwerze dzięki stronie ,,http://www.gametracker.com/,, 

Proponowane Nagrody:

1-miejsce:VIP 120dni (jeśli przesada to 60 dni) , Rezerwacja nicku

2-miejsce:VIP 30dni ,Rezerwacja nicku

3-miejsce: Rezerwacja Nicku , Lub jedna z klas premium na serwerach CoD

Nie przesadzasz? Możesz złożyć taką propozycję konkursu na serwerze na którym grasz, to są ogólnikowo forumowe konkursy, które nie polegają na VIP'ach i premkach.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności