Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witam, Proszę w tym temacie opisywać błędy, które znajdziecie na forum.Np:Błąd z kolorystyką forum, tłumaczeniem, wejściem w dany dział/profil/zakładkę, itd Z góry dziękuje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 http://forum.cs-classic.pl/index.php?app=members§ion=view&module=list&filter=55 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie wiem czy tylko ja to mam, ale nie widzę odnośnika do amxbans. Chyba że mamy wchodzić na amxbans przez dział serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Propozycja z mojej strony. Chodzi o legendę na forum - https://scr.hu/547Pl2. Żeby dodać coś takiego jak "Strażnik JB 1.6" a Strażnik JB zamienić na "Strażnik JB GO". A to że posty dodają się dłużej niż wcześniej to normalne? I z PW jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) W odnosniku do ts3 jest stary serwer ts podany. Edit Na forum z boku Edytowane 3 Grudnia 2016 przez DiamentowY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Gdzie, bo nie rozumiem http://www.gametracker.com/server_info/178.217.188.157:9987 W tabelce wszystko jest okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Diamentowi zapewne chodzi o to - http://screenshot.sh/m9h1zW6ZW4tGy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Shoutbox. Podczas zaglądania do archiwum i ustawienia filtrów np. od godziny 10:00 do 18:00 nie mogę przechodzić na kolejne strony archiwum. Jeszcze nie tak dawno temu nie było z tym problemu. Mam nadzieję, że dobrze opisałem błąd. Jeśli nie to mogę wrzucić screeny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Shoutbox. Podczas zaglądania do archiwum i ustawienia filtrów np. od godziny 10:00 do 18:00 nie mogę przechodzić na kolejne strony archiwum. Jeszcze nie tak dawno temu nie było z tym problemu. Mam nadzieję, że dobrze opisałem błąd. Jeśli nie to mogę wrzucić screeny. To jakiś błąd u Ciebie chyba, albo coś źle robisz. U mnie wszystko śmiga okej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 http://forum.cs-classic.pl/topic/53727-zag%C5%82osuj-na-serwer-jailbreak-csgo/ Nie można zagłosować na JB ponieważ z tego co wiem to IP serwer ma zmienione a przy opcji głosowania nie zostało to zmienione (nie wiem czy tylko ja tak mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 To jakiś błąd u Ciebie chyba, albo coś źle robisz. U mnie wszystko śmiga okej :) Nie wiem czy to było spowodowane, ale kilkukrotnie nie pojawiała mi się taka opcja. Jednakże po tym jak napisałeś post, sprawdziłem jeszcze raz i już normalnie mogłem przeglądać kolejne strony archiwum. Błąd nieaktualny. Sorry za spam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) Legenda grup ---> Admin Counter Strike 1.6 ---> Call of Duty 350 | FFA | DeathRun | Zombie Mod | all of Duty 201 | Only DD2 | Jailbreak Edytowane 12 Lutego 2017 przez NeO12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Posiadam rangi Donator i VIP, VIP może zmieniać nazwę 2x na miesiąc a Donator raz, więc powinno być 3x chyba że to nie jest błąd i tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To się nie sumuje w ten sposób, jeżęli danej rangi nie masz na głównej, to nie działają tego typu przywileje, wtedy możesz napisać temat w "Zmień nick".Chciałbym jeszcze poinformować, że hook odpowiedzialny za pokazywanie dodatkowych rang został wyłączony z powodu niekompatybilności z obecną wersją forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darker 139 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Chyba można to podpiąć jako błąd? Jeśli nie to sorki za spam :D Informacje o profilu -> gram na: i teraz nie ma do wyboru coda 201, a ciągle jest stary cs:go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 ShoutBox to pacman :vv. Zjada nam wiadomości, nie wiem co to może być ale gdy wczoraj próbowałam wysłać wiadomość musiałam ją wysyłać 3 razy, z tego co wiem nie tylko ja tak mam. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 W marcu odbędzie się aktualizacja forum do IP Board 4.x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mam pytanie, gdzie jest SB i reszta? znaczy zapisane wszystkie rangi itd. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Cytuj Błędy znalezione na forum proszę zgłaszać na PW. Dodatkowo proszę nie przyzwyczajać się do aktualnego wyglądu forum, ponieważ pracujemy nad nowym stylem, który dodam na dole Nie doczytałeś? wszystko na pW do pana -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Błędy możecie teraz wpisywać w tym temacie :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niereformowalny 14 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Oznaczenia innych użytkowników forum na Sb nie tworzą odnośników 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Heh, chciałem odpowiedzieć na twoje pytanie, ale przy tym odkryłem jakiś błąd. Ale niereformowalny starczy kliknąć na nick, nie avatar Otóż przy cytowaniu i .. http://scr.hu/0wgbh/bhorx , jak już jestem przy klikną i alt + c daje zaznacza wszystko podobnie do ctrl + a Edytowane 9 Marca 2017 przez Miłosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niereformowalny 14 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 20 minut temu, Miłosz napisał: Heh, chciałem odpowiedzieć na twoje pytanie, ale przy tym odkryłem jakiś błąd. Ale niereformowalny starczy kliknąć na nick, nie avatar Otóż przy cytowaniu i .. http://scr.hu/0wgbh/bhorx , jak już jestem przy klikną i alt + c daje zaznacza wszystko podobnie do ctrl + a Chodzi mi o oznaczenia użytkowników na shoutbox'ie ,gdyż jak klikamy na nick to w polu wiadomości pokazuje z "@" ale po wysłaniu nie pokazuje rangi i czasami zlewa się z tekstem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Nie wiem czy dalej, ale bb'code odpowiadał za to a teraz go jeszcze nie ma [user=nick] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Brakuje serwera Multiarena 1v1 CS:GO. @edit :D brakuje. Edytowane 11 Marca 2017 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi