Zygus 2 407 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 12 minut temu, RomantykNLO napisał: A może trail lub automatyczny resp po kilku sek? Odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasyl25 229 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 A może by wprowadzić sklep dla vipów i to co można kupić w sklepie dla graczy /s to u vipa żeby było 2 razy taniej ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2018 1 godzinę temu, Wasyl25 napisał: A może by wprowadzić sklep dla vipów i to co można kupić w sklepie dla graczy /s to u vipa żeby było 2 razy taniej ;d Vip i tak ma duże zarobki, więc odpada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Proponuję dodać plugin https://amxx.pl/topic/3866-usuwanie-obiektow-z-mapy-skrzynkek-elementy-mapyruchome/ Pozwala on na usunięcie niepotrzebnych elementów mapy np: desek na deathrun_forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 16 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 42 minuty temu, OptimusPrim napisał: Proponuję dodać plugin https://amxx.pl/topic/3866-usuwanie-obiektow-z-mapy-skrzynkek-elementy-mapyruchome/ Pozwala on na usunięcie niepotrzebnych elementów mapy np: desek na deathrun_forest To już jest dodane na serwerze, ale jak sama nazwa mówi, możemy usunąć tylko obiekty ruchome, więc deski nie są obiektem ruchomym i nie idzie ich usunąć, bo są wliczane w TXT Na niektórych mapach możecie zauważyć, że nie ma drzwi na respie (obiekty ruchome) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[BOR] PEWNIAK 37 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2018 (edytowane) Proponuję zmienić wygląd skina kosy dla vip albo rozbudować ten element i dodać możliwość jego zmiany tzn. żeby było kilka dostępnych rodzajów i można było sobie wybrać z nich ulubiony. To nie jest wyłącznie moje zdanie. Na serwerze pojawiają się osoby, które również wyrażają taką opinie. Na serwerze jest coraz więcej VIP i dobrze ale miło by było gdyby była jakaś różnorodność. (Bardziej liczę na rozbudowanie tego elementu, jeżeli to możliwe) *EDIT.1* Mam jeszcze jeden pomysł a mianowicie chciałbym, aby na serwerze było coś w rodzaju klubów/gangów. We wstępnych przemyśleniach wyobraziłem sobie to tak, że założycielem klubu może być każdy gracz, który wykupi tę usługę (byłaby to jednorazowa symboliczna wpłata na powiedzmy 3miesiące/6miesięcy/rok). Co do samego klubu to zawierał by on maksymalnie 5-10 graczy. Gracze z członkostwa klubu nie posiadały by żadnych korzyści. Jedyną różnicą byłby kurtki tag klubu przed nazwą gracza. Pomysł trzeba jeszcze dopracować i mogę z tym pomóc, ale myślę, że udało mi się go wstępnie opisać. Co o tym myślicie? O skinie/skinach i o klubach. :) *EDIT.2* Kolejne 2 sprawy: 1. Dobrze byłoby przyspieszyć działanie kolejki. Na dużych mapach może to nie jest zauważalne, ale na mniejszych takich jak chemical, govno, arctic jak najbardziej. Sytuacja wygląda tak: wejdą przykładowo 4 osoby naraz do strefy TT i nie wiadomo kogo bić, na pierwszym CT jest charakterystyczna zielona nakładka ale już na pozostałe się nie można doczekać. 2. Chciałbym aby po wejściu CT w kolejkę dezaktywował się duch z dwóch powodów (po zakończeniu rundy znowu się aktywuje): -zdarza się tak że 2 osoby wejdą jednocześnie do kolejki i zauważają to dopiero w strefie TT kiedy się oriętują że nie ma ich w kolejce; -rozwiązało by to problem z robieniem ducha i zmniejszyłoby to liczbę banów. Edytowane 24 Czerwca 2018 przez Pewniak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Skiny kosy odpadają. Skin kosy ma VIP i niech tak pozostanie. Co do klubów/gangów to nie wiem czy cos było z tym kombinowane bo wiele razy taka propozycja padała. Jeżeli było to probowane a nie ma tego aktualnie to znaczy, ze nic z tego. Nie wiem, z tym to do Zygusia trzeba. Co do kolejki to już tez do Zygusia. Nie wiem czy widział tą propozycje a zostawiłem to dla niego @Zyguś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 W dniu 24.06.2018 o 04:21, [BOR] PEWNIAK napisał: roponuję zmienić wygląd skina kosy dla vip albo rozbudować ten element i dodać możliwość jego zmiany tzn. żeby było kilka dostępnych rodzajów i można było sobie wybrać z nich ulubiony. To nie jest wyłącznie moje zdanie. Na serwerze pojawiają się osoby, które również wyrażają taką opinie. Na serwerze jest coraz więcej VIP i dobrze ale miło by było gdyby była jakaś różnorodność. (Bardziej liczę na rozbudowanie tego elementu, jeżeli to możliwe Podaj jakieś konkretne modele max 3 więcej odpada bo serwer jest pod fps nie jakość (iddziemy tutaj tradycją Riasa) W dniu 24.06.2018 o 04:21, [BOR] PEWNIAK napisał: Proponuję zmienić wygląd skina kosy dla vip albo rozbudować ten element i dodać możliwość jego zmiany tzn. żeby było kilka dostępnych rodzajów i można było sobie wybrać z nich ulubiony. To nie jest wyłącznie moje zdanie. Na serwerze pojawiają się osoby, które również wyrażają taką opinie. Na serwerze jest coraz więcej VIP i dobrze ale miło by było gdyby była jakaś różnorodność. (Bardziej liczę na rozbudowanie tego elementu, jeżeli to możliwe Były gangi za czasów Riasa w wersji beta i nie wypalily, rozwazalem ten temat z Właścicielem i doszliśmy do wniosku ze nie ma sensu wgrywać ich bo się buguja, zresztą to nie JB (*) żeby były gangi, zawsze byłem na nie przy tym, bo by panował chaos W dniu 24.06.2018 o 04:21, [BOR] PEWNIAK napisał: . Dobrze byłoby przyspieszyć działanie kolejki. Na dużych mapach może to nie jest zauważalne, ale na mniejszych takich jak chemical, govno, arctic jak najbardziej. Sytuacja wygląda tak: wejdą przykładowo 4 osoby naraz do strefy TT i nie wiadomo kogo bić, na pierwszym CT jest charakterystyczna zielona nakładka ale już na pozostałe się nie można doczekać Nie idzie tego przyspieszyć, bo kolejka jest częścią silnika i wszystkie parametry muszą się zgadzać, a kombinowanie przy kolejce jest ryzykiem wystąpienia crashem. W dniu 24.06.2018 o 04:21, [BOR] PEWNIAK napisał: . Chciałbym aby po wejściu CT w kolejkę dezaktywował się duch z dwóch powodów (po zakończeniu rundy znowu się aktywuje): -zdarza się tak że 2 osoby wejdą jednocześnie do kolejki i zauważają to dopiero w strefie TT kiedy się oriętują że nie ma ich w kolejce; -rozwiązało by to problem z robieniem ducha i zmniejszyłoby to liczbę banów Nie idzie tego przyspieszyć Wystarczy dać slapa i upomnienie, a nie od razu bana 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Was ist das? Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/1.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/2.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/3.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/4.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/5.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/6.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/7.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/8.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/9.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/10.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/11.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/12.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/13.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/14.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/15.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/16.mp3' 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) 51 minut temu, TGM napisał: Was ist das? Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/1.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/2.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/3.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/4.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/5.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/6.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/7.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/8.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/9.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/10.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/11.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/12.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/13.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/14.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/15.mp3' Error: server failed to transmit file 'sound/misc/roundsound1/16.mp3' Po prostu próbowałem wgrać rs. Zostawiłem to na dzisiaj i już poprawione, działa Edytowane 27 Lipca 2018 przez VORDEN 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 3 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Podbijam temat, jestem otwarty na wasze propozycję. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfc KozakTotalny 1 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 dodanie pluginu który usuwa dzwi na mapach lub ich usunięcie drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 24 minuty temu, Destroyer... napisał: dodanie pluginu który usuwa dzwi na mapach lub ich usunięcie drzwi Nie będę pisał tego drugi raz, więc kopiuj, wklej... Ponieważ plugin do usunięcia ruchomych obiektów obciążał serwer i powodowało to crashe Czyli odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi 1 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 A gdyby dodac traile ? w sensie te kolory ktore leca za graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 19 minut temu, Boczi napisał: A gdyby dodac traile ? w sensie te kolory ktore leca za graczem @BocziPropozycja do rozważenia jednak na przyszłość sprawdzaj forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullecik :) 1 Opublikowano 19 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2019 Cześć może by dodać 1 klase do klas od lvl'a od 500lvl jak ktoś ma np: Nazwa: Thanos Bronie: Flash,usp umiejętności: dodatkowy skok 2 apteczki i coś tam co dodacie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi