Tymbarkowa :3 1,854 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 W tym temacie możecie pisać swoje propozycje odnośnie całego kącika redaktorskiego. Zapraszam do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 7, 2016 Author Share Posted March 7, 2016 Mam takie pytanie do was. Uważacie, że spis w Q&A by się przydał? Jeśli będzie większość głosów na tak to go zrobię, ale czekam na wasze opinię 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyńka 2,434 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Myślę, ze jak najbardziej. Osoby, które będą musiały kogoś nominować będą miały wgląd w to kto już był niedawno. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Miłej zabawy w zamieszczanie linków! Polecam serdecznie każdemu, kto jeszcze się tak nie zabawiał! Jeżeli ktoś aluzji nie załapał - jestem za 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremaya Gattwold 1,228 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 W tym dziale mamy recenzje książek, filmów i anime, ale co z MANGĄ? Lubie czytać mangi i mam jej sporo i pomyślałem, że takie recenzje też by się przydały. (jeżeli takie są to proszę mi powiedzieć gdzie :P) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,604 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Póki co na forum jest chyba 1 recka mangi (dokładnie Rabbit Doubt) i jest po prostu w dziale Anime no Sekai. Jak dla mnie nie ma sensu robić kolejnego działu, po prostu tam pisz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iss9 119 Posted September 3, 2016 Share Posted September 3, 2016 Póki co na forum jest chyba 1 recka mangi (dokładnie Rabbit Doubt) i jest po prostu w dziale Anime no Sekai. Jak dla mnie nie ma sensu robić kolejnego działu, po prostu tam pisz a moje to co nie liczy się :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darker 139 Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Proponuję dodać w poddziale "Książki naszym życiem" (w innych poddziałach może być analogicznie) przypięty temat "Właśnie przeczytałem". Ludzie raczej czytają, ale niekoniecznie chce im się pisać recenzje, a w takim temacie mogliby napisać co właśnie przeczytali i w 2-3 zdaniach napisać co o tym sądzą i czy polecają. Taki temat nie jest niczym specjalnym na innych forach Nie wiem czy się sprawdzi, ale można spróbować 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina. 1,405 Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Proponuję dodać w poddziale "Książki naszym życiem" (w innych poddziałach może być analogicznie) przypięty temat "Właśnie przeczytałem". Ludzie raczej czytają, ale niekoniecznie chce im się pisać recenzje, a w takim temacie mogliby napisać co właśnie przeczytali i w 2-3 zdaniach napisać co o tym sądzą i czy polecają. Taki temat nie jest niczym specjalnym na innych forach :) Nie wiem czy się sprawdzi, ale można spróbować 8) Świetna propozycja! Myślę, że dobrym pomysłem mogłoby być to, że dodam również taki temat w filmach! Dziękuję za pomoc :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tim0rE 350 Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Widzę że dawno nikt tu nic nie proponował tak więc przybywam: Otóż mam propozycje żeby dodać dział coś w stylu "Wasze prace" i zapytacie co by miało tam być. Tak więc w swoich pracach byśmy zamieszczali swoje opowiadania, wierszyki itp. Wiem że na pierwsze spojrzenie może wydawać się to głupie, nawet bardzo ale jakby się nad tym zastanowić to może mieć nawet jakiś sens. Po pierwsze moglibyśmy poczytać kogoś ciekawe opowiadania, nie trzeba byłoby wstawiać tego do działu "O wszystkim" byłby po prostu mniejszy "syf". Mam nadzieję że jakiegoś hejtu nie będzie za to 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancio. 218 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Podbijam temat, czekam na wasze propozycje odnośnie kącika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakku 172 Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 @Pancio. więcej recenzji animu w twoim wykonaniu 👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosin 327 Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 (edited) Jako iż w dzisiejszych czasach Gry także są bardzo dużym i pięknym tekstem kultury propozycja ode mnie by zmodyfikować dział Filmy Seriale i Książki i dodać do nich GRY i recenzje by działały na tych samych zasadach (Ja wiem że nie wszystkie gry da się zrecenzować jak Ksiązki i Filmy ale jest dużo perełek nad którymi można się rozpisać dzięki Fabule) Edited January 5, 2020 by Kosin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts