Redias 132 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) W tym temacie dodam wszystkie pułapki ,których skracanie jest zabronione wraz z małym opisem.Jeśli pułapki tu nie ma oznacza to ,że można ją omijać.Jeśli coś nie zostało zamieszczone z powodu przeoczenia kary nie będą nadawane [Jeśli ktoś usprawiedliwi się tym ,że pułapka została dodana niedawno nic mu to nie da gdyż każdy update jeśli takowe się pojawią wejdzie o godzinie 20] Snowstone-Wiatraki [Przechodzenie bokiem]-Wyzwanie [Miejsce po tp tak samo przechodzenie bokiem]holyshit_stable-Dom z gazem [przechodzenie go bokiem do czasu aż pułapka przestanie działać i pojawi się kładka]-Ostatnia pułapka [Omijanie jej w obojętnie jaki sposób]Aztecan-Wiatraki [Przeskakiwanie obok.(chodzi o wiatrak poziomy przy respie oraz pionowy w połowie mapy)]Darkwoods-Przeskakiwanie więcej niż 2 pułapki na raz jest zakazaneHot_desert-Domki [ pierwszy i drugi domek nalezy przejść środkiem i nie można go omijać nawet na free / po odpaleniu]-Przeskakiwanie z jednego zakrętu na drugi [ Każdy powinien wiedzieć o co chodzi]dr_grassy_death-Bramki [Przeskakiwanie nad nimi / wskakiwanie na nie]St0ner_family-Labirynt [Przeskakiwanie obok]tropical_island_final-resp [przeskakiwanie nad drzwiami przed ich otwarciem]-wybuchowe pomieszczenie [przeskakiwanie obok]deathrun_lego_world_final-Pokój z gazem Swoje propozycje pułapek składajcie tutaj Edytowane 22 Lutego 2016 przez Shinozaki 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 dr_grassy jest zbugowana, mówiłem o tym. Hot_desert - przeskakiwanie z jednego zakrętu na drugi. Holyshit - ostatnia pułapka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dodam te skróty.dr_grassy może i jest zbugowana ale graczom się podoba więc mogą grać pod warunkiem nie bugowania. Tylko ze jak na tej mapie wpisze sie free to nie da sie zabic tt. Gdyby ta mapa byla dobra to dodałbym ją jak jeszcze ja byłem opiekunem. Ta mapa była mimo tego free i jakoś gracze nie umieli współpracować. Mówię prawdę, ale co zrobicie to wasza sprawa. Na razie nie ma problemów mapa zostanie usunięta lub znajdziemy jakieś rozwiązanie jeśli będzie potrzeba. Edytowane 17 Listopada 2015 przez F00lISH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Tylko ze jak na tej mapie wpisze sie free to nie da sie zabic tt. Gdyby ta mapa byla dobra to dodałbym ją jak jeszcze ja byłem opiekunem. Ta mapa była mimo tego free i jakoś gracze nie umieli współpracować. Mówię prawdę, ale co zrobicie to wasza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador57 12 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Przydatny poradnik. Bardzo pomaga w utrzymaniu porządku na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Pięknie , też myślałem nad dodaniem czegoś takiego. Like. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 tropical_island_final A to przeskakiwanie górą przez vipów zanim się drzwi otworzą? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ooo, Viszuś dobrze mówi. Jeszcze przeskakiwanie obok tego pomieszczenia na tropicalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredsoon 12 Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Daje okejkę! przyda się takie coś graczom jak i adminom 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) deathrun_lego_world_final Pokój z gazem, kręcące się słupy na końcu mapy. Edytowane 22 Lutego 2016 przez saatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Ten pokój to skracanie, lecz te ostatnie to nie. Tak było za mojej kadencji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 deathrun_lego_world_final Pokój z gazem, kręcące się słupy na końcu mapy. Jest dokładnie tak jak powiedział Kardzio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi