GrzechuNorth 190 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 1. Nick: Grzechu cs-classic.pl2. Imię: Grzegorz3. Wiek: 16 za 2 tyg 174. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Grzechu%20cs-classic.pl/193.33.176.143:27015/8. Czy używałeś wspomagaczy (AD, SH, itp.) (TAK/NIE) jeżeli tak, to jakich: NIE9. Parę słów o sobie **: Nazywam się Grzegorz, mam 16 lat, ale zaraz skończę 17. Interesuje się konfigurowanie TS oraz siatkówką a w wolnych chwilach bawię się w gimpie.10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ wkurzają mnie akcję tego typu, że jak byłem dziś (05.01) o 11 to ludzie po prostu olewali wszystko! Reklamowali, skracali, albo nadużywali mikrofonu. Chciałbym ogarnąć wtedy ten chaos, ale nie mogę więc składam podanie.11. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4 h13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 19-2214. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Posiadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Na tak.Co racja to racja a ja tez nie zawsze mam czas wejsc rano.No wiek ma, doswiadczenie tez a mi chyba nigdy nie podpadl.+ Edytowane 5 Stycznia 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Na tak! Punkt 9 trochę mało rozpisane, ale okej, No nic dodać nic ująć. Kultura jest, składka jest, mikro jest itp. itd. Na Tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Question?;3 113 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Za okresem próbnym -kulturalny -gra często -pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jestem za okresem próbnym: - GT - mogłoby być lepsze - AMXBans - AMX - nie jest zbyt trudny, więc szybko się douczysz - Składka - Mikrofon - Punkty 9 i 10 dostatecznie rozpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Ogólnie to bezsensu podawać w podaniu, że poświęcisz serwerowi miliony godzin, a po GT widać, że tak nie będzie. Nie wiem czemu większość tak robi. Powiem, że nie sprawiałeś żadnych problemów i nie pamiętam żebym Cię kiedyś banował czy upominał, więc jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Myślę, że można dać Ci szansę.Jak jesteś na serwerze nie łamiesz regulaminu. Banów też nie masz jeżeli chodzi o DR'a. Jestem za okresem próbnym. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez Black14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Jestem na TAK.Ostatnio kilka miejsc sie zwolnilo, wiec przyda nam sie ktos do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jestem na Tak ponieważ widziałem nie raz jak zwracasz uwagę innym graczom i jesteś spokojnym graczem więc tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek 4 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Jestem na Tak ponieważ widziałem nie raz jak zwracasz uwagę innym graczom i jesteś spokojnym graczem więc tak //Proszę o usunięcie tego posta, internet mi się zmulił i sie dwa wysłały Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Czarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zapraszam na PW po więcej informacji, podanie przyjęte. Okres próbny 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi