Marina. 1 405 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Redaktor - Marina Gość - Peter Marina - Heej, cześć, witajcie! Jest to kolejny wywiad dla sieci cs-classic. Z tej strony Marina a moim gościem jest admin cs:go czyli Peter! Może powiesz nam coś o sobie? Peter - No cześć . Mam na imię Piotr , mam 15 lat , 23 stycznia obchodzę moje 16 urodziny , pochodzę z Warszawy i uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Marina - 3 klasa gimnazjum? Za rok czeka Cię bardzo trudny wybór, nowa szkoła. Już wiesz, gdzie chcesz się udać? Peter - Raczej będę szukał technikum informatycznego , jednak wiadomo , że plany się zmieniają i nie wiem czy zostanę przy tej decyzji. Po egzaminach na 100% będę już wiedział i wtedy się okaże Marina - Mam nadzieję, że dostaniesz się do swojej wymarzonej szkoły Twoje miejsce zamieszkania jest za pewne wszystkim znane, ale jednak może opowiesz nam coś o nim? Peter - Mieszkam blisko centrum Warszawy i nie ma za bardzo czego opowiadać o stolicy hehe. Mieszkam tu od urodzenia i nie chciałbym się przeprowadzać no chyba , że praca będzie tego wymagała w przyszłości Marina - Przejdźmy na temat cs. Jak trafiłeś na sieć? Peter - A więc na sieć trafiłem całkiem przypadkowo , było to tak , że kolega pokazał mi tryb JB któregoś dnia i tak szukałem serwerów i natrafiłem na JB CS go. Poświęcałem na nim duuuużo czasu poznałem wiele osób , z którymi wciąż mam kontakt. Potem zacząłem udzielać się na forum , ts3 i tak poznałem całą sieć Marina - O ile się nie mylę masz właśnie tam teraz admina Grasz na jakiś innych naszych serwerach 1.6 bądź CS:GO? Peter - Na JB csgo mam aktualnie guarda , posiadałem admina , gram również na surfie csgo , deathmatch , only dd2 i czasem diablomod , w CS 1.6 dawno nie grałem i nie byłem na żadnym serwerze z 1.6 Marina - Brakuje Ci czegoś na wymienionych serwerach? Chciałbyś coś zmienić? Peter - Na jb są ciągłe ulepszenia co mnie uszczęśliwia w pewnym stopniu , nie nudzi mi się ponieważ co chwile jest coś nowego i za to dziękuję Queen i Droso. Na surfie brakuje mi aktywności , kiedyś serwer potrafił być pełny a teraz przesiaduje na nim ledwo 10 osób . Na reszcie nic nie potrzeba do zmian raczej. Marina - Za pewne tą uwagę opiekunowie przyjmą do wiadomości! Dziękujemy za pomoc Przechodząc do spraw forum, masz zamiar starać się o jakąś wyższą rangę? Peter - Myślę , że na tą chwilę nie mam zbytnio czasu by zajmować się forum i serwerami cs go , kiedyś niezmiernie chciałem zdobyć rangę ubteam. Jednak za każdym razem kiedy chciałem próbować rekrutacja była off Marina - A dokładnie jakim działem? AMXBans czy SourceBans? Peter - Sourcebans raczej. Marina - Miałeś z tym kiedyś jakąś styczność, czy dopiero próbujesz swoich sił? Peter - Dopiero próbuję swoich sił , kręciło mnie od zawsze zajmowanie się banami innych graczy Marina - Także życzę powodzenia! Może jeszcze chwilkę zostaniemy przy sprawach forum, gdybyś mógł to zmienił byś coś? Peter - Na forum według mnie nie ma nic do zmiany , wszystko jest na swoim miejscu. Marina - Również jestem tego zdania Rozpoczął się wrzesień, jak się z tym czujesz? Peter - Czuje się wspaniale , ostatni rok gimnazjum! Tylko jeszcze te egzaminy Jest wiele minusów tego , że rok szkolny się już zaczął. Nie będę mógł już tak dużo czasu poświęcać na gre i na wyjścia ze znajomymi Co skutkuje mniejszą aktywnością w życiu sieci Marina - Tylko ze znajomymi? Hmmm... a może jeszcze masz dziewczynę? Peter - Hehe tę informację zostawię dla siebie Marina - Uuuu, tajemniczo Ale rozumiem Jakie jest twoje hobby, czym się interesujesz? Peter - Na codzień szkoła jak wiadomo , a tak poza szkołą to siłownia , piłka nożna , koszykówka , piłka ręczna i wyczynowa jazda na hulajnodze Marina - Kolejny "pakjer" na naszej sieci? Peter - Haha, fakt trochę ich mamy Ale jak najbardziej , trzeba jakoś wyglądać Marina - Bardzo dobre podejście! Piłka nożna, koszykówka i ręczna, a może grasz w jakimś zespole? Peter - Jakoś nigdy nie ciągnęło mnie do klubów , wolałem trenować sam . Marina - Czyli sam wszystkiego się uczysz? Peter - Dokładnie Marina - Szanuję Interesujesz się piłką czyli mam rozumieć, że również wydarzeniami sportowymi? Peter - Tak ! Uwielbiam chodzić na mecze , zarówno jak je oglądać w TV. Marina - Zbliża się liga mistrzów, a w niej mecz o którym jest bardzo głośno, mianowicie Real Madryt vs Legia Warszawa. Komu kibicujesz? Peter - Jestem za Realem Madryt ogólnie jednak wiadomo, że będę wspierał Legię i życzę jej jak najlepiej ! Marina - Obstawiasz jakiś wynik? Peter - Nie mam pojęcia w jakim składzie pokaże się RM , więc jak na razie nie. Marina - Masz swój ulubiony klub? Peter - Tak i jest nim Real Madryt. Marina - Dlaczego akurat ten klub? Peter - Jest w nim gwiazda , której niektórzy nie lubią i nie cenią jednak każdy ma swoje zdanie i CR7 zawsze był dla mnie inspiracją , między innymi jak uczyłem się grać w piłkę to próbowałem robić wszystko jak on. Marina - Masz zamiar w przyszłości robić "karierę" w tym kierunku? Peter - Raczej nie Marina - Mimo wszystko powodzenia! Wprowadzimy do wywiadów coś nowego "co wolisz", napiszę Ci 2 rzeczy, a Ty wybierasz co bardziej lubisz/co wolisz. Zgadzasz się? Peter - Nie ma sprawy ! Marina - Piłka nożna czy piłka ręczna? Peter - Piłka nożna Marina - Książki czy filmy? Peter - Filmy Marina - Komputer czy laptop? Peter - Komputer Marina - Rower czy rolki? Peter - Rower Marina - Technikum czy liceum? Peter - Nie wiem szczerze, trudno mi stwierdzić Marina - Praca w budynku czy w terenie? Peter - W budynku Marina - Ah... Chyba na tym skończymy nasz wywiad. Jesteś bardzo interesującą osobą! Miło się przeprowadzało z Tobą wywiad i chciałabym przeprosić za to, że tyle czekałeś na ten wywiad. Chciałbyś kogoś pozdrowić? Peter - Oczywiście , chciałbym pozdrowić całe grono redaktorskie , ekipę jb csgo <3 Administracje ts3 szczególnie Pyśke <3 i kilka innych osób m.in kardzio , pride , pebble , młody , Esme , umcia , krypton , grytrean , Hpcx , rewoxa , bongosika, vilentretenmertha, Kasię i wiele innych osób przepraszam jeżeli o kimś zapomniałem. Chciałem również pozdrowić Karola bo jest on miłą i pomocną osobą , zawsze mogę na niego liczyć I pozdrawiam ogólnie całą sieć cs-classic Marina - Dziękuję za wywiad i jeszcze raz serdecznie przepraszam! Dziękuję za napis Edytowane 4 Września 2016 przez Marina 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki borowiku za pozdro :D+++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Boli mnie trochę, że przed przecinkami jest spacja :( Na pw wyślę Ci, gdzie zrobiłaś jakiś błąd. Tak czy inaczej dobra robota, przyjemnie się czytało, w szczególności, że dawno nie było jakiegoś wywiadu. :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki za pozdrowienia :) Fajny wywiad, miło się czytało, +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Dzięki za pozdrowionka, fajny wywiadzik :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Morowy wywiad. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tylko Barca! :P Tęskniłam za Tymi wywiadami, oby więcej takich. Marinka - świetna robota, oby tak dalej! A Tobie brat dziękuję za pozdrowienia, oby do urodzin! :cmok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nareszcie coś lepszego, jednak jestem trochę zawiedziony. Podoba mi się, że próbujesz jakieś innowacje wprowadzać do wywiadów, ale czy te "co wolisz" to nie to samo co Q&A? W wywiadach potrzebna jest współpraca, ale to redaktor pełni główne skrzypce i tutaj jest moim zdaniem bardzo sztywno, schematycznie. Nie podoba mi się też ta ilość emotikon. Ogólnie praca na plus, bo jest pisany, nie wygląda najgorzej i nie jest bardzo krótki. Morowy wywiad. Nice b8 m8 I r8 8/8 :D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 SEZONOWIEC! TĘPIĆ! :giggle: + za odp i dziena za pozdrowienia :P JA CIEBIE NIE POZDRAWIAM XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) Umciak nikt cie o zdanie nie pytał xD Czekamy Pyska ❤ Pozdrowienia dla najlepszych <3 Jan jak ty hehehe Edytowane 5 Września 2016 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi