James0v 1 688 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Chciałem się rozstać z wami już konkretnie. Ludzie z którymi utrzymywałem kontakt pouciekali, przyszli nowi. Teoretycznie rzecz biorąc dorosłem na tej siedzi, znalazłem się tutaj jako 16 letni gówniarz i odchodzę jako 19 letni facet. Jeżeli będzie czytać to ktoś z grona ludzi, którzy mnie poznali chciałem podziękować za spędzony miło czas na forum. Dla ludzi z którymi się tyrałem także dziękuję, nie jesteście wart mojej uwagi a i tak zbierałem za to warny i niepotrzebnie wchodziłem z wami w dyskusję. Przestałem być widoczny na forum przez to, że skończyły się spiny z mojej strony, wchodziłem zrobić tylko to, co należało fo funkcji opiekuna i zaraz wychodziłem. No nic... Chiałem pozdrowić Tymbarkową, mimo że nie ujawniłaś mi po dziś dzień twarzy uwielbiam Cię najbardziej wsród ludzi na forum. Renię, którą werbowałem do składu na CoD 350, dzięki, że mogłem Cię poznać. Polaczka, mimo, że dogłębniej Cię nie poznałem wydajesz mi się naprawdę w porządku osobą. Kasię, spędzony czas na TSie z Tobą był przyjemnością. Nessie, wiadomo, mój charakter w postaci żeńskiej, miło było mi "się" poznać, he. No i na koniec zostawiłem sobie Szeregowca, to co zrobiłeś kilka tygodni temu wzbudziło we mnie taki respekt dla Twojej osoby, że to głowa mała, nie spodziewałem się po żadnej osobie jakiegokolwiek wsparcia a na pewno nie od osoby, której praktycznie nie znam. Jestem młodą osobą ale na tyle rozwiniętą, żebym mógł tak docenić kilka słów "otuchy". Dzięki wielkie. Reszta, która zapomniała o mnie w życiu forum, także czuję się zobowiązany, żeby nie pamiętać o Was. Myślę, że raz na jakiś czas wpadne na te 5 minut żeby zamienić parę słów z ludźmi, których wymieniłem. Dzięki foczki za zjeba*ie opinii, która i tak była stratna. Nie byłbym James0vem, gdybym kogoś nie uraził. Halla wariaty i reszta ;) Edytowane 13 Września 2016 przez James0v. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Mimo, że w sumie cały czas gdzieś się mijaliśmy nie mieliśmy okazji się poznać :p Powodzenia w życiu prywatnym, z doświadczenia wiem, że przerwa (w moim przypadku roczna) bardzo się przydaje. Mam nadzieję, że do zobaczenia ;) Edytowane 13 Września 2016 przez rewox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 "Teoretycznie rzecz biorąc dorosłem na tej siedzi, znalazłem się tutaj jako 16 letni gówniarz i odchodzę jako 19 letni facet." - mam nadzieje, że jak kiedyś urodze synka sieć będzie jeszcze istniała, żeby również tak ładnie dorósł, bo dość często się to czyta w pożegnaniu ostatnio =) chociażby teoretycznie, he Strzałka i trzymaj się ;) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Narazie. Wróć do nas jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 cześć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Cześć :D powodzenia w zyciu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dzięki za pomoc przy idolu i za te dobre i złe chwile naszej "znajomości". Wszystkiego dobrego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Tomek! Miło było, naprawdę szkoda. Ale masz wbijać się chociaż przywitać! Będę tęsknić. xDDDDD Powiedzonka i mam nadzieję, że wrócisz. :* :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Co Ty?;c nie możesz ;c Kto mnie będzie teraz tak bardzo denerwował?;cccc 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) Jesteś na tej sieci tyle samo czasu co ja, a jakoś nie mieliśmy okazji się poznać. No cóż, może kiedyś :) Życzę samych sukcesów w życiu! Do zobaczenia :) Kto mnie będzie teraz tak bardzo denerwował?;cccc Zawsze masz mnie xD Edytowane 13 Września 2016 przez polaczekkkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Twoja opinia nie była popsuta przez "foczki" tylko przez Ciebie :). Powodzenia i tak :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siemanko mordeczko, dużo szczęścia w życiu i na dobry początek porządnie odpocznij od tego wszystkiego, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tomek Tomek Tomek ! Ajjjj co Ty mi tu wyprawiasz :( ? NIe bede C ie blagala , bo i tak wiem ze nie zostaniesz ... :( . No nic. Dziekuje za to, ze mnie werbowales na CODA, bo dzieki Tobie dalej tu jestem. Dziekuje za to , ze po kazdym moim odejsciu zawsze dawales mi szanse. Dziekuje Ci za wszystko ! Trzymaj sie tam :). Numer masz wiec odezwij sie czasem :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 997 to kłopoty Trzymaj się i powodzenia Zapamiętaj tyralnie :dajekwiata: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYTA 62 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBlazE 149 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Męska decyzja, pozdrawiam i powodzenia życzę! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Powodzenia JAMES ! ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No cóż, powodzenia w życiu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Siema i powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi