Besi523 3 023 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak tam aktywność naszych użytkowników w nowym miesiącu? Nowe pomysły jak i chęci po wypoczynku wpadły? Sprawdźmy! Zapraszam! Widzisz osobę która w sierpniu wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować! W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór. Zapraszamy do zabawy! Wzór: Nick: Powód: _ Zasady: W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like. Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum W zabawie nie biorą udziału: @-_- Napis wykonany przez 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nick: Powód: Zawsze pomocny na ts, czy to po rangę, czy pytanie, zawsze Shino jest kiedy tego trzeba + opiekun serwera cs:go ( sobie chwali :P) Myślę, że w 100% zasługuję na te wyróżnienie :) 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nick: @Esme Powód: Cicha, sympatyczna dziewczyna, nadzoruje dział "muzyka", jest zarówno byłą opiekunką serwera DR, jak i adminką DD2. Na dodatek była tez grafikiem (nie mylę się prawda?). Poza tym zawsze można z nią na luzie porozmawiać na SB, czy to na PW, stara się odpisywać na zlecenia, w których umieszcza swoje prace, jak również posiada swoją galerię. Myślę, że zasługuje na to żeby zostać w tym miesiącu użytkownikiem #1. :') 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: @VORDEN Powód: Dobrze zajmuje się serwerem, jest aktywny jako opiekun na forum i serwerze, to co on zrobił dla DR to magia, jest w porządku, miły i zawsze utrzymuje swoje zdanie :) Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez TGM 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Nick: Destroyer/ Monki Powód:Na forum jest aktywny prawie że 24/7. Główny powód dla, którego go nominuje: rozpatruje większość próśb o UB, dzięki niemu gracze nie muszą długo czekać na odbanowanie. Można z nim pogadać na SB, ogólnie spoko ziomek. Udziela się w wielu działach. Cały czas pracuje nad serwerem aim/awp żeby wreszcie stanął na "nogi". Myślę że w tym miechu zasługuje na to wyróżnienie. :) To chyba tyle. pzdr. :P 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:@Marina. Powód:Redaktor, robi świetną robotę, pełno jej na sb. Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Umciaak 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick:BukaJ Powód: Uważam, że też powinien chociaż raz dostać wyróżnienie ze względu na to co robi na serwerach. Chodzi mi o to, że nawet jak nie ma admina (on) to robi więcej niż jaki kolwiek inny admin, Tzn? Pisze milion skarg które są zawsze ""ZAWSZE"" przyjęte oraz poucza i utrzymuje kulturę innych graczy na serwerach. Przesiaduje 3/4 dnia na forum ( wiem to stąd, że gra obok mnie i ma na 2 monitorze włączone forum i tylko sprawdza co gdzie jak może pomóc...) Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez AK-47 HeadShot 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Nick: Powód: Grafik, admin DD2, odwala całkiem dużo roboty w dziale graficznym, aktywny na sb i w przeróżnych innych działach. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Nick: @MajuN Powód: Dodaje dużo tematów w działach z grami. Jeden z lepszych adminów ts3 oraz dobry opiekun CoD csgo. Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez PumasS 21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 981 Opublikowano 2 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Nick: @Esme Powód: Cicha, sympatyczna dziewczyna, nadzoruje dział "muzyka", jest zarówno byłą opiekunką serwera DR, jak i adminką DD2. Na dodatek była tez grafikiem (nie mylę się prawda?). Poza tym zawsze można z nią na luzie porozmawiać na SB, czy to na PW, stara się odpisywać na zlecenia, w których umieszcza swoje prace, jak również posiada swoją galerię. Myślę, że zasługuje na to żeby zostać w tym miesiącu użytkownikiem #1. :') Już w tamtym miesiącu miała wygrać, ale Rinka bardziej zasługiwała (według mnie) wtedy na ten tytuł. Gratuluje. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi