Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Tak jak w temacie. Na każdego z nas przychodzi niestety pora.. Nie mam już tyle czasu co wcześniej. Szkoła, praca. Po prostu po przyjściu do domu nie chce mi się nic. Spędziłam tu prawie 3 lata, na początku jako zwykły użytkownik, później admin serwera no i redaktor. Poznałam tu wiele mega pozytywnych osób, z którymi kontakt dalej będę mieć (tak myślę ^^). Spin także nie brakowało;p Mam nadzieje, że pomimo wszystko przydałam się na sieci i wniosłam coś ciekawego Przepraszam również Karol Ciebie, gdyż miałam nie odchodzić ale ostatni tydzień dał mi niestety dużo do myślenia.. To pożegnanie jest również moją rezygnacją z funkcji pełnionej tutaj. Mam nadzieje, że mi to wybaczysz Co do kącika - zostawiam go pod opieką obecnych redaktorów. Myślę, że należycie się nim zajmiecie. Nie wiem jak z konkursem, ale może, ktoś z was będzie miał chęć go kontynuować. Oczywiście czasem was odwiedzę, na steam też będę i w dalszym ciągu służę pomocą, więc można pisać śmiało. Kto wie, może i na jakiś serwer czasem wpadnę Pozdrawiam wszystkich, z którymi miałam jakąkolwiek styczność! Trzymajcie się! 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Powodzenia, cześć :papapa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 O BOŻE KINGA Wielka szkoda, że odchodzisz, ale jak wiadomo nauka/praca ważniejsza . Mam nadzieję, że zagramy jeszcze jakiegoś mixa i polamie z Tobą w teamie! :wub: Powodzenia i mam nadzieję, że kiedyś wrócisz! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Chyba sobie jaja robisz :c No cóż szkoda,że odchodzisz powodzenia w życiu odwiedzaj mnie na ts3 i Jb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 No mój kochany redaktorku :c No ale cóż, rozumiem :/ Trzymaj się i wiedz, że dalej będę Cię na steam męczyć! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 NO CHYBA NIE. Prima aprilis był kilka tygodni temu! Ty się nigdzie nie wybierasz noooo Chodź nie rozmawialiśmy dużo to wiem, że jesteś strasznie mądrą, miła, świetną i sympatyczną osobą. Obyś kiedyś tu wróciła Cześć i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Wut? Ale, prawda życie prywatne ważniejsze. Naprawdę wielka szkoda, ale wpadaj jak tylko będziesz mogła. Powodzenia i mam nadzieję, że wrócisz. Komu ja będę napisy robić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 no szkoda że odchodzisz to już wiem co to za osoba miała ten nick na ffa Trzymaj się i powodzenia w nauce 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Szkoda ze fajny redaktor odchodzi ale no coz praca i inny obowiazki ważniejsze... Chodze ze pania nie znalem tylko z fajnym postow jako redaktor i gazetki itd... Czesc i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Szkoda, dużo zrobiłaś jako redaktor, ale cóż. Na każdego kiedyś niestety przychodzi pora... Siema i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dziękuję za świetną współpracę Kinga. Każdy z nas wie, nie będąc nawet dostatecznie blisko Ciebie, że oddałaś całe serce i wolny czas kącikowi. Jestem pewien, że wiele osób Ci tego nie zapomni. Mam nadzieję, że będziesz czasem wpadać na forum czy ts'a i będę miał niejednokrotnie okazję zamienić z Tobą parę słów. Powodzenia dalej Tymbarku, niech życie nie da Ci popalić. Jesteś wielka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie wierzę Jaka szkoda, no :c ogromna :c No ale cóż, powodzenia i dzięki za wszystko, za pomoc i wspólne granie na JB Do zobaczenia, oby szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Powodzenia i cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki za zajebistą współpracę Kinga ;] 3maj się ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 W takim ukladzie siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Kinia a wywiadzik? :c no a kogo ja bede chwalic za swietne wywiady oprocz innych swietnych redaktorow i ich dziel? :c Mam nadzieje, ze forum tez bedziesz odwiedzac Powodzonka w szkole/pracy .! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Oj wielka szkoda ,nie znałem cie za bardzo ,ale 3 lata stażu na tej sieci to nie mało ,więc wierze że byłaś ceniona ,powodzenia w realu ,3ymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Cześć i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronald0 9 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nie znaliśmy się, ale Paaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 see ya 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Ejjj no :C Szkoda że odchodzisz, no dużo gadaliśmy, mm też były i oczywiście JB. No mam nadzieję że nie zapomnisz o mnie i zagramy jeszcze !!! Powodzonka, trzymaj się !!! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi