Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Użytkownik miesiąca [SIERPIEŃ]

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

pre_1458747026__um.png

Jak tam aktywność naszych użytkowników w nowym miesiącu? Nowe pomysły jak i chęci po wypoczynku wpadły? Sprawdźmy!

Zapraszam! 

Widzisz osobę która w sierpniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Zapraszamy do zabawy!

Wzór:

Nick:
Powód:

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:

Napis wykonany przez

• Like 7

Nick:

Powód: Zawsze pomocny na ts, czy to po rangę, czy pytanie, zawsze Shino jest kiedy tego trzeba + opiekun serwera cs:go ( sobie chwali :P) 

Myślę, że w 100% zasługuję na te wyróżnienie :)

• Like 20

Nick: @Esme 

Powód: Cicha, sympatyczna dziewczyna, nadzoruje dział "muzyka", jest zarówno byłą opiekunką serwera DR, jak i adminką DD2. Na dodatek była tez grafikiem (nie mylę się prawda?). Poza tym zawsze można z nią na luzie porozmawiać na SB, czy to na PW, stara się odpisywać na zlecenia, w których umieszcza swoje prace, jak również posiada swoją galerię. Myślę, że zasługuje na to żeby zostać w tym miesiącu użytkownikiem #1. :')

• Like 13

Nick: @VORDEN

Powód: Dobrze zajmuje się serwerem, jest aktywny jako opiekun na forum i serwerze, to co on zrobił dla DR to magia, jest w porządku, miły i zawsze utrzymuje swoje zdanie :)

Edytowane przez TGM
  • Like 9

Nick: Destroyer/ Monki

Powód:Na forum jest aktywny prawie że 24/7.

Główny powód dla, którego go nominuje: rozpatruje większość próśb o UB, dzięki niemu gracze nie muszą długo czekać na odbanowanie.

Można z nim pogadać na SB, ogólnie spoko ziomek.

Udziela się w wielu działach.

Cały czas pracuje nad serwerem aim/awp żeby wreszcie stanął na "nogi".

Myślę że w tym miechu zasługuje na to wyróżnienie. :)

To chyba tyle. pzdr. :P

• Like 16

Nick:BukaJ

Powód: Uważam, że też powinien chociaż raz dostać wyróżnienie ze względu na to co robi na serwerach. Chodzi mi o to, że nawet jak nie ma admina (on) to robi więcej niż jaki kolwiek inny admin, Tzn?  Pisze milion skarg które są zawsze ""ZAWSZE"" przyjęte oraz poucza i utrzymuje kulturę innych graczy na serwerach. Przesiaduje 3/4 dnia na forum ( wiem to stąd, że gra obok mnie i ma na 2 monitorze włączone forum i tylko sprawdza co gdzie jak może pomóc...) 

Edytowane przez AK-47 HeadShot
  • Like 10

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Nick: @Esme 

Powód: Cicha, sympatyczna dziewczyna, nadzoruje dział "muzyka", jest zarówno byłą opiekunką serwera DR, jak i adminką DD2. Na dodatek była tez grafikiem (nie mylę się prawda?). Poza tym zawsze można z nią na luzie porozmawiać na SB, czy to na PW, stara się odpisywać na zlecenia, w których umieszcza swoje prace, jak również posiada swoją galerię. Myślę, że zasługuje na to żeby zostać w tym miesiącu użytkownikiem #1. :')

Już w tamtym miesiącu miała wygrać, ale Rinka bardziej zasługiwała (według mnie) wtedy na ten tytuł.

Gratuluje.

• Like 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności