Destiny123 18 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 1. Nick: Destiny2. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość AMX (1-10): 6/105. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/107. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.177.166:27015/8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat jak już pisałem wyżej. Miałem tu kiedyś admina i myślę, że moge powrocic na to stanowisko ze względu na to iż zaczynam od nowa grać na tym serwerze. :)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc adminom na serwerze w ogarnianiu serwera chociaż i tak jest ogarniety ale każda pomoc się przyda.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Mam ale gram na ns ponieważ wole grać na ns ale jeżeli będzie potrzeba o granie na steamie to zawsze moge grac na steamie.11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę siedzieć cały czas tylko jak gracze będą na serwerze :)12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Jak już wyżej pisałem gram jak najwięcej moge jak jest dużo graczy to staram sie grać :)13. Staż w Counter-Strike 1.6: Z 6 lat będzie z przerwami14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):tak miałem właśnie na tej sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 1. Nick: Destiny 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat jak już pisałem wyżej. Miałem tu kiedyś admina i myślę, że moge powrocic na to stanowisko ze względu na to iż zaczynam od nowa grać na tym serwerze. :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc adminom na serwerze w ogarnianiu serwera chociaż i tak jest ogarniety ale każda pomoc się przyda. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Mam ale gram na ns ponieważ wole grać na ns ale jeżeli będzie potrzeba o granie na steamie to zawsze moge grac na steamie. 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Mogę siedzieć cały czas tylko jak gracze będą na serwerze :) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Jak już wyżej pisałem gram jak najwięcej moge jak jest dużo graczy to staram sie grać :) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Z 6 lat będzie z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):tak miałem właśnie na tej sieci Podanie odrzucone. Zapraszam za tydzień. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 1. Nick: Grzegorz, 2. Imię: Grzegorz, 3. Wiek: 16, 4. Znajomość AMX (1-10): 5, 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, przeszedłem mutacje więc nie ma problemu, 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/GRZEGORZ/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Często spędzam czas jeżdżąc na rowerze. Lubie zwierzęta. W wolnych chwilach spędzam czas grając w CS. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc wam banować graczy łamiących regulamin i cziterów którzy psują zabawę z rozgrywki 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4-5 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale kiedyś trzeba mieć ten pierwszy raz :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Grzegorz, 2. Imię: Grzegorz, 3. Wiek: 16, 4. Znajomość AMX (1-10): 5, 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak, przeszedłem mutacje więc nie ma problemu, 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: 10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/GRZEGORZ/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Często spędzam czas jeżdżąc na rowerze. Lubie zwierzęta. W wolnych chwilach spędzam czas grając w CS. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym pomóc wam banować graczy łamiących regulamin i cziterów którzy psują zabawę z rozgrywki 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4-5 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale kiedyś trzeba mieć ten pierwszy raz :D Odrzucam podanie. Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez mn9 Zapraszam do składania podań,potrzebuję 3 aktywnych osób. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 nadrobiłem trochę 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: : http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Lubię jazdę rowerem, Lubię w wolnych chwilach grać w cs, spędzam dużo czasu na Forum. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym być sprawiedliwy wobec innych osób i banować graczy łamiących regulamin ,cziterów . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4 do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale bardzo bym chciał spróbować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 (edytowane) 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny działający mikrofon:TAK 6. Znajomość regulaminu (bardzo dobre) ewentualnie 0-10: 9 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a moje zainteresowania to sport- pływanie, biegi na 100 i 1000 metrów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt dołączyło do naszego grona 3 dobrych adminów.Ale potrzeba wam ludzi którzy są częściej na serwerze. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 29 Sierpnia 2016 przez Masz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 nadrobiłem trochę 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: : http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Lubię jazdę rowerem, Lubię w wolnych chwilach grać w cs, spędzam dużo czasu na Forum. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym być sprawiedliwy wobec innych osób i banować graczy łamiących regulamin ,cziterów . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4 do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale bardzo bym chciał spróbować. Podanie odrzucone.Zapraszam za tydzień 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny działający mikrofon:TAK 6. Znajomość regulaminu (bardzo dobre) ewentualnie 0-10: 9 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a moje zainteresowania to sport- pływanie, biegi na 100 i 1000 metrów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt dołączyło do naszego grona 3 dobrych adminów.Ale potrzeba wam ludzi którzy są częściej na serwerze. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Podanie odrzucone.Zapraszam za tydzień. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masz2 8 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny działający mikrofon:TAK 6. Znajomość regulaminu (bardzo dobre) ewentualnie 0-10: 9 7. Link do swojego GameTracker'a**http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a moje zainteresowania to sport- pływanie, biegi na 100 i 1000 metrów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt dołączyło do naszego grona 3 dobrych adminów.Ale potrzeba wam ludzi którzy są częściej na serwerze. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Edytowane 20 Września 2016 przez Masz2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 nadrobiłem trochę 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: : http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Pochodzę z Województwa Wielkopolskiego,Lubię jazdę rowerem, Lubię w wolnych chwilach grać w cs, spędzam dużo czasu na Forum. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym być sprawiedliwy wobec innych osób i banować graczy łamiących regulamin ,cziterów . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4 do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2.5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale bardzo bym chciał spróbować. Chociaż na Okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) 1. Nick:Fryzjer2. Imię:Patryk3. Wiek:194. Znajomość AMX (1-10): 6-85. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):Zależność od wypłaty. Sprawy prywatne ;)7. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Skiperekhttp://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Medyk **8. Parę słów o sobie **:Jestem spokojnym chłopakiem ,kulturalnym, zabawnym czasem. Ogółem spoko chłopak ;)9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pilnować servera jak najlepiej, gdyż mam doświadczenia w przestrzeganiu regulaminu oraz rozróżnianiu cheatów.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:5169057011. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy na ile mi praca pozwoli.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależy na ile mi praca pozwoli;)13. Staż w Counter-Strike 1.6:około 10-12 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Byłem tutaj dobry czas. I Administracja dobrze chyba wspomina te czasy. Mam aktualnie na dd2 only 1.6 . Także miałem na bf2 tutaj. Dużo razy miałem admina, ale wole podać takie servery, z których mnie ludzie kojarzą ;) Edytowane 26 Września 2016 przez Skiperek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) 1. Nick:masz 2. Imię:Łukasz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10):7 5. Sprawny działający mikrofon:TAK 6. Znajomość regulaminu (bardzo dobre) ewentualnie 0-10: 9 7. Link do swojego GameTracker'a**http://www.gametracker.com/player/masz/193.33.177.166:27015/ 8. Pare słów o sobie **: Mam na imię Łukasz. Jestem uczniem technikum o profilu technik-mechanik. W wolnych chwilach dostresowuje sie grając w cs'a moje zainteresowania to sport- pływanie, biegi na 100 i 1000 metrów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Doprowadza mnie do "białej gorączki". Fakt , że ludzie nie przestrzegają regulaminu lub go nawet no oczy nie widzieli. Chciałbym wam pomóc w łapaniu tych ludzi i odłuczeniu ich ,że tak się nie robi. Fakt dołączyło do naszego grona 3 dobrych adminów.Ale potrzeba wam ludzi którzy są częściej na serwerze. Gdy taki przysłowiowy "pan kowalski" zacznie używać cheatòw my zwykli i przeciętni gracze jesteśmy bez silni. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak to podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze:4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 13-17 Weekendy 14-19 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5,5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak Podanie przyjęte na okres próbny(7dni). Zapraszam na PW. 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 16 lat 4. Znajomość AMX (1-10): 8 nadrobiłem trochę 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: : http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Pochodzę z Województwa Wielkopolskiego,Lubię jazdę rowerem, Lubię w wolnych chwilach grać w cs, spędzam dużo czasu na Forum. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym być sprawiedliwy wobec innych osób i banować graczy łamiących regulamin ,cziterów . 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od 4 do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Przeważnie zawsze od 10 do 16 oraz wieczorem po 20 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 2.5 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Nie ale bardzo bym chciał spróbować. Chociaż na Okres próbny. Podanie przyjęte na okres próbny(7dni). Zapraszam na PW. 1. Nick:Fryzjer 2. Imię:Patryk 3. Wiek:19 4. Znajomość AMX (1-10): 6-8 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Składka (tak/nie):Zależność od wypłaty. Sprawy prywatne ;) 7. Link do swojego GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Skiperek http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.166:27015/top_players/?query=Medyk **8. Parę słów o sobie **:Jestem spokojnym chłopakiem ,kulturalnym, zabawnym czasem. Ogółem spoko chłopak ;) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pilnować servera jak najlepiej, gdyż mam doświadczenia w przestrzeganiu regulaminu oraz rozróżnianiu cheatów. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:STEAM_0:0:51690570 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Zależy na ile mi praca pozwoli. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Zależy na ile mi praca pozwoli;) 13. Staż w Counter-Strike 1.6:około 10-12 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Byłem tutaj dobry czas. I Administracja dobrze chyba wspomina te czasy. Mam aktualnie na dd2 only 1.6 . Także miałem na bf2 tutaj. Dużo razy miałem admina, ale wole podać takie servery, z których mnie ludzie kojarzą ;) Podanie przyjęte na okres próbny(7dni). Zapraszam na PW. Edytowane 9 Października 2016 przez mn9 Potrzebuję jeszcze 2-3 osób które będą aktywne na serwerze,zapraszam do składania podań.Wymagania są zmniejszone ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 11 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 1. Nick: LeBrOn #6 (wcześniej LeBrOn) 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 14 lat (wiem wcześniej pokręciłem z tym wiekiem ale chciałem się sprawdzić na funkcji admina dlatego to zrobiłem) 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Aktualnie nie, ale jak będzie trzeba to sobie kupię :) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: (7/10) w miarę bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/LeBrOn%20%EF%BC%836/193.33.177.166:27015/ - wiem narazie nie świecę bardzo dużą aktywnością ale powoli się to zmienia :) 8. Napisz coś o sobie **: Nazywam się Szymon, mam 14 lat. Interesuję się sportem, a głównie koszykówką, bo w niej mam największe osiągnięcia :) Znam się na rzeczy, bo już byłem tutaj adminem, ale musiałem zrezygnować. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm, ponieważ zauważyłem że rekrutacja jest otwarta i że potrzebujecie adminów a poza tym szyneczka cały czas mnie namawia aby złożył podanie. Chciałbym również odciążyć obecnych administratorów oraz zadbać o to, aby na serwerze był jak najlepiej utrzymany porządek :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dni robocze: 1-2,3h (lub trochę więcej) Weekendy: 1,2-4,5h albo i więcej (również czasem może mnie nie być, bo mam turnieje ale będę raczej to zgłaszał. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15,16,20,21 ; Weekendy: to zależy, ale tak to o 10,11,12-15,16 itd. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat (z roczną przerwą) a w cs:go (1,5 roku). 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak nawet tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 1. Nick: LeBrOn #6 (wcześniej LeBrOn) 2. Imię: Szymon 3. Wiek: 14 lat (wiem wcześniej pokręciłem z tym wiekiem ale chciałem się sprawdzić na funkcji admina dlatego to zrobiłem) 4. Znajomość AMX (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Aktualnie nie, ale jak będzie trzeba to sobie kupię :) 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: (7/10) w miarę bardzo dobre 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/LeBrOn%20%EF%BC%836/193.33.177.166:27015/ - wiem narazie nie świecę bardzo dużą aktywnością ale powoli się to zmienia :) 8. Napisz coś o sobie **: Nazywam się Szymon, mam 14 lat. Interesuję się sportem, a głównie koszykówką, bo w niej mam największe osiągnięcia :) Znam się na rzeczy, bo już byłem tutaj adminem, ale musiałem zrezygnować. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Hmm, ponieważ zauważyłem że rekrutacja jest otwarta i że potrzebujecie adminów a poza tym szyneczka cały czas mnie namawia aby złożył podanie. Chciałbym również odciążyć obecnych administratorów oraz zadbać o to, aby na serwerze był jak najlepiej utrzymany porządek :D 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Dni robocze: 1-2,3h (lub trochę więcej) Weekendy: 1,2-4,5h albo i więcej (również czasem może mnie nie być, bo mam turnieje ale będę raczej to zgłaszał. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 15,16,20,21 ; Weekendy: to zależy, ale tak to o 10,11,12-15,16 itd. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 7 lat (z roczną przerwą) a w cs:go (1,5 roku). 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak nawet tutaj. Podanie przyjęte. Zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fin3ez 73 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) 1. Nick: xSZYNECZKAx 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:14 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam.Mam na imię Mateusz,interesuje się wieloma rzeczami minin. Pilka nożna,gry komputerowe,bieganie i inne sportowe rzeczy :D.W przyszlości zamierzam zostać informatykiem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio napisałem rezygnacje z powodu słabego gt a tak głownie bo znudzil mi sie bo byla ta wersja 5.0 i pelno bug i z tego że nie moglem cos wbic na serwer ;d + teraz cześciej gram :P 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Robocze 14-21. weekndy róznie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak, prawie tydzien temu xD Edytowane 29 Października 2016 przez xSZYNECZKAx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 1. Nick: xSZYNECZKAx 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:14 4. Znajomość AMX (1-10): 6/10 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Witam.Mam na imię Mateusz,interesuje się wieloma rzeczami minin. Pilka nożna,gry komputerowe,bieganie i inne sportowe rzeczy :D.W przyszlości zamierzam zostać informatykiem. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Ostatnio napisałem rezygnacje z powodu słabego gt a tak głownie bo znudzil mi sie bo byla ta wersja 5.0 i pelno bug i z tego że nie moglem cos wbic na serwer ;d + teraz cześciej gram :p 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Robocze 14-21. weekndy róznie 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Tak, prawie tydzien temu xD Podanie przyjęte,witamy ponownie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 1. Nick: Destiny 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.177.166:27015/ (wiem nie zachwyca ale dopiero zaczynam grać na nowo i pomyślałem że powróce do starych korzeni. Będę się starał poprawić aktywność.) 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat. Interesuje się piłką nożną jak i siatkówką. Uwielbiam grać w gry komputerowe. Ze 3 miesiące temu grałem na tym serwerze nawet miałem admina. Zapewne mnie pamiętacie :P 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomyślałem, że się przydam z dobrym doświadczeniem. Chciałbym aby ten serwer stały się lepszy. Utrzymywać kulturę na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dniach roboczych ze 3 h w weekendy z 7 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ogólnie to w weekendy od rana do wieczora moge grać a w dni robocze od 15 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak posiadałem na tym serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1. Nick: Destiny 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 6 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:8 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Destiny/193.33.177.166:27015/ (wiem nie zachwyca ale dopiero zaczynam grać na nowo i pomyślałem że powróce do starych korzeni. Będę się starał poprawić aktywność.) 8. Napisz coś o sobie **: Mam na imię Mateusz. Mam 16 lat. Interesuje się piłką nożną jak i siatkówką. Uwielbiam grać w gry komputerowe. Ze 3 miesiące temu grałem na tym serwerze nawet miałem admina. Zapewne mnie pamiętacie :p 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Pomyślałem, że się przydam z dobrym doświadczeniem. Chciałbym aby ten serwer stały się lepszy. Utrzymywać kulturę na serwerze. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dniach roboczych ze 3 h w weekendy z 7 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ogólnie to w weekendy od rana do wieczora moge grać a w dni robocze od 15 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat z przerwami 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak posiadałem na tym serwerze. Podanie przyjęte na okres próbny. Zapraszam na PW. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 (edytowane) . Nick: Parys 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak ale rzadko używam. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre ale może nawet troszkę lepiej. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Parys/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Paweł, mieszkam na śląsku. Gram w piłkę nożna oraz piłkę ręczną lubię też sobie popykać na waszym zombi :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja i chciałbym pomóc ogarniać serwer. Zazwyczaj kiedy ja gram rzadko jest admin a te "dzieci" robią sobie co chcą. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od poniedziałku do piątku od 14 do 22. A w soboty i niedziele cały dzień :). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak już pisałem od 14 a w soboty i niedziele cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak już z 3-4 razy byłem adminem na zombie mod. Edytowane 13 Listopada 2016 przez Parys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AhMeD*DeToNaToR*.* 119 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 1. Nick: AhMeD* 245fps<3* 2. Imię: Jakub 3. Wiek:17 wiosenek 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:oczywiście 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2A245%20fps%20<3%2A/193.33.177.166:27015/drugi nick pokazuję ze mam doświadczenie http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2ADetoNator%2A.%2A/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Nazywam sie Jakub a czemu znów wracam? A wiec dziś grałem od 16 na serwerze i nie zauważyłem żadnego admina,myślę że dałbym radę zalepić tą dziurę w przerwie w grze adminów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Tak jak wyżej chcę żeby jakiś admin był od godz. 16 gdyż żadnego nie widziałem 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:myślę że ok.3/5 godz. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 16/19 weekendy 11/16,17 20/24 13. Staż w Counter-Strike 1.6:z 6 lat będzie 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 . Nick: Parys 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak ale rzadko używam. 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre ale może nawet troszkę lepiej. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Parys/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Paweł, mieszkam na śląsku. Gram w piłkę nożna oraz piłkę ręczną lubię też sobie popykać na waszym zombi :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja i chciałbym pomóc ogarniać serwer. Zazwyczaj kiedy ja gram rzadko jest admin a te "dzieci" robią sobie co chcą. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od poniedziałku do piątku od 14 do 22. A w soboty i niedziele cały dzień :). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak już pisałem od 14 a w soboty i niedziele cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak już z 3-4 razy byłem adminem na zombie mod. Przyjęty na okres próbny.Zapraszam na pw. 1. Nick: AhMeD* 245fps<3* 2. Imię: Jakub 3. Wiek:17 wiosenek 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon:oczywiście 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**:7/10 7. Link do swojego GameTracker'a**:http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2A245%20fps%20<3%2A/193.33.177.166:27015/drugi nick pokazuję ze mam doświadczenie http://www.gametracker.com/player/AhMeD%2ADetoNator%2A.%2A/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **:Nazywam sie Jakub a czemu znów wracam? A wiec dziś grałem od 16 na serwerze i nie zauważyłem żadnego admina,myślę że dałbym radę zalepić tą dziurę w przerwie w grze adminów. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Tak jak wyżej chcę żeby jakiś admin był od godz. 16 gdyż żadnego nie widziałem 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:myślę że ok.3/5 godz. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze 16/19 weekendy 11/16,17 20/24 13. Staż w Counter-Strike 1.6:z 6 lat będzie 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków):Oczywiście Odrzucam,odrób warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Potrzebujemy 3-4 aktywnych oraz ogarniętych osób. Zapraszam do składania podań. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parys 33 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Nick: Parys 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Paweł, mieszkam na śląsku. Gram w piłkę nożna oraz siatkówkę :). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja i chciałbym pomóc ogarniać serwer. Zazwyczaj kiedy ja gram rzadko jest admin a te "dzieci" robią sobie co chcą i też dlatego że nie ma żadnych adminów :C. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak STEAM_0:1:149039938 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od poniedziałku do piątku od 14 do 22. A w soboty i niedziele cały dzień :). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak już pisałem od 14 a w soboty i niedziele cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak już z 3-4 razy byłem adminem na zombie mod. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Parys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Z góry mówię na nie przy podaniu Parysa. Dlaczego ? Nie znasz regulaminu ,i często kłamiesz. :) Edytowane 4 Grudnia 2016 przez mn9 mn9: Jeśli koniecznie chcesz skomentować dane podanie to u mnie na PW,nie tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Nick: Parys 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 16 4. Znajomość AMX (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Dobre. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametrack....177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Jestem Paweł, mieszkam na śląsku. Gram w piłkę nożna oraz siatkówkę :). 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest otwarta szybka rekrutacja i chciałbym pomóc ogarniać serwer. Zazwyczaj kiedy ja gram rzadko jest admin a te "dzieci" robią sobie co chcą i też dlatego że nie ma żadnych adminów :C. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE):Tak STEAM_0:1:149039938 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Od poniedziałku do piątku od 14 do 22. A w soboty i niedziele cały dzień :). 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze jak już pisałem od 14 a w soboty i niedziele cały dzień. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Tak już z 3-4 razy byłem adminem na zombie mod. Podanie odrzucone. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zomerek 13 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) 1. Nick: Zomer 2. Imię: Paweł 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): Myślę, że amxx ogarniam tak 8/10 ;) 5. Sprawny i działający mikrofon: Taak, jak najbardziej 6. Znajomość Regulaminu serwera(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10)**: Bardzo Dobre, ewentualnie 9/10 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Zomer/193.33.177.166:27015/ 8. Napisz coś o sobie **: Uczęszczam do II klasy Liceum, rozszerzenia(cele) które postanowiłem sobie wybrać są adekwatne do mojego Hobby, mianowicie - Geografia- która interesuję sie już od początku swojej przygody z Przyrodą w Czwartej klasie -J.angielski- w obecnych czasach język obcy, jest bardzo potrzebny, jak donoszą szacunki angielski zna +/- 1,5 miliarda ludzi na wszystkich kontynentach, a więc z całą pewnością można go nazwać mianem "uniwersalnego"! -Matematyka- jestem osobą której z łatwością wchodzą do głowy wzory, chęć odkrywania świata Liczb przez mą skromną osobę, rozpaliła pani od Matematyki w gimnazjum, to właśnie jej zawdzięczam Finaliste w woj. Podkarpackim właśnie w tej dziedzinie. To że uczęszczam do Liceum nie wpływa zbytnio na mój wolny czas, sytuacja w której sie znalazłem(3 rozszerzenia) może oczywiście czasem(wyjątkowo) wpłynąć na czas, jaki poświęcę grze, lecz sadzę że takie sytuacje będą rzadkością, a mogą się wcale nie trafić! Pragnę podkreślić że jestem SPRAWIEDLIWY, a co za tym idzie traktuje każdego równo ;) TAK BTW> to miałem już tu admina, starsze społeczeństwo mnie zna, a więc tyle raczej wystarczy ;) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ, postaniowiłem wrócić na serwer, na którym niegdyś spędzałem dużą część czasu wolnego, i to powraca.... Serwer potrzebuje admina, który jest zaufany.... zna regulamin no i jest AKTYWNY 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE): TAK 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na Tygodniu, od 1h-3h, zaś w Weekendy od 2h-8h ;) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze; 17-21 Weekendy 10-23 ;) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Jakieś 6 lat ;) 14. Czy posiadałeś już admina? (Nie podajemy linków): Taak, nawet na tym serwerze; ) Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Zomerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi