Miechu 683 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Witam z racji zgłoszeń dotyczących mapy de_dust2_long mamy dla was ankietę. Czy chcecie tę mapę na serwerze? Odpowiedzi piszcie w komentarzach przy pomocy następującego wzoru: Tak, chcę mape na serwerze. / Nie, nie chce mapy na serwerze. (odpowiedzi mają być JEDNOZNACZNE) Powód twojej decyzji. Ewentualna propozycja zmiany dotyczącą mapy. Koniec wzoru. Na podstawie tej ankiety zdecydujemy o dalszych losach mapy. Edytowane 26 Września 2016 przez Miechu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Nie, nie chce mapy na serwerze.Stanie 3 snajperów w piachu i koniec gry Edytowane 26 Września 2016 przez Miechu Poprawione dzięki ;D 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Tak chcę to mapę to jedyna mapa pod awp gdzie można sobie postrzelać i wielu graczy lubi tą mapę nie wiem dlaczego chcecie usunąć tą mapę skoro ona jest na prawdę dobra :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Proste , ze chce te mape na serwerze . :) Edytowane 26 Września 2016 przez Miechu Napisz według wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tak, chcę tę mapę, gdyż jest ona jedną z lepszych map, gdy jest mało osób na serwerze. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corey Graves 248 Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 NIE!! nie chcę tej mapy na serwerze, ten drugi mały dust też mógłby zniknąć. Powód :D Stanie kilku CT na BS z AWP i celując w jedno miejsce tylko cwaniakują, jacy to są dobrzy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 NIE!! nie chcę tej mapy na serwerze, ten drugi mały dust też mógłby zniknąć. Powód :D Stanie kilku CT na BS z AWP i celując w jedno miejsce tylko cwaniakują, jacy to są dobrzy. Jest też takie coś że tt posiada AWP i oni mogą ogarnąć ct i to w łatwy sposób więc nie mów że tt nie może ugarać mapy long bo nie raz była paka plantowana jak nie ma ogarnietego gracza to nawet ct nic nie zrobi więc nie wiem po co takie gadki .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Jak dla mnie mapa może zostać. Co z tego że ct ma awp. Nie każda klasa ma awp, a jeżeli w tt jest klasa obrońca lub terminator to normalna klasa z awp nie ma szans bo pociski zostaną odbite. Edytowane 28 Września 2016 przez DiamentowY :* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Jestem aby została. Dajmy na to trafi się taki Fryzjer z duchem kaprala no i snajperzy żadnych szans nie mają :D może ona zostać bo fajna mapa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie, nie chce aby ta mapa była. Powód? tylko JEDNA ścieżka. Dla szturmowców masakryczna mapa. W 80% przypadków dodatkowo noobki kampią na respie i tyle z fajnej gry. Snajperzy to nie problem. Problemem jest cały kampiący zespół. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Nie, nie chcę mapy na serwerze. Jest tyle ciekawszych map... To jest gówno, gdzie pewne klasy mają niestety sporą przewagę nad innymi, nawet palcem się nie kiwnie i już się leży na pysku xd Chyba że dorwie się odpowiedni perk, a i to mało. Na cichego nie ma siły na longu, podobnie ze snajperem w piachu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Nie, nie chce tej mapy. Wiekszosci powodów podali już panowie wyżej, wiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 I jak sprawa z tą mapą? Większość wypowiedziała się przeciw tej mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miechu 683 Opublikowano 17 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Mapa zostaje wyrzucona z listy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi