LabekDesign 40 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 (edited) Nick:GabeNLink do SS: Nie trzebaWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : GabeN [AMXBans] Reason : ' aktywny ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] ======================================= Serwer:drLink do bana:- Grając na dr dostałem bana za aktywnego, a tak dość ciekawie się składa, że sprawdzałem amx sprzed 2 dni i nie byłem na aktywnym. Mam nadzieję, że to pomyłka. Edited March 24, 2016 by Pawel.? Pamiętaj o tym, że w nazwie tematu prośby o ub musi znajdować się twój nick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esme 2,237 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Wczoraj według skargi złożonej przez Ciebie http://forum.cs-classic.pl/topic/46122-skarga-dexter/, dostałeś bana na 1 dzień http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=64647, który wygasa dopiero za 2,5 h, a to że masz zmienne IP to twoja sprawa. Wbiłeś w trakcie bana, więc masz AB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LabekDesign 40 Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 (edited) Na 1 dzień a nie na godzinę?O ludzie, mogłaś napisać pw, że otrzymuję bana, bo podsumowanie w skardze było długie i nie chciało mi się go czytać. Zmienię nick i dalej będę grał. Do zamknięcia. Edited March 24, 2016 by polaczekkkkkkkkkk To dostaniesz bana na zakres i nie wejdziesz :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polaczekkkkkkkkkk 1,807 Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts