Umciaak * 1 502 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Imię: KacperWiek: 16 (bez hejtu mi tu :nono: )Kontakt: Steam/GG/SMS/Forum PWTwój nick na TS3: Umciaak *Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Tutaj gram, na tym ts'ie przesiaduje maniakalnie :D, nigdzie się nie wybieram z tej sieci, bo jest to jedna z lepszych w Polsce ;)Kontakt z administracją: (w skali 1-10):Myślę, że 8 mogę na spokojnie dać :)Ile czasu spędzasz na TS3: minimum jest to 1h, w porywach +14hCzy posiadasz admina na innym TS3?:NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Potrafię nadawać rangi, tworzyć i edytować kanały, nadawać bany i nie sprawia mi to żadnego problemu ;) 7/10 na spokojnie ;)Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nigdy nie posiadałem admina na publicznym team speak 3, ale znam wszystkie podstawy wykonywania pracy admina.Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Raczej tak Wymagania: Ukończone 16 lat + Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 + Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 -/+ Przynajmniej 25 sensownych postów i 15 godzin na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Posiadanie konta na forum minimum 14 dni + Oczekujemy Aktywności na forum i serwerze Bezproblemowego wykonywania swoich obowiązków jako admin Kultury osobistej Znajomość regulaminu serwera jak i forum Oferujemy Dostęp do ukrytego działu dla adminów Nową rangę Przyjemną atmosferę wśród adminów Pomoc w razie jakiegokolwiek problemu (w miarę możliwości) Wiedz, że Na rozpatrzenie podania Administrator ma 2 tygodnie Im podanie ciekawsze, tym większą szansę na dostanie się Najważniejsze i końcowe zdanie ma opiekun serwera Podanie napisane bez spełnienia wymagań zostaje natychmiast zamknięte, a autor otrzymuje warna Napisane przez ciebie podanie świadczy o tobie, więc nie pokaż się nam ze złej strony Brak jakiegokolwiek podpunktu we wzorze skutkuje zablokowaniem podania Jeżeli w podaniu przeważają głosy negatywne podanie zostanie odrzucone Jeżeli dokonasz próby oszustwa w podaniu, zostaje ono odrzucone, a ty zostaniesz nagrodzony warnem Nie wypowiadaj się we własnym podaniu, grozi to odrzuceniem twojej kandydatury(OPCJA EDYTUJ) Namawianie do wypowiedzi w podaniu skutkuje negatywnym rozpatrzeniem podania Edytowane 1 Września 2016 przez Umciaak 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Posiada chęci i czas, jako HeadDJ wywiązuje się ze swoich obowiązków i stale stara się rozwijać strefę muzyczną wraz z innymi DJ'ami na serwerze. Nikogo nie obraża, nie było na niego skarg, kulturka na +, podstawy tsa zna. Na tak. Powodzonka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Oczywiście, że umciakus ma u mnie wielkie Tak ! +B.dobry HDJ +Można się dogadać +Zna regulamin +Wiek Powodzonka :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 + łatwy kontakt + bardzo dobra aktywność + kontakt z administracją + przede wszystkim chęci + ogar Jestem na tak. Tylko jak dostaniesz admina to nie będziemy się mogli wyzywać publicznie pajacu XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) na tak + aktywny + doświadczony + szybki kontakt - podanie tu też porażka Edytowane 2 Września 2016 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 1 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Niech stracę, jestem na Tak. Przez wakacje bardzo duża aktywność, zobaczymy jak będzie teraz. Można się z nim dogadać na spokojnie, chociaż różnie to bywa. :D Nie miał wcześniej admina ale poradzi sobie, jak czegoś nie będzie wiedział to i tak wie gdzie zapytać. Jedyny minus to jak zwykle brak rozpisania się w podaniu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na tak :) + ogarnia ts + aktywny + kontakt z adminami TS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na TAK: - aktywny - pomocny - dobry kontakt z administracją - dużo opcji kontaktu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 na Tak pomocny aktywny ogarnięty dobry kontakt z adminami ts3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Na tak-Aktywny-kontakt z adminami-chętny do pomagania 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Na Tak +Wiek +Chęci +Aktywny Powodzenia :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jestem na tak Dlugo siedzi na ts Staz Ogar wtedy kiedy trzeba xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Przyjęty na okres próbny. Nie zapomnij zgłosić się po rangę w temacie na forum jak i do mnie na TS3. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi