Zeus446 139 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 1. Nick: Zeus |[uK] 2. Imię:Piotrek 3. Wiek:23 4. Znajomość AMX (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie):Nie (jeśli potrzeba zapłacę ponownie ) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zeus%20|[uK]/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Cześć mam na Imię Piotrek aktualnie znajduję się poza granicami kraju w podążaniu za lepszym bytem Jestem osobą miła ale wiadomo do czasu każdy ma swoje granice . Interesuje się sportem (szczególnie przed tv ) lubię słuchać hip-hopu (muzyka bogów ) Wiele osób mnie zna i wie jaki jestem więc nie mam co dużo pisać o sobie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Odpowiedź jest prosta nie mam zamiaru kopiować i powtarzać całej regułki pomóc adminą którzy nie zawsze mają czas aby spełniać swoje obowiązki . Gram w godzinach nocnych więc to tez czas dla cziterów . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: 0:0:145832667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:3/6 dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): DR od 19 do 24 W kiedy tylko mam czas . 13. Staż w Counter-Strike 1.6:Rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na TAK. +ogarnia +aktywny +był tu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jak najbardziej TAK + "pracowalismy" razem w jednym teamie bez spin, pomagalismy sobie nawzajem +wiek +micro +doswiadczenie +gt +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katy 46 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Skoro zdecydowałeś się powrócić to na TAK Według mnie spełniasz wszystkie warunki więc nie będę wypisywać wszystkiego Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez Katy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Wiedziałem że wrócisz . Jestem całkiem na tak ponieważ: -Mikro + -Ogarnięty + -Zna amx + -Aktywny + -gt + - udziela się + -wiek + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Na TAK +gt +doświadczenie +każdy go zna +mikrofon +składka +STEAM +jest napewno miłą i ogarniętą osobą, oraz gdy był adminem często sprawdzał u@, nie jak niektórzy Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez BoteczeQ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na Tak Amx Wiek Steam Skladka Pozdro kropka czyli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na tak. Widać, że ogarnięty gracz. Wymagania spełnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichciO 31 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jestem na tak aktywny, konsekwentny i odpowiedzialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 TAK :0 Powody? wszystkie wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na Tak. +Wiek +Składka +AMX +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiochuxD 123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na tak ,nie ma też potrzeby pisać co jest okeej bo wszyscy napisali już to wyżej. @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaaB00M 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jestem na tak +ogarniasz +nie spinasz się +AMX +wiek +aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało przyjęte.<br />Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie <a href="http://forum.cs-classic.pl/topic/22501-nie-masz-rangi-wejd%C5%BA/">Nie masz rangi wejdź</a><br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi