Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 W tym temacie możecie pisać swoje propozycje odnośnie całego kącika redaktorskiego. Zapraszam do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Mam takie pytanie do was. Uważacie, że spis w Q&A by się przydał? Jeśli będzie większość głosów na tak to go zrobię, ale czekam na wasze opinię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Myślę, ze jak najbardziej. Osoby, które będą musiały kogoś nominować będą miały wgląd w to kto już był niedawno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Miłej zabawy w zamieszczanie linków! Polecam serdecznie każdemu, kto jeszcze się tak nie zabawiał! Jeżeli ktoś aluzji nie załapał - jestem za 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W tym dziale mamy recenzje książek, filmów i anime, ale co z MANGĄ? Lubie czytać mangi i mam jej sporo i pomyślałem, że takie recenzje też by się przydały. (jeżeli takie są to proszę mi powiedzieć gdzie :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Póki co na forum jest chyba 1 recka mangi (dokładnie Rabbit Doubt) i jest po prostu w dziale Anime no Sekai. Jak dla mnie nie ma sensu robić kolejnego działu, po prostu tam pisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Póki co na forum jest chyba 1 recka mangi (dokładnie Rabbit Doubt) i jest po prostu w dziale Anime no Sekai. Jak dla mnie nie ma sensu robić kolejnego działu, po prostu tam pisz a moje to co nie liczy się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Proponuję dodać w poddziale "Książki naszym życiem" (w innych poddziałach może być analogicznie) przypięty temat "Właśnie przeczytałem". Ludzie raczej czytają, ale niekoniecznie chce im się pisać recenzje, a w takim temacie mogliby napisać co właśnie przeczytali i w 2-3 zdaniach napisać co o tym sądzą i czy polecają. Taki temat nie jest niczym specjalnym na innych forach Nie wiem czy się sprawdzi, ale można spróbować 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Proponuję dodać w poddziale "Książki naszym życiem" (w innych poddziałach może być analogicznie) przypięty temat "Właśnie przeczytałem". Ludzie raczej czytają, ale niekoniecznie chce im się pisać recenzje, a w takim temacie mogliby napisać co właśnie przeczytali i w 2-3 zdaniach napisać co o tym sądzą i czy polecają. Taki temat nie jest niczym specjalnym na innych forach :) Nie wiem czy się sprawdzi, ale można spróbować 8) Świetna propozycja! Myślę, że dobrym pomysłem mogłoby być to, że dodam również taki temat w filmach! Dziękuję za pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Widzę że dawno nikt tu nic nie proponował tak więc przybywam: Otóż mam propozycje żeby dodać dział coś w stylu "Wasze prace" i zapytacie co by miało tam być. Tak więc w swoich pracach byśmy zamieszczali swoje opowiadania, wierszyki itp. Wiem że na pierwsze spojrzenie może wydawać się to głupie, nawet bardzo ale jakby się nad tym zastanowić to może mieć nawet jakiś sens. Po pierwsze moglibyśmy poczytać kogoś ciekawe opowiadania, nie trzeba byłoby wstawiać tego do działu "O wszystkim" byłby po prostu mniejszy "syf". Mam nadzieję że jakiegoś hejtu nie będzie za to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancio. 218 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Podbijam temat, czekam na wasze propozycje odnośnie kącika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sakku 172 Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 @Pancio. więcej recenzji animu w twoim wykonaniu 👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin 327 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) Jako iż w dzisiejszych czasach Gry także są bardzo dużym i pięknym tekstem kultury propozycja ode mnie by zmodyfikować dział Filmy Seriale i Książki i dodać do nich GRY i recenzje by działały na tych samych zasadach (Ja wiem że nie wszystkie gry da się zrecenzować jak Ksiązki i Filmy ale jest dużo perełek nad którymi można się rozpisać dzięki Fabule) Edytowane 5 Stycznia 2020 przez Kosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi