Arczisowkyy.13 32 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 1. Nick:NoobSon!^ AKA ArCzI ;32. Imię:Arkadiusz3. Wiek: 14 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): amx? chyba 8/10 jeżeli nie liczyć tam FTP :P5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie):Pewny7. Link do swojego GT** http://www.gametracker.com/player/NoobSon%21%5E%20AKA%20ArCzI%20%3B3/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No więc jestem Arek, mieszkam sobie w Warszawie, fascynuje mnie E-sport , oraz piłka nożna. Ulubioną grą na komputer jest CS 1.6, który ma swoje liczne +. Mam kochającą dziewczynę (nie jest to dziwne xddd), na którą poświęcam dużo mojego czasu, ale wie że jestem mocno przywiązany do CS'a i potrafi to uszanować. Czemu chcę zostać adminem? Może odwdzięczyć się za szansę daną, wyleciałem ale chcę wrócić, nie tylko z tego powodu, a drugim jest, jak prawie codziennie w godzinach porannych pchają się za przeproszeniem "Bachory" do Drużyny Klawiszy i nagannie łamią regulamin, a większość adminów całuje swoje poduszki ciesząc się snem9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? jak się poprawi GT to może dużo11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): co 2 dzień pewnie 10-18 z przerwami, conajmniej 2 godzinki mogę posiedzieć na serwerze, a w weekendy nie wiadomo, myślę że też podobnie13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 1. Nick:NoobSon!^ AKA ArCzI ;3 2. Imię:Arkadiusz 3. Wiek: 14 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): amx? chyba 8/10 jeżeli nie liczyć tam FTP :p 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 10 6. Mikrofon(Tak/Nie):Pewny 7. Link do swojego GT** http://www.gametracker.com/player/NoobSon%21%5E%20AKA%20ArCzI%20%3B3/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No więc jestem Arek, mieszkam sobie w Warszawie, fascynuje mnie E-sport , oraz piłka nożna. Ulubioną grą na komputer jest CS 1.6, który ma swoje liczne +. Mam kochającą dziewczynę (nie jest to dziwne xddd), na którą poświęcam dużo mojego czasu, ale wie że jestem mocno przywiązany do CS'a i potrafi to uszanować. Czemu chcę zostać adminem? Może odwdzięczyć się za szansę daną, wyleciałem ale chcę wrócić, nie tylko z tego powodu, a drugim jest, jak prawie codziennie w godzinach porannych pchają się za przeproszeniem "Bachory" do Drużyny Klawiszy i nagannie łamią regulamin, a większość adminów całuje swoje poduszki ciesząc się snem 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? jak się poprawi GT to może dużo 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): co 2 dzień pewnie 10-18 z przerwami, conajmniej 2 godzinki mogę posiedzieć na serwerze, a w weekendy nie wiadomo, myślę że też podobnie 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Popraw trochę aktywność na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaXoR 18 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 1. Nick: `HaXoR`;*2. Imię: Mateusz3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nazywam się Mateusz, mam 15 lat, chodzę do Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego w Rybniku na siatkówkę. Jestem miły, pogodny, uczciwy. Chciałbym zostać adminem z tej inicjatywy, by pomóc innym administratorom w uporaniu się z problemem jakim są uporczywi gracze, tacy co robią FK, Wchodzą do CT bez mikra etc.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): DR: 14-23 , WEEKENDY dłużej12. Staż w grze counter strike 1.6: 8 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 1. Nick: `HaXoR`;* 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Znajomość regulaminu serwera w skali (0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/%60HaXoR%60%3B%2A/193.33.177.87:27051/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Nazywam się Mateusz, mam 15 lat, chodzę do Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego w Rybniku na siatkówkę. Jestem miły, pogodny, uczciwy. Chciałbym zostać adminem z tej inicjatywy, by pomóc innym administratorom w uporaniu się z problemem jakim są uporczywi gracze, tacy co robią FK, Wchodzą do CT bez mikra etc. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Niestety Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): DR: 14-23 , WEEKENDY dłużej 12. Staż w grze counter strike 1.6: 8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Z takim GT? Popraw aktywność na serwerze. Odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Otwieramy ponownie szybką rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi