James0v 1 688 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Witam. Dokonałem dzisiaj wyboru i do ekipy opiekunów dołącza , zakres jej pracy został przedstawiony więc będzie miała czas aby pouczyć się i myślę, że też znajdę czas aby jej w tym pomóc. Pomimo kilku zniechęceń ze strony innych użytkowników co do Renaty wybrałem właśnie ją na opiekuna tak samo, jak werbowałem ją na admina. Renia, nauczyłem Cię jak być adminem i nauczę Cię, jak być opiekunem, mam nadzieję, że odwdzięczy mi się za to owocną pracą, że NAS nie zawiedziesz i będzie nam się miło współpracować. Gratuluję! Temat administracji został zaktualizowany: http://forum.cs-classic.pl/topic/46343-administracja-cod350lvl/ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Graty jeszcze raz! Miłej współpracy. Ps. Sama bym cie wybrała! Ps.2. James0v. to strasznie skomplikowany człowiek. Może dasz radę z nim wytrzymać. :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratki Reniu :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratulacje i powodzenia! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Dziekuje bardzo za danie mi szansy i za to, że wiekszosc z Was we mnie wierzyla i mnei poparła. Będę się pilnie uczyć przedstawionego mi zakresu obowiazkow i rowniez licze na owocna wspolprace :). Na pewno bede sie starac zeby nikgo nie zawiesc ani nie rozczarowac. :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratuluję i powodzenia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Od początku to czułem! Gratulacje!! Dobry wybór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratulacje Renatko! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Gratulacje i powodzenia :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Chyba najlepszy możliwy wybór. Gratulacje Renia, na pewno sobie poradzisz ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 No Reńka pisałem Ci :* Gratulacje i powodzenia :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Szczere gratulacje i trzymam kciuki, kochana! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Gratuluję :oklaski: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi