Skocz do zawartości

[Skarga] Gang_Plebanii

Crystal SexMasterki

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : Tropelek
Data Zdarzenia : 20.08.2016
Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Gang_Plebanii
Opis Sytuacji : Grałem na serwerze cs go mod i przyszedł gang i zaczął się spinać że się zadaję z pewnym użytkownikiem na sieci i mówił, że jestem zdrajcą i przy najbliższej okazji zabierze mi guarda. Po czym zapytałem się na ts czy napewno to zrobi (dowód) i po pewnym czasie nie miałem już flag i nie mam ich do tej pory.
Dowod : http://www27.zippysh...QMeKT/file.html i logi o godzinie 13:20:51

Pamietaj

1. Nie kloc sie

2. Nie spamuj

• Like 2

Chłopcze owszem byłem na serwerze ale mam świadka że ani słowa nie powiedziałem do Cb na grze. To Ty latałeś za mną i mówiłeś ciągle przez mikro co przeszkadzało mi w grze. Przedwczoraj podrzuciłeś broń więźniowi i za to został Ci odebrany guard bo byłeś na okresie próbnym. Skarga śmiechu warta.

Edytowane przez Gang_Plebanii
  • Like 5

Przecież Ganguś napisał ci wyraźnie za co straciłeś a mianowicie ,za podrzucanie broni więźniom do tego byłeś na okresie próbnym a miałeś już chyba ostrzeżenie do tego te prowokowanie na twoim "dowodzie"

No już zabrałeś? zabrałeś? do tego skoro już się chwalisz rozmowami na ts'ie to tam też kilka razy mówiłeś "to zabieraj sobie tego strażnika" a na okresie próbnym należy się chyba starać nie?

Ehh jak to mnie nie dotyczy skoro to właśnie mi Tropelek podrzucił broń? byłem świadkiem tego zdarzenia.

Do tego opinia o tobie nie wnosi tu nic do sprawy ponieważ nie chodzi o ciebie tylko o Tropelka.

Interesuję się tym serwerem gdyż mam do niego sentyment więc wiem ,że kończył mu się okres próbny a jako iż miał ostrzeżenie to przykro mi ,że Opiekun go nie zaakceptował.

W ogóle nie potrzebny jest ten płacz o stratę rangi gdyż zabranie mu jej jest uzasadnione a nie bez powodu.

Edytowane przez S3ReK
  • Like 2

Gang kazał dać ci ostrzeżenie, więc dałem, ale nie pokazałeś postawy pokornej - nie zrozumiałeś swojego błędu. Dziś też mi mówiłeś, że nie wiesz nawet co zrobiłeś źle, co by oznaczało, że nie znasz regulaminu więc tym bardziej powinniśmy zabrać strażnika. Skarga bezzasadna, w dodatku czuje, że Ganja cie poprosił byś złożył skargę na Ganga.

• Like 3

Byłem przy tym na serwerze, a mianowicie Ganguś ty zastanów się co piszesz i mówisz, bo twoje zachowanie na serwerach daje wiele do życzenia. Wczoraj daliście mu ostrzeżenie a dziś już za to samo stracił rangę? Nawet założyliście temat specjalny "Strażnicy na okresie próbnym" po tej sytuacji nagle wyparował. Upominałem Cię o zachowanie kultury na mikro, że za to jest ban a ty miałeś to w głębokim poważaniu, zresztą to mało istotne iż nie o tym tu mowa, wiele razy się odgrażałeś że Tropelek straci tą rangę i widać, że dotrzymałeś słowa. S3ReK nie wiem dlaczego się tu wypowiadasz skoro sprawa Cię nie dotyczy. Mówiąc o pokornej postawie, czy to, że kupiłem mu VIP oznacza (jak to mówicie) że jestem "dupolizem"? Takie zdanie ma wasza cała banda, na temat tych co wpłacają pieniądze na sieć. Dziwi mnie fakt, że tak wysoko postawieni użytkownicy na forum którzy powinni świecić przykładem okazują się totalnymi dziećmi, wiedząc, że pewien gracz robi M-K i cheatuje żadnych konsekwencji nie wyciągają, i to też zapoczątkowało w pewnym stopniu całą tą sytuację. Wypowiadam się tu, iż jestem świadkiem w tej sprawie, jeżeli wy myślicie, że to co wyprawiacie na serwerach zarówno CS jak i TS3, plikach serwera ujdzie wam na sucho to się grubo mylicie. Na jb zaczyna się dziać to samo co na DD2, @-_- powinien zacząć reagować również i na tym serwerze.

• Like 2

Odgrażał się? Wielokrotnie było mówione, że Tropelek powinien stracić strażnika bo był na okresie próbnym, a złamał regulamin przy opiekunie. Gang się zlitował i dał tylko ostrzeżenie i to także powiedział Tropelkowi. Pomimo to Tropelek nie zmienił swojej postawy, a nawet nie wiedział za co ma ostrzeżenie, bo po prostu tego nie wiedział(nie zapoznał się z regulaminem, którego bądź co bądź był strażnikiem). Każdy gracz po ostrzeżeniu uczył się pokory, ale Tropelek jeszcze się dopytywał czy mu już Gang zabrał tego Strażnika. W końcu Gang nie wytrzymał(Tropelek latał za mną, Gangiem non stop, poke-ował na TS, wbijał gadał cały czas na serwerze JB czy CS GO mod) i usunął mu flagi. Na co Tropelek wchodzi, woła mnie i gada, że Gang zabrał mu strażnika bo się z Ganjamanem kumpluje. Śmiechu warte.

• Like 2

Ja mam problemy z kulturą na serwerach?? Spójrz na siebie a potem mnie pouczaj. Powiedziałem że masz się odje.. ode mnie ponieważ wnerwiasz mnie ciągłym chodzeniem za mną gadaniem przez mikro i stawanie przed ceownikiem. Ja mówiłem że mam bana w głębokim poważaniu? Powiedziałem że jak masz za co to banuj a nie dupe trujesz a Ty powiedziałeś "Nie no nie będę Cię banował". Po czym powiedziałeś że i tak masz tą sieć serwerów w pupie. Zastanów się czasami co Ty piszesz. Tropelek stracił guarda za podrzucanie broni dla tt jak coś to mam demko i mogę rozpisać. Nie przypominam sobie że wygrażałem mu że i tak ją straci. Był na okresie próbnym i złamał punkt regulaminu więc nie dziw się że stracił rangę.

• Like 4

Jako, że jest tu poruszany ts to dodam tylko, że na Tropielka były skargi za notoryczne poki. Nie wiem i zbytnio mnie nie interesuję to co wyprawia się na waszym serwerze, ale nie polecam przenosić tej sprawy na serwer głosowy, bo ja lub ktoś inny z administracji na serwerze może nie być już tak bardzo wyrozumiały jak tutaj w przypadku ostrzeżeń. Także wstrzymajcie się, bo nie chcę widzieć więcej skarg na któregoś z was. 

• Like 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności