Besi523 3 023 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam, mam dla Was dwie propozycje zmian: 1. Zmiana favicona 2. Zmiana loga Wykonałam dzisiaj dla naszej sieci favicon oraz nowe logo, chciałabym abyście napisali co o tym sądzicie, czy jesteście za tą zmianą czy może według Was coś zmienić (mam zapisane oba pliki także jestem otwarta na ewentualne propozycje), a może wolicie aby pozostało tak jak jest. __________ 1. Co prawda favicon jest mało znaczący i mało kto zwraca na to uwagę, ale jednak czasem mały szczegół, a zmienia wiele. Na lewo jest aktualny, na prawo moja propozycja. __________ 2. Moją drugą propozycją jest zmiana loga: Aktualne Moja propozycja Chciałabym zaznaczyć, że to ułożenie ze wszystkich jest najlepsze. Próbowałam innych kombinacji jednak bez skutku, stąd proszę nie zdziwcie się dlaczego jest akurat w tej postaci, ale uważam, że mimo wszystko ten układ napisu jest oryginalny, a nie standardowy. Nowe logo + favicon Czekam na wasze opinie! 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 favicona - jest ładne, trzba przyznać. logo - ładne jest również, dobra robota! ps fajnie wygląda taka ilość reputacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Bardzo fajnie się prezentuje logo i favicon. Jak najbardziej za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Fav wreszcie sie przyda logo ladne ale dla mnie niewystarczajaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeśli chodzi o favicon to można zmienić, niech nasza sieć się tym wyróżnia, bo większość sieci postawionych na IBP ma tą co teraz. Natomiast logo... Cóż, trzeba przyznać, że rudy (naxiu) odwalił dobrą robotę, lecz twoja jest równie dobra, na moje, to można zmienić, zawsze coś nowego na nowy rok, zaczynając na prostych zmianach, później kończąc na bardziej znaczących . Dla mnie oba pomysły można powiedzieć, że na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Według mnie aktualnie logo lepiej wygląda, a co do favicon to ja bym tego wgl nie zmieniała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Z favicon się zgodzę, ale z logo nie. Stare logo jest bardzo w porządku, jest proste i przejrzyste, a nowe kojarzy mi się z jakąś klanem dzieciaków i nie wygląda profesjonalnie. Im prostsze tym ładniejsze, nie potrzeba jakichś efektów specjalnych. Na przykład dam logo (bez reklam) filharmonii Gorzowskiej. Proste, przejrzyste i na miejscu. Symbolizuje zarazem kształt budynku filharmonii jak i na przykład interpretując to jakieś tony dźwiękowe. Nie potrzeba jakichś pierdół. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jak reszta; favicon się zgodzę, ale zostańmy przy starym logu, to też jest ładne ale moim zdaniem przesadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Favicon - tak Logo - nie Obecne logo jest wg. mnie ładniejsze niż Te które zaprezentowałaś, lecz favicon można zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Favicon można zmienić Co do logo to mi się w ogóle nie podoba. Aktualne logo jest w porządku. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korcikoo 52 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jestem za wprowadzeniem obu rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ikonka na karcie - JAK NAJBARDZIEJ!Logo - No nie bardzo mi to podchodzi, aktualne jest takie no powiem tak, nikt nie ma niczego podobnego ^^, te co podałaś jest nice ale troszku przesadzone, jeśli chodzi o webdesign to mi bardziej podchodzą prościutkie prace takie jak aktualne "logo", ponieważ mają ten swój urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Favicon jak najbardziej tak.Logo osobiście mi się nie podoba, nie komponuje się z forum. Jestem za pozostawieniem obecnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jestem tego samego zdania co @SzeregowiecPL - favicon jak najbardziej, mało sieci na takie pierdoły zwraca uwagę, lecz nasze aktualne logo pasuje idealnie i nie widzę potrzeby zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dla mnie to logo jest spoko. Nie trzeba zmieniać. Co do tego całego favicona jestem za tym, aby zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zostanie zmieniony favicon Logo pozostaje bez zmian Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi